Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα ενα SG2 προσπάθησα να συνδεσω το με το kies μεσω Bluetooth αλλα λεει οτι οι συσκευές android δεν υποστηρίζουν αυτή την σύνδεση.

Ενα απο τα καλύτερα κινητά στον κόσμο δεν μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth, τι να πω.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, κατι, που να κανει ορατό σαν δίσκο το τηλέφωνο στο pc

Δημοσ.

Αφου ρε αδερφε μολις το αγορασες, δεν ειχε καλωδιο usb μεσα;;Πιστευω αν πας σε καποιο καταστημα και ζητησεις ενα καλωδιο το πολυ 5 ευρω να εχει

Δημοσ.

Αφου ρε αδερφε μολις το αγορασες, δεν ειχε καλωδιο usb μεσα;;Πιστευω αν πας σε καποιο καταστημα και ζητησεις ενα καλωδιο το πολυ 5 ευρω να εχει

Αυτο κατάλαβες? δεν θελω να συνδέομαι με καλωδιο καθε τοσο, θελω να συνδέεται αυτοματα σε καθε υπολογιστή(δικό μου εννοείται) που πλησιάζω.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο κατάλαβες? δεν θελω να συνδέομαι με καλωδιο καθε τοσο, θελω να συνδέεται αυτοματα σε καθε υπολογιστή(δικό μου εννοείται) που πλησιάζω.

αν ο υπολογιστης ειναι σε δικτυο και συνδεσεις κ το κινητο σου στο ιδιο δικτυο

εχει το kies air το οποιο σου βγαζει μια ιπ την γραφεις στον υπολογιστη(σε καποιο browser)

και βλεπεις τα αρχεια σου απο εκει

για το μλουτουθ δεν εχω ασχολξθει γιατι δεν μου χρειαστηκε

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Ok σε ευχαριστω

Μπορεί να μην σας κανει εντύπωση το θεμα γιατι απλα δεν το εχετε χρησιμοποιήσει. Εγω προέρχομαι απο τα νοκια λοιπόν σε 5-6 υπολογιστές που εχω (με ή χωρίς wifi αλλά όλοι με bt) όποτε πλησίαζα με το τηλέφωνο κοντά ειχα αμεση σύνδεση με το pc, χωρις καμία αλλη ενέργεια.

Εκανα λοιπον ενα κλικ στο δίσκο που είχε δημιουργήσει το BT και έπαιρνα οτι αρχείο χρειαζόμουνα, ετσι απλά.

Αλλα τελος παντων.

Κατάλαβα οτι δεν γίνεται τίποτα γιατι ψάχνοντας στο νετ διαπίστωσα οτι ολοι διαμαρτύρονται για αυτη την έλλειψη και σαφώς φταίει και η samsung και η google που εν έτη 2012 δεν μπορείς να κάνεις κάτι που έκανες πριν 10 χρόνια και με ενα τηλέφωνο που υποτίθεται κάνει παπάδες.

καλωδιακι λοιπόν :-D

Αυτό ειναι το drive που δημιουργείτε.

nokiagm.jpg

• Moderators
Δημοσ.

αν το θελεις γενικα για να στελνεις αρχεια κτλ γιατι χρειαζεσαι το kies.?

το kies λεει ξεκαθαρα οτι τα ανδροιδ δεν συνδεονται με αυτον τον τροπο( το kies ειναι για ολα τα κινητα της samsung οχι μονο για τα ανδροιδ)

παντως μπορεις να συνδεσεις απευθειας υπολογιστη με μπλουτουθ.

το τσεκαρα και δουλευει μια χαρα

Δημοσ.

αν το θελεις γενικα για να στελνεις αρχεια κτλ γιατι χρειαζεσαι το kies.?

το kies λεει ξεκαθαρα οτι τα ανδροιδ δεν συνδεονται με αυτον τον τροπο( το kies ειναι για ολα τα κινητα της samsung οχι μονο για τα ανδροιδ)

παντως μπορεις να συνδεσεις απευθειας υπολογιστη με μπλουτουθ.

το τσεκαρα και δουλευει μια χαρα

ωραια και εγω το συνδεσα, πως στελνω αρχεια?

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω πως ειναι σε σενα. εγω σε win 7 εχω ενα εικονιδιο bluetooth παταω δεξι κλικ πανω του και αποστολη αρχειου

παταω εκει μου βγαζει τις συσκευες που εχω συνδεση με το bluetooth παταω τη συσκευη που θελω ειλεγω το αρχειο και το στελνω

ή πατας δεξι κλικ στο αρχειο που θες αποστολη προς bluetooth.

αυτα στο δικο μου υπολογιστη. δεν ξερω αν το bluetooth που εχεις εχει δικη του εφαρμογη ή κατι αλλο.

πρωτα ομως πρεπει να δημιουργησεις συνδεση μεταξυ κινητου-υπολογιστη.

για να το κανω αυτο εγω παω προσθηκη συσκευης και αφου βρω τη συσκευη που θελω την επιλεγω και μου βγαζει ενα κωδικο στον υπολογιστη και στο κινητο και αν ταιριαζουν κανω αποδοχη και οκ κ δημιουργειται η συνδεση(αυτο το κανεις μια φορα καθε φορα που προσθετεις μια συσκευη)

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι οτι θα αλλάξεις το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς. Κρίμα.

Πάντως η Google και η Samsung στοχεύουν στις νέες τεχνολογίες και όχι σε αυτές πριν από 10 χρόνια (όπως λες). Γιατί να ασχοληθούν με μεταφορά δεδομένων μέσω bluetooth ενώ μέσω WiFi η ταχύτητα είναι δεκαπλάσια;

Το bluetooth υπάρχει μόνο για τα handsfree ακουστικά.

Μπορείς πάντως να κάνεις το εξής:

1. Κατεβάζεις τον ES File Explorer (ο καλύτερος).

2. Δημιουργείς σε αυτόν μια συντόμευση από τον κάθε υπολογιστή σου (στην καρτέλα "LAN").

3. Μεταφέρεις αρχεία με απλό drag & drop, αρκεί να είσαι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο.

Δοκίμασε επίσης το Kies Air και το Airdroid.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις απέκτησα ενα SG2 προσπάθησα να συνδεσω το με το kies μεσω Bluetooth αλλα λεει οτι οι συσκευές android δεν υποστηρίζουν αυτή την σύνδεση.

Ενα απο τα καλύτερα κινητά στον κόσμο δεν μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth, τι να πω.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, κατι, που να κανει ορατό σαν δίσκο το τηλέφωνο στο pc

Να κλεισω το θεμα με την λυση του προβληματος

To προβλημα λύθηκε, το πρόγραμμα ονομαζετε "MyPhoneExplorer" και εγκαθίσταται και στον υπολογιστή και στο κινητό,

Το πρόγραμμα ειναι ισως το καλύτερο που εχω δει

http://www.fjsoft.at/en/downloads.php

https://play.google....mVyLmNsaWVudCJd

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...