Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Θελω να κανω ενα νεο PC.

Εχω μνημες DDR3 , κουτι , δισκο.

Ψαχνω για μητρικη (MSI ή GIGABYTE κατα προτιμιση) και ενα CPU.

Δεν θα ειναι για GAMES. Θα ειναι μονο για INTERNET /OFFICE (καποιες φωρες βαρια εργασια δλδ ανοιγμα 10-20 καρτελών)

Δεν εχω προβλημα AMD ή INTEL , δεν θελω να ειναι ψοφιος τελειος να εχει μια Α δυναμη.

Εχετε καποιο MOBO/CPU να μου προτινετε? (με ενσωματομενη καρτα)

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Επίσης, αναφέρεις για κουτί, αλλά δεν διευκρινίζεις για τροφοδοτικό

Ναι sorry :)

Midi Tower

CORSAIR XMS3 — 4GB Dual Channel DDR3 Memory Kit

PSU : THERMALTAKE 600W

HDD : 320-SATA

Χρηματα δεν ξερω.. οχι πολλα μια καλη λυση.. 150max?

Δημοσ.

Επεξεργαστής: Intel Pentium Dual Core G620

Μητρική: Asus P8H61-M PRO (B3)

SSD: OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB

Ορίστε και σε gigabyte αλλά δεν έχει hdmi έξοδο, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει: Gigabyte Socket 1155 GA-H61MA-D3V (B3)

Ενδιαφερον.. αρα να παω καλητερα σε INTEL ε?

Ο SSD δεν με ενδιαφερει τοσο.

Δημοσ.

Ο ssd είναι που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει πρώτα απ όλα. Εκεί θα δεις την ταχύτητα στην καθημερινή χρήση. Κατά τα άλλα, ναι, ο intel είναι γρηγορότερος απ όλους τους διπύρηνους amd και έχει και ενσωματωμένα γραφικά καλύτερα από αυτά των μητρικών. Την δουλειά σου την κάνεις άνετα και με τον celeron g530 που κοστίζει 38 ευρώ αλλά είπα να σε ανεβάσω λίγο.

Κατά τα άλλα μητρική μπορείς να βρεις και με 48 ευρώ αλλά δεν θα έχει sata3. Σου έβαλα sata3 μητρική λόγω του ssd που, ξαναλέω, πρέπει να είναι το πρώτο σου μέλημα.

Δημοσ.

Αν δεν σε παίρνει οικονομικά πάρε μόνο cpu + mb που λέει ο δεινόσαυρος.

Τον ssd μπορείς να τον βάλεις και μελλοντικά, αλλά όντως σε ένα τέτοιο σύστημα θα σου κάνει αισθητή - μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Γνώμη μου πήγαινε σε sFM1 και σε 3650 x4 με μία μητρική με sata3 και usb3.

Πέρα απ το ότι είναι ακριβότερο, δεν προσφέρει καμία αναβαθμισιμότητα (εαν βέβαια αυτή ενδιαφέρει τον ts).

Δημοσ.

Πέρα απ το ότι είναι ακριβότερο, δεν προσφέρει καμία αναβαθμισιμότητα (εαν βέβαια αυτή ενδιαφέρει τον ts).

η αναβαθμισιμότητα δεν με νιαζει τοσο.. το pc αυτο θα κανει 2-3 δουλειες δεν θα ειναι ποτε για GAMES κτλ.

Οποτε με μια Onboard (αφου ειπες οτι τις INTEL ειναι καλητερες) παμε για εκει..

Ουτε το FAST BOOT με νιαζει.. οταν το ανοιξω να κανει 2-3 εργασιες (θα εχει windows / office / chrome / skype)

αυτα ειναι ολα.

Δημοσ.

η αναβαθμισιμότητα δεν με νιαζει τοσο.. το pc αυτο θα κανει 2-3 δουλειες δεν θα ειναι ποτε για GAMES κτλ.

Οποτε με μια Onboard (αφου ειπες οτι τις INTEL ειναι καλητερες) παμε για εκει..

Ουτε το FAST BOOT με νιαζει.. οταν το ανοιξω να κανει 2-3 εργασιες (θα εχει windows / office / chrome / skype)

αυτα ειναι ολα.

Δεν είναι μόνο για fast boot ο ssd, αυτό είναι το τελευταίο που προσφέρει. Ξανασκέψου το.

Δημοσ.

Δηλαδή; Μια χαρά μέσα στα λεφτά του βγαίνει.

Και αν του φανεί αδύναμος ο 3650 x4 μπορεί να πάει σε 3870k.

Αλλά να στο πω και διαφορετικά; Οταν δεν θα του φτάνει ο 3650 x4 θα έχει αποχαιρετήσει πιο νωρίς τον επεξεργαστή που του έβαλες.

Καλοί οι Intel αλλά για την χρήση που θέλει, το socket FM1 είναι καλύτερο, πάντα κατά την γνώμη μου όπως ξαναείπα πιο πάνω.

edit: Εντάξει μέχρι να γράψω κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο για fast boot ο ssd, αυτό είναι το τελευταίο που προσφέρει. Ξανασκέψου το.

100€ μονο για αυτο φιλε μου ομως δεν θελω να δωσω...

Δημοσ.

100€ μονο για αυτο φιλε μου ομως δεν θελω να δωσω...

Μα αυτό σου λέω, ότι δεν είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Τεσπα, τα παρατάω με αυτό δεν έχει νόημα. Το να λες "δεν εχω τα φράγκα" είναι απόλυτα σεβαστό. Αλλά δεν έχεις δώσει μπάτζετ εξαρχής.

whocares: Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει τη χρήση και αυτό το βγάζω από αυτή τη φράση: Και αν του φανεί αδύναμος ο 3650 x4 μπορεί να πάει σε 3870k.

Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...