4saken Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αγορασα νεο pc χωρις σκληρους και dvd και δεν μπορω να συνδεσω το δευτερο. Στο παλιο συστημα η συνδεση αποτελουνταν απο ενα βυσμα με 4 υποδοχες (εχω βρει παρομοιο στο νεο κουτι) και μια ταινια με πολλα pins η οποια απουσιαζει απο τα καλωδια του νεου κουτιου. Δοκιμασα ολα τα υπολοιπα βυσματα αλλα κανενα δεν ταιριαζει στις υπολοιπες υποδοχες. Πρεπει να αγορασω καποιο συγκεκριμενο καλώδιο?Αν ναι ποιο?
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μπορείς να είσαι ποιο αόριστος;;;;; Αν το DVD είναι ide τότε θα χρειαστείς ανάλογο καλώδιο που μπορείς να το πάρεις και από το παλιό κουτί.
4saken Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστω!Ναι IDE ειναι το καλωδιο,μονο που η motherboard που έχω δεν φαινεται να εχει τετοια υποδοχη! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522915
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θα χρειαστείς κάτι τέτοιο. http://www.ebay.com/itm/IDE-133-100-HDD-CD-DVD-TO-SERIAL-SATA-CONVERTER-ADAPTER-SATA-Power-cable-Black-/221015970567?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item3375941307#ht_2728wt_1017
άδικος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Στο παλιο συστημα η συνδεση αποτελουνταν απο ενα βυσμα με 4 υποδοχες (εχω βρει παρομοιο στο νεο κουτι) και μια ταινια με πολλα pins η οποια απουσιαζει απο τα καλωδια του νεου κουτιου. Πρεπει να αγορασω καποιο συγκεκριμενο καλώδιο?Αν ναι ποιο? Αυτό "το βύσμα με τις 4 υποδοχές" είναι το καλώδιο τροφοδοσίας που συνδέεται το drive σου. Τώρα η απάντηση στην ερώτηση σου είναι πως πρέπει να αγοράσεις νέα συσκευή, όχι καλώδιο, μιας & η Μ/Β σου δεν υποστηρίζει IDE συσκευές. 15e κοστίζει. Προσωπικά θα έδινα τα 15 για ένα καινούριο γρηγορότερο drive...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα