vaggelisp7406 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα laptop Dell Inspiron 15R (model no 5010-9892) Και εχω καποιο προβλημα με τα γραφικα,βασικα με τους drivers της καρτας.Εχω βαλει τους τελευταιους αλλα εκει που κανω περιηγηση στο ιντερνετ ή σε καποιο flash video (οχι παντα) ξαφνικα μαυριζει η οθονη και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα ξανανοιγει κανονικα βγαζοντας μου ενα μηνυμα κατω δεξια στα windows οτι το προγραμμα οδηγων της καρτας γραφικων σταματησε να λειτουργει.Οταν μου το γραφει αυτο αμεσως μετα ολα λειτουργουν μια χαρα.Και το video (το ιδιο) το παιζει μια χαρα.Τι μπορει να φταιει?
juno12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 δεξί κλικ πάνω στο video, settings, ξετίκαρε το enable hardware acceleration και δες αν το κάνει πάλι.
crc2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε επίσης να κάνεις εγκατάσταση και την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player ....
vaggelisp7406 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν το κανει μονο οταν παω να δω ενα βιντεο.Το κανει ακομα και οταν για παραδειγμα αντιγραφω ενα αρχειο στον σκληρο δισκο,θελω να πω σε ασχετη στιγμη..
crc2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση τους τελευταίους drivers για την κάρτα σου ???
juno12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δεν το κανει μονο οταν παω να δω ενα βιντεο.Το κανει ακομα και οταν για παραδειγμα αντιγραφω ενα αρχειο στον σκληρο δισκο,θελω να πω σε ασχετη στιγμη.. μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος τότε; τον έχεις τσεκάρει με κάποιο διαγνωστικό; crystaldiskinfo πχ.
vaggelisp7406 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Θελω να πω το κανει οποιαδηποτε στιγμη τυχαινει..χωρις να κανω κατι συγκεκριμενο.Ειτε ιντερνετ,ειτε οταν παιζω manager ειτε οταν βλεπω ταινια,ειτε μουσικη ειτε οτιδηποτε..
juno12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Θελω να πω το κανει οποιαδηποτε στιγμη τυχαινει..χωρις να κανω κατι συγκεκριμενο.Ειτε ιντερνετ,ειτε οταν παιζω manager ειτε οταν βλεπω ταινια,ειτε μουσικη ειτε οτιδηποτε.. άρα πιστεύω πώς είναι πιο πιθανό το πρόβλημα δίσκου.
liakjim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ετοιμάζεται να τα τινάξει η κάρτα γραφικών . Κάποιο εξάρτημα της δεν δέχεται το απαιτούμενο ρεύμα κ βγαίνει σαν πρόβλημα στον driver. Για να σιγουρευτεις , απενεργοποιησε το aero κ πες μας αν θα σταματήσει . Sent from my iPod touch using Insomnia
alex89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γιατί δεν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που στρεσάρει την κάρτα γραφικών;
Kostas93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 το ίδιο θέμα είχα με ένα hp dv7, βεβαια επειδη ηταν εντος εγγύησης το πήγα να το δούνε, αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει για πρόβλημα στη μητρική,αν και για να είμαι ειλικρινής δε τους πολυπίστεψα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα