Carebear Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εχω το netfaster που ερχεται με τη HOL και προσπαθω πρωτη φορα να χρησιμοποιησω το wifi του. συγκεκριμενα να συνδεσω το καινουριο μου κινητο (sony sole experia, android). αλλα παρ'οτι εβαλα τον κωδικο που γραφει απο κατω, δεν κανει connect. αφου στο τελος μπηκα στη σελιδα του router και απενεργοποιησα οτι security restrictions ειχε, αλλα παλι τιποτα. το κινητο σπαμμαρει "searching...connected...disconnected" καθως προσπαθει να συνδεθει για ενημερωσεις. (1η χρηση) ειναι κατι απο το κινητο, ή απο το ρουτερ; ευχαριστω για το χρονο σας και για την οποια βοηθεια.
Carebear Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 οκ παιδια ακυρο το thread. το προβλημα ηταν οτι ηταν ενεργοποιημενο το "mac fintering" στο "control access" (αν βοηθαει κανεναν με ιδιο προβλημα...)
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 κανονικα υποτιθεται οτι απο default θα πρεπε να ειναι κλειστο το mac filtering.μονο σε gennet το εχω δει ανοιχτο απο default(θα μου πεις δεν περιμενα και τιποτε αλλο απο αυτην την εταιρεια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα