casperhellas Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 καλησπέρα παιδια, χθες έκανα μια πατάτα και κάτι πείραξα στο grub της εκκίνησης. Τώρα έχω πρόβλημα κ τα windows 7 δεν ξεκινάνε. Δοκίμασα να σβήσω τα ubuntu που είχα κ να τα περάσω πάλι αλλά το θέμα παραμένει... Δοκίμασα διάφορα που βρήκα στο ιντερνετ και τίποτα δεν έπιασε. Έβαλα και το σιντι για αποκατασταση συστήματος αλλά και πάλι τίποτα. Το πρόβλημα άρχισε όταν μου έβγαζε το παρακάτω error: no such partition grub rescue> μετά από αρκετές ώρες ψάξιμο έκανα τα παρακάτω: 1. Δοκίμασα επιδιόρθωση με το σιντι 2. μπηκα στο cmd και έγραψα τις εντολες bootsect /nt60 SYS /mbr bootrec.exe /fixboot bootrec.exe /fixmbr Κάποια στιγμή μου είχε βγάλει το μήνυμα error: unrecognized fs Τώρα μόλις επιλέγω τα windows αναβοσβήνει η κάτω παύλα και δεν κάνει τίποτα άλλο. Τα αρχεία είναι εντάξει και ο δίσκος απλά κάτι φταίει με την εκκίνηση (έκανα κ επιδιόρθωση από το σιντι) Αν ξέρει κάποιος κάτι... :/ Μάλλον θα έγινε κάποια αλλαγή στα αρχεία του boot... Έχω μείνει πίσω στις εργασίες μου και αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Επικοινωνία: spiross(at)mycosmos(dot)gr
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ξεκινα με το dvd σαν αν κανεις αρχικη εγκατασταση και οταν φτασεις να πατησεις εγκατασταση εχει για επιδιορθωση και επελεγξε "Διορθωση σφαλματων κατα την εκκινηση"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα