nickgian41 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Γειά σας παιδιά.Έχω ένα laptop hp pavilion dv6700 και θέλω να αλλάξω σκληρό δίσκο.Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω ούτε τι μοντέλο δίσκου(sata 1 ή 2 η όπως λέγετε) έχω ούτε και που θα βρώ..Σε αναζητήσεις που έχω κάνει βρίσκω δίσκους αλλά έχουν διαφορετικά <<δοντάκια>>.Τα φώτα σας. Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το μοντέλο είναι κάτω από το αυτοκόλλητο οπότε τράβα φωτογραφία από τα «δοντάκια» να δούμε τι είναι ο δίσκος. Αν τρέχει ακόμα και έχει πάνω του windows τρέξε το Crystal Disk Info και δώσε μας φώτο από εκεί. Λογικά θα είναι sata 2,5" όπως το παρακάτω.
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 http://storage.toshiba.eu/export/sites/toshiba-sdd/media/products/datasheets/mk2552gsx_datasheet.pdf 2,5" sata II είναι ο δίσκος σου.
rounsmith Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τα δοντάκια που έχει είναι extra Adapter Που βάζουνε οι κατασκευαστές για να ταιριάζει ο δίσκος πάνω στην δικιά τους μητρική . Βγάλε το adapter και ο δίσκος θα είναι είτε ide (πολλά "δοντάκια) ή Sata (δύο υποδοχές). (το ξέρω ότι απάντησε ο theelf αλλά το λέω σαν διευκρίνηση).
Crypton-R- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Θα δουλέψει αλλά σαν sata 2 γιατί το laptop δεν υποστηρίζει sata 3.
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ναι μια χαρα θα ειναι,θεωρητικα θα εχει μικροτερη ταχυτητα μεταγωγης,αλλα πρακτικα κανενας μηχανικος δισκος δε μπορει να την χρησιμοποιησει. οποτε οτι και να βαλεις θα εισαι μια χαρα. εχεις σκεφτει να βαλεις ssd?
nickgian41 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 τι είναι το ssd? Το βρήκα τι είναι αλλά πολύ ακριβοί...
Crypton-R- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Με λίγα λόγια είναι πολύ πιο γρήγοροι, πιο αξιόπιστοι, πιο αθόρυβοι και καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα με αποτέλεσμα να σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία στο laptop. Γι' αυτό είναι τόσο ακριβοί..
@topos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Προσωπικη αποψη πως ειναι καλη περιπτωση να κοιταξεις κανεναν 128gb ssd. Εαν θελεις ομως θελεις μηχανικο για περισσοτερο χωρο κοιτα οπωσδηποτε εναν με 7200rpm, ssd δεν ειναι βεβαια αλλα υπαρχει αισθητη διαφορα στην αποκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα