Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα laptop Dell Inspiron 15R (model no 5010-9892)

Και εχω καποιο προβλημα με τα γραφικα,βασικα με τους drivers της καρτας.Εχω βαλει τους τελευταιους αλλα εκει που κανω περιηγηση στο ιντερνετ ή σε καποιο flash video (οχι παντα) ξαφνικα μαυριζει η οθονη και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα ξανανοιγει κανονικα βγαζοντας μου ενα μηνυμα κατω δεξια στα windows οτι το προγραμμα οδηγων της καρτας γραφικων σταματησε να λειτουργει.Οταν μου το γραφει αυτο αμεσως μετα ολα λειτουργουν μια χαρα.Και το video (το ιδιο) το παιζει μια χαρα.Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

δεξί κλικ πάνω στο video, settings, ξετίκαρε το

enable hardware acceleration και δες αν το κάνει πάλι.

Δημοσ.

Δοκίμασε επίσης να κάνεις εγκατάσταση και την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player ....

Δημοσ.

Δεν το κανει μονο οταν παω να δω ενα βιντεο.Το κανει ακομα και οταν για παραδειγμα αντιγραφω ενα αρχειο στον σκληρο δισκο,θελω να πω σε ασχετη στιγμη..

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση τους τελευταίους drivers για την κάρτα σου ???

Δημοσ.

Δεν το κανει μονο οταν παω να δω ενα βιντεο.Το κανει ακομα και οταν για παραδειγμα αντιγραφω ενα αρχειο στον σκληρο δισκο,θελω να πω σε ασχετη στιγμη..

μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος τότε;

τον έχεις τσεκάρει με κάποιο διαγνωστικό; crystaldiskinfo πχ.

Δημοσ.

Θελω να πω το κανει οποιαδηποτε στιγμη τυχαινει..χωρις να κανω κατι συγκεκριμενο.Ειτε ιντερνετ,ειτε οταν παιζω manager ειτε οταν βλεπω ταινια,ειτε μουσικη ειτε οτιδηποτε..

Δημοσ.

Θελω να πω το κανει οποιαδηποτε στιγμη τυχαινει..χωρις να κανω κατι συγκεκριμενο.Ειτε ιντερνετ,ειτε οταν παιζω manager ειτε οταν βλεπω ταινια,ειτε μουσικη ειτε οτιδηποτε..

άρα πιστεύω πώς είναι πιο πιθανό το πρόβλημα δίσκου.

Δημοσ.

Ετοιμάζεται να τα τινάξει η κάρτα γραφικών . Κάποιο εξάρτημα της δεν δέχεται το απαιτούμενο ρεύμα κ βγαίνει σαν πρόβλημα στον driver. Για να σιγουρευτεις , απενεργοποιησε το aero κ πες μας αν θα σταματήσει .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

το ίδιο θέμα είχα με ένα hp dv7, βεβαια επειδη ηταν εντος εγγύησης το πήγα να το δούνε, αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει για πρόβλημα στη μητρική,αν και για να είμαι ειλικρινής δε τους πολυπίστεψα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...