Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανονικα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας π.χ.μερικα ηταν δεξια αλλα κανονικα στ'αριστερα και τωρα οταν κανω refresh πανε ολα με την σειρα στ'αριστερα.

Οπως και να τα ξαναφτιαξω παλι οταν κανω refresh πανε ολα με τη σειρα στην αριστερη πλευρα.

Τι μπορει να φταιει?

Μηπως πρεπει να τσεκαρω ή να ξετσεκαρω κατι για να διορθωθει?

Τα auto arrange και align to grid δεν τα εχω τσεκαρισμενα αλλα και παλι εχω προσπαθησει με ολους τους συνδυασμους.

Μπορει καποιος που γνωριζει να με βοηθησει?

Δημοσ.

Για αρχή πρέπει να μας πεις τι λειτουργικό έχεις.

-Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία (πατώντας συνέχεια το F8 όταν ξεκινάει ο υπολογιστής) και δες αν στο κάνει και εκεί.

-Μετά δημιούργησε έναν νέο χρήστη από τον πίνακα ελέγχου και συνδέσου σε αυτόν σε κανονική λειτουργία. Δες αν στο κάνει και εκεί.

-Κατέβασε το Malwarebytes' Antimalware (την δωρεάν έκδοση) και κάνει ένα full scan.

Πες τι έγινε και θα δούμε από εκεί κει μετά.

Δημοσ.

Για αρχή πρέπει να μας πεις τι λειτουργικό έχεις.

-Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία (πατώντας συνέχεια το F8 όταν ξεκινάει ο υπολογιστής) και δες αν στο κάνει και εκεί.

-Μετά δημιούργησε έναν νέο χρήστη από τον πίνακα ελέγχου και συνδέσου σε αυτόν σε κανονική λειτουργία. Δες αν στο κάνει και εκεί.

-Κατέβασε το Malwarebytes' Antimalware (την δωρεάν έκδοση) και κάνει ένα full scan.

Πες τι έγινε και θα δούμε από εκεί κει μετά.

WINDOWS XP εχω.

Εκανα τωρα full scan με το Malwarebytes Antimalware και μου εβγαλε στην λιστα 20 αρχεια.

Αυτα τωρα πρεπει να τα σβησω?

Απο τα 20 τα 3 δεν ειναι τσεκαρισμενα με την ονομασια PUP.Wpakill.

Να τσεκαρω κι αυτα και να τα σβησω?

Τα δυο πρωτα βηματα δεν ξερω να τα κανω και δεν θελω να κανω κατι λαθος.

edit:Υπαρχει περιπτωση να παιζει κατι με το Avira γιατι εκανα ενα update και για πρωτη φορα στον πινακα μπροστα μου εχει το AntiVir Guard με κοκκινο x και διπλα λεει service stopped.Αυτο τι ειναι υπαρχει περιπτωση να παιζει ρολο?

Δημοσ.

WINDOWS XP εχω.

Εκανα τωρα full scan με το Malwarebytes Antimalware και μου εβγαλε στην λιστα 20 αρχεια.

Αυτα τωρα πρεπει να τα σβησω?

Απο τα 20 τα 3 δεν ειναι τσεκαρισμενα με την ονομασια PUP.Wpakill.

Να τσεκαρω κι αυτα και να τα σβησω?

Είναι το fix για τα xp (μάλλον) ;). Αν τα σβήσεις αυτά θα κλειδώσει το λειτουργικό.

Τα δυο πρωτα βηματα δεν ξερω να τα κανω και δεν θελω να κανω κατι λαθος.

Αν δεν το κάνεις όμως δεν θα ξέρεις τι φταίει. Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να πατήσεις το πλήκτρο F8 και να επιλέξεις ασφαλή λειτουργία με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο και να πατήσεις το enter. ^_^

Απλά θα μπεις και θα δεις αν στο κάνει και εκεί.

Το 2ο πάλι δεν είναι κάτι φοβερό. Θα πας από πίνακα ελέγχου στους χρήστες και θα πατήσεις δημιουργία χρήστη. Θα δώσεις ένα όνομα και θα επιλέξεις να είναι διαχειριστής. Αν θέλεις βάζεις και κωδικό. Όταν δημιουργηθεί θα κάνεις επανεκκίνηση. Θα σου εμφανίσει την οθόνη υποδοχής με τους δύο χρήστες. Θα μπεις σε αυτόν που δημιούργησες πριν και θα δεις αν στο κάνει και εκεί.

edit:Υπαρχει περιπτωση να παιζει κατι με το Avira γιατι εκανα ενα update και για πρωτη φορα στον πινακα μπροστα μου εχει το AntiVir Guard με κοκκινο x και διπλα λεει service stopped.Αυτο τι ειναι υπαρχει περιπτωση να παιζει ρολο?

Τι update έκανες, στο avira; Είναι η free έκδοση ή η full; Ενεργοποίησε το guard και δες αν στο κρατήσει. Κάνε και scan με το av γιατί δεν είναι καλό όταν απενεργοποιούνται οι υπηρεσίες ενός av.

Δημοσ.

Ασε τα εκανα ολα ανω κανω και τελικα το εδωσα για format και ησυχασα.

Φιλε σ'ευχαριστω παντως και μονο που ασχοληθηκες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...