Rocker13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 καλησπέρα! είμαι νέα σε ηλικία(μαθήτρια λυκείου)και ασχολούμαι με την μουσική,κυρίως ροκ και ότι συνεπάγεται! σκέφτομαι στο μέλλον να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο και να κάνω μια δική μου εκπομπή που θα έχει σχέση με την μουσική! Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό στο internet όμως δεν βρίσκω καμιά χρήσιμη και έμπιστη πληροφορία στην οποία μπορώ να βασιστώ! Όποιος ξέρει τίποτα σχετικό για το θέμα όπως για το τι προυποθέσεις χρειάζονται ή για το πού μπορώ να απευθυνθώ ας κάνει τον κόπο να απαντήσει! θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως! ευχαριστώ εκ των προτέρων!
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/447739-%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%bf%ce%af/
Rocker13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! το ένα ερώτημα λύθηκε! παρόλα αυτά χρειάζεται να ξέρω τις προυποθέσεις που πρέπει να χει κάποιος για να χει επιτυχία η προσπάθεια του στο ραδιόφωνο! δεν νομίζω ότι είναι εύκολη διαδικασία και θα ήθελα να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ!
akpe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πέρα από το να είσαι ο εαυτός σου, να το "εχεις" στην επικοινωνία και βεβαια να έχεις κάποιες γνώσεις μουσικής δέν θέλεις τίποτε άλλο. Εκτός βέβαια από τα αθηναϊκά fm όπου (με ελαχιστες εξαιρεσεις) θα πρέπει μόνο να είσαι μοντέλα, χαζοχαρουμενος κ.λπ. Sent from my ARHD powered HTC Sensation with Beats Audio using the official Insomnia app
Rocker13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Βασικά από μουσική ξέρω αρκετά πράγματα γιατί,είναι το πάθος μου και ψάχνομαι πολλά χρόνια!Βέβαια για την εκπομπή που θέλω να κάνω χρειάζεται να μάθω πολλά περισσότερα με τον καιρό γιατί,ειδικότερα η ροκ μουσική έχει πολλή ιστορία πίσω της! τώρα για την επικοινωνία θα είναι η πρώτη μου απόπειρα και δεν ξέρω πως θα αποδώσω!
akpe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αν μπορείς άνετα να συζητήσεις με φίλους σου όταν είσαι για καφέ, δεν έχεις θέμα. Εντάξει δεν είναι το ίδιο, αλλά μετράει το πόσο άνετος είσαι στον λόγο και βεβαίως το αν και πως μπορείς να πλασάρεις μια είδηση η μια ιδέα στον άλλον, ακόμα και διαβάζοντάς την. Δεν είναι κάτι τραγικό, ακόμα και να μην το έχεις απλά προσπάθεια και εξάσκηση θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα