whocares Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 whocares: Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει τη χρήση και αυτό το βγάζω από αυτή τη φράση: Και αν του φανεί αδύναμος ο 3650 x4 μπορεί να πάει σε 3870k. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια. Φίλε Δεινόσαυρε μια χαρά κατάλαβα την χρήση του. 10-20 καρτέλες σε browser και τα σχετικά που είπε. Για την αναβαθμισημότητα που είπες σου είπα έναν πιο καλό επεξεργαστή. Αλλά μετά απο κάποια χρόνια που θα χρειασστεί να το κάνει και η intel θα έχει αλλάξει socket και θα δώσει τότε περισσότερα χρήματα για κάτι καλύτερο. Συνεπώς είπα τι πιστεύω ότι θα του κρατήσει περισσότερο. Και δε το πιστεύω απλά, είναι ωμή αλήθεια αυτό. Σε βάθος χρόνου θα αντέξει καλύτερα ο 3650. Πιο ακριβός μεν, αλλά θα βγάλει τα χρόνια του δε. Σε ssd αν πάει ας πάει σε 60GB και όχι σε 120GB αφού η χρήση που θα κάνει, δεν απαιτεί πολλά GB, συν ότι υπάρχει και ένας μηχανικός 320GB. (σε θέμα τιμής/GB είναι καλύτερος ο 120gb, αλλά δυσκολεύεται απο ότι βλέπω να τα δώσει καλώς ή κακώς)
newtech Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Φίλε Δεινόσαυρε μια χαρά κατάλαβα την χρήση του. 10-20 καρτέλες σε browser και τα σχετικά που είπε. Για την αναβαθμισημότητα που είπες σου είπα έναν πιο καλό επεξεργαστή. Αλλά μετά απο κάποια χρόνια που θα χρειασστεί να το κάνει και η intel θα έχει αλλάξει socket και θα δώσει τότε περισσότερα χρήματα για κάτι καλύτερο. Συνεπώς είπα τι πιστεύω ότι θα του κρατήσει περισσότερο. Και δε το πιστεύω απλά, είναι ωμή αλήθεια αυτό. Σε βάθος χρόνου θα αντέξει καλύτερα ο 3650. Πιο ακριβός μεν, αλλά θα βγάλει τα χρόνια του δε. Σε ssd αν πάει ας πάει σε 60GB και όχι σε 120GB αφού η χρήση που θα κάνει, δεν απαιτεί πολλά GB, συν ότι υπάρχει και ένας μηχανικός 320GB. (σε θέμα τιμής/GB είναι καλύτερος ο 120gb, αλλά δυσκολεύεται απο ότι βλέπω να τα δώσει καλώς ή κακώς) ΧΜΜΜΜ θα το δω και αυτο.. με εναν 60αρι λοιπων ssd. (ειναι 2ο PC και θα ειναι πραγματικα για χρηση αυτον που ειπα). Εκει θα βαλω windows κτλ και τον αλλον (τον sata) για τα EXTRA δεδομένα σωστα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Σωστά! @whocares: Όταν δεν θα τον καλύπτει ο g620 (πολύ δύσκολο αν παραμείνουν ίδιες οι απαιτήσεις από το μηχάνημα) θα έχει τη δυνατότητα να βάλει όποιον sandy ή ivy bridge θέλει. Αν δεσμευτεί με τον Llano, μένει σε νεκρή πλατφόρμα.
whocares Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μην το γυρνάς αλλου εξάλλου είπε δεν τον νοιάζει η αναβαθμισημότητα. Τα πράγματα τα είπα με το σκεπτικό ποιος θα αντέξει σε βάθος χρόνου και αυτό είναι το value for money κατά την γνώμη μου σε μία σύνθεση. Αν δώσω τώρα +20ευρώ αλλά καταφέρω να μου κρατήσει ένα σύστημα περισσότερο έχω κερδίσει αυτά τα 20 ευρώ και με το παραπάνω. Δεν παλεύω να σε πείσω και ούτε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση καθώς είσαι ψιλουπέρμαχος της Intel, αλλά τα πράγματα είναι απλά. Ο ένας θα αντέξει για παράδειγμα 3 χρόνια ο άλλος 6 (τυχαία νούμερα δεν βάζω ημερομηνία λήξης), αν παραμείνουν οι ίδιες απαιτήσεις. Δεν συζητώ το γεγονός ότι όσο περνάνε τα χρόνια ακόμα και τώρα, οι διπύρηνοι έχουν αρχίσει και βρωμάνε παλιατζίδικο (σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν θα κάνει την δουλειά του τώρα). Οπότε διαλέγει και παίρνει.
newtech Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οκ, σεβαστή η άποψή σου. Μητρική Gigabyte A75M-D2H (FM1,A75,DDR3,Sata3,USB3.0,VGA,DVI,HDMI) ΕΠΕΞ. AMD A4 3400 2.7GHZ F1 Κάρτα Γραφικών Asus ATI Radeon HD5450 (PCI Express, 1GB DDR3 ) Αγορών: 161,17 € Καλα ειμαι εδω σωστα? (αρχικα χωρις την VGA και αν δεν τραβαει τοτε θα την βαλω)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Η VGA δεν χρειάζεται, έχει ο επεξεργαστής και τραβάει μια χαρά.. Ο whocares όμως δεν αναφέρονταν στον επεξεργαστή που έβαλες αλλά στον τετραπύρηνο Α6. Ο επεξεργαστής που έβαλες είναι χειρότερος από αυτόν που σου πρότεινα πριν.
newtech Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Η VGA δεν χρειάζεται, έχει ο επεξεργαστής και τραβάει μια χαρά.. Ο whocares όμως δεν αναφέρονταν στον επεξεργαστή που έβαλες αλλά στον τετραπύρηνο Α6. Ο επεξεργαστής που έβαλες είναι χειρότερος από αυτόν που σου πρότεινα πριν. 100ευρω εχει μονο η cpu... Αρα παμε στο INTEL.
newtech Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ε, αυτό λέω τόση ώρα... Μα δεν διαφωνω.. απλα γνωμες παιρνω.. αρχικα ειπε ο φιλος για τον 4 οχι τον 6 οκ θα την ψαξω και θα ποσταρω το βραδυ αν ειναι για τελικη γνωμη.
whocares Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν είπα για τον A4 3400 είπα για τον 3650. Τεσπα νόμιζα ότι έδινες 150ευρώ για motherboard+cpu Αλλά κάπου θα το έχασα
newtech Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν είπα για τον A4 3400 είπα για τον 3650. Τεσπα νόμιζα ότι έδινες 150ευρώ για motherboard+cpu Αλλά κάπου θα το έχασα Ναι μεχρι.. αλλα αν κανω την δουλεια μου με λιγοτερα.. καλο θα ειναι να μειοσω τα έξοδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα