Red Devil Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εχω δει οτι στοκ ψυχτρες εχουν παστα πανω τους απο την εταιρια χρειαζεται να βαλουμε και εμεις;;
piperoni13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εχω δει οτι στοκ ψυχτρες εχουν παστα πανω τους απο την εταιρια χρειαζεται να βαλουμε και εμεις;; Οχι,απο την στιγμη που εχει πανω στην ψυχτρα..!!!
Red Devil Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 καποια στιγμη η παστα τελειωνει;;; αν ναι λογικα πρεπει να βάλουμε.....
AiWaaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Συνήθως είναι καλό να να αλλάζεις πάστα μετά απο ένα 6μηνο.
Red Devil Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρωταω γιατι αφτες τις μερες θα παρω pc και θελω να μαθω...
άδικος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Γενικά πρέπει πάντα όταν αφαιρούμε τη ψήκτρα να καθαρίζουμε αυτή & τον επεξεργαστή από τα υπολείμματα της παλιάς πάστας & να τοποθετούμε νέα. Η πάστα δεν τελειώνει βέβαια, αλλά καλό είναι να γίνεται αλλαγή κατά την συντήρηση/καθαρισμό του hardware μας.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όχι δεν χρειάζεσαι τίποτα απολύτως στην stock ψήκτρα. Αν κάποτε αλλάξεις ψήκτρα η κάνεις ένα γενικό καθαρισμό στον υπολογιστή σου (1-1μιση χρόνο)θα αλλάξεις κ την ξεραμένη πάστα καθαρίζοντας την παλιά με τετραχλωράνθρακα η καθαρό οινόπνευμα.
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εχω δει οτι στοκ ψυχτρες εχουν παστα πανω τους απο την εταιρια χρειαζεται να βαλουμε και εμεις;; Ρωτα το Δεινοσαυρο... αυτός ξέρει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα