Spyros_Spy Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σας. Η ερώτηση είναι ο τίτλος θέματος και θα ήθελα να μου πείτε πιο χρησιμοποιείτε και τις γνώμες σας/εμπειρίες ώστε να βρω εγώ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται αυτό που θα τον βοηθούσε περισσότερο. Προσωπικά σε ένα σάιτ που βρήκα, βρήκα το windows tune up και αφού διάβασα κριτικές το κατέβασα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνω ακόμα. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δώσε ένα λινκ για αυτό το windows tuneup που λες γιατί δεν το ξέρω. Κατά τ'άλλα, εγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα tuneup.
hijack3rr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Φίλε έχω ψάξει παλιότερα & πρόσφατα για "free TuneUp software" και δεν μου άρεσε κανένα. Πάντως δυο από τα οποία έμεινα ευχαριστημένος "όχι free software" είναι: System Mechanic Pro TuneUp Utilities
flik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δε χρειάζεσαι κανένα αν έχεις windows vista ή ακόμα περισσότερο με windows 7. Κατέβασε το ccleaner να καθαρίζεις τα temp αρχεία μόνο αν θες, και αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την registry με καταχωρήσεις που έχουν ξεμείνει και δημιουργούν προβλήματα, τότε με αυτό καθαρίζεις και το μητρώο. Απλά πράγματα και προπαντώς ασφαλή. Αν θες να το κάνεις πιο γρήγορο, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφαιρέσεις όσα περισσότερα προγράμματα γίνεται απο την αυτόματη εκκίνηση, να απεγκαταστήσεις ότι δε χρειάζεσαι για να έχεις και χώρο στον δίσκο αν είσαι στο όριο, και να απενεργοποιήσεις διάφορα εφέ απο τα παράθρα όπως οι κινήσεις κατα την μεγιστοποίηση/ελαχιστοποίηση παραθύρων, ή την διαφάνεια των παραθύρων για να είναι πιο αποκρίσιμο.
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δε χρειάζεσαι κανένα αν έχεις windows vista ή ακόμα περισσότερο με windows 7. Κατέβασε το ccleaner να καθαρίζεις τα temp αρχεία μόνο αν θες, και αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την registry με καταχωρήσεις που έχουν ξεμείνει και δημιουργούν προβλήματα, τότε με αυτό καθαρίζεις και το μητρώο. Απλά πράγματα και προπαντώς ασφαλή. Αν θες να το κάνεις πιο γρήγορο, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφαιρέσεις όσα περισσότερα προγράμματα γίνεται απο την αυτόματη εκκίνηση, να απεγκαταστήσεις ότι δε χρειάζεσαι για να έχεις και χώρο στον δίσκο αν είσαι στο όριο, και να απενεργοποιήσεις διάφορα εφέ απο τα παράθρα όπως οι κινήσεις κατα την μεγιστοποίηση/ελαχιστοποίηση παραθύρων, ή την διαφάνεια των παραθύρων για να είναι πιο αποκρίσιμο. Απόλυτα σωστός... Έχω δοκιμάσει τα πιο γνωστά tuneup της αγοράς και κανένα δεν με ικανοποίησε. Ξεκινάνε όλα με την εκκίνηση του υπολογιστή, πράγμα που τον κάνει πιο αργό και πολλές φορές τυχαίνει να δημιουργούν και ζημιά οδηγώντας σε format... Κάνε ότι ότι ακριβώς λέει ο φίλος από πάνω και θα είσαι κομπλέ. Υ.Γ. Για να διαλέξεις ποια προγράμματα θα ανοίγουν στο startup πήγαινε στο CMD γράψε msconfig και πάτα Enter
Spyros_Spy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δώσε ένα λινκ για αυτό το windows tuneup που λες γιατί δεν το ξέρω. Κατά τ'άλλα, εγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα tuneup. <a href:http://www.ylcomputing.com/> wintune up δικό μου λάθος. Δε χρειάζεσαι κανένα αν έχεις windows vista ή ακόμα περισσότερο με windows 7. Κατέβασε το ccleaner να καθαρίζεις τα temp αρχεία μόνο αν θες, και αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την registry με καταχωρήσεις που έχουν ξεμείνει και δημιουργούν προβλήματα, τότε με αυτό καθαρίζεις και το μητρώο. Απλά πράγματα και προπαντώς ασφαλή. Αν θες να το κάνεις πιο γρήγορο, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφαιρέσεις όσα περισσότερα προγράμματα γίνεται απο την αυτόματη εκκίνηση, να απεγκαταστήσεις ότι δε χρειάζεσαι για να έχεις και χώρο στον δίσκο αν είσαι στο όριο, και να απενεργοποιήσεις διάφορα εφέ απο τα παράθρα όπως οι κινήσεις κατα την μεγιστοποίηση/ελαχιστοποίηση παραθύρων, ή την διαφάνεια των παραθύρων για να είναι πιο αποκρίσιμο. Θα δοκιμάσω το CCleaner τότε να δω και αυτό. Απλά πήρα καινούργιο Λάπτοπ και του έβαλα πάνω το Tuneup Utilities 2012 trial και χωρίς κάποια άλλη εγκατάσταση προγραμμάτων μου βρήκε γύρω στα 500 + registry trash και με βολεύει γιατί μπορώ να κάνω disable πολλά start-up προγράμματα ή και να τα απενεργοποιήσω.Επιλογές Defrag μέχρι και αλλαγή εικόνας εκκίνησης-απενεργοποίησης, και το αγαπημένο One-click Μaintenance Ευχαριστώ για τις ιδέες σας.
hijack3rr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 <a href:http://www.ylcomputing.com/> wintune up δικό μου λάθος. Θα δοκιμάσω το CCleaner τότε να δω και αυτό. Απλά πήρα καινούργιο Λάπτοπ και του έβαλα πάνω το Tuneup Utilities 2012 trial και χωρίς κάποια άλλη εγκατάσταση προγραμμάτων μου βρήκε γύρω στα 500 + registry trash και με βολεύει γιατί μπορώ να κάνω disable πολλά start-up προγράμματα ή και να τα απενεργοποιήσω.Επιλογές Defrag μέχρι και αλλαγή εικόνας εκκίνησης-απενεργοποίησης, και το αγαπημένο One-click Μaintenance Ευχαριστώ για τις ιδέες σας. Φίλε καλό είναι και το CCleaner με την μόνη διαφορά ότι είναι μόνο για καθαρισμό, για System Tweak κτλ. θα βάλεις TuneUp που έχει πολλά περισσότερα.
Redshift Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 παλιοτερα χρησιμοποιουσα αυτο http://www.totalidea.com/tweak-7.php# ουσιαστικα registry hacks εφαρμοζει,δεν κακο αλλα ουτε και τπτ τρομερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα