Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Έχω ένα laptop hp pavilion dv6700 και θέλω να αλλάξω σκληρό δίσκο.Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω ούτε τι μοντέλο δίσκου(sata 1 ή 2 η όπως λέγετε) έχω ούτε και που θα βρώ..Σε αναζητήσεις που έχω κάνει βρίσκω δίσκους αλλά έχουν διαφορετικά <<δοντάκια>>.Τα φώτα σας. Ευχαριστώ

post-85138-0-78029300-1338471021_thumb.jpg

Δημοσ.

Το μοντέλο είναι κάτω από το αυτοκόλλητο οπότε τράβα φωτογραφία από τα «δοντάκια» να δούμε τι είναι ο δίσκος.

Αν τρέχει ακόμα και έχει πάνω του windows τρέξε το Crystal Disk Info και δώσε μας φώτο από εκεί.

Λογικά θα είναι sata 2,5" όπως το παρακάτω.

hd_seagatenb-sata__31580_zoom.jpg

Δημοσ.

Τα δοντάκια που έχει είναι extra Adapter Που βάζουνε οι κατασκευαστές για να ταιριάζει ο δίσκος πάνω στην δικιά τους μητρική . Βγάλε το adapter και ο δίσκος θα είναι είτε ide (πολλά "δοντάκια) ή Sata (δύο υποδοχές). (το ξέρω ότι απάντησε ο theelf αλλά το λέω σαν διευκρίνηση).

Δημοσ.

ναι μια χαρα θα ειναι,θεωρητικα θα εχει μικροτερη ταχυτητα μεταγωγης,αλλα πρακτικα κανενας μηχανικος δισκος δε μπορει να την χρησιμοποιησει.

οποτε οτι και να βαλεις θα εισαι μια χαρα.

εχεις σκεφτει να βαλεις ssd?

Δημοσ.

Με λίγα λόγια είναι πολύ πιο γρήγοροι, πιο αξιόπιστοι, πιο αθόρυβοι και καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα με αποτέλεσμα να σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία στο laptop. Γι' αυτό είναι τόσο ακριβοί..

Δημοσ.

Προσωπικη αποψη πως ειναι καλη περιπτωση να κοιταξεις κανεναν 128gb ssd.

Εαν θελεις ομως θελεις μηχανικο για περισσοτερο χωρο κοιτα οπωσδηποτε εναν με 7200rpm, ssd δεν ειναι βεβαια αλλα υπαρχει αισθητη διαφορα στην αποκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...