SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Στο ebay παίζει πάντως το cd key σε τιμές 8.95 euro
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Πολύ καλο το παιχνιδάκι παιδιά απλα εχει ενα θέμα νομίζω με τα fps σαν να πέφτουν τραγικά ωρες ωρες Edit : Τελικά πέφτουν τα fps λογω του βρασίματος της gpu (90 βαθμούς) μπηκε και το καλοκαιράκι και γίναμε τώρα Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2013 από SPANK
karalis85 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 το παιχνιδι μετα απο το part 2 (palace of machines ) μπορει να παει σε επομενα επιπεδα? αν το εχει καποιος προχωρησει ας μας εξηγησει το πως... ευχαριστώ!
lefteris210 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 έχω φτάσει μέχρι 20 λβλ και είναι πολύ ωραίο. το online έχει αρκετά προβλήματα με τα lagaspikes σε σημείο που δεν παίζετε ώρες ώρες , ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα. btw :να τρέχετε το game από το path που κάνατε install το x64.exe για single player για κάποιο λόγο παίζει σφαίρα το παιχνίδι από θέμα FPS.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Όλοι είπαν τόσα, κανείς δεν σκέφτηκε να μπει στο ζουμί και να μας πει (για Heroic diff φυσικά) τι build ακολούθησε και πως του βγήκε. Και από πλευρά stats, perks, LKatarina, και φυσικά Skillset. Αν κάποιος το τερμάτισε Heroic, έχω μεγάλο ενδιαφέρον.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Νταξ παιδιά, κάνει 10€ επειδή είναι buggy. Απεβίωσα τρίτη φορά επειδή κόλλησε το παπάρι στο περιβάλλον (τις 2 απλά συνέχισε και περπατούσε μόνος του, την τρίτη σε ένα bonfire) και πάπαλα.Δε φτάνει που σε μάχη με "Nemesis" έχει την γελοιότητα του Kite σε όλο του το μεγαλείο (2k13 έχουμε, δώσε κάτι ωριμότερο ρε ντεβ), ψοφάς επειδή κολλάει και δώθε-κείθε.Στα διάλα.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 εμένα μου κάνει εντύπωση πως μπορέσατε να το παίξτε με το melee να βαράει αέρα πολύ σπαστικόκατα τα άλλα μου φάνηκε ωραίο παιχνίδι αν και δεν το συνέχισα για τον παραπάνω λόγο .
qsis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 κι εγώ το άφησα πάντως δε μου έκανε και τόση εντύπωση όπως το πολύ καλό torchlight II, το οποίο ήθελα να παίζω συνέχεια
Sefiroth Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Αν δε κανω λάθος πρόκειται για remake που δε πήγε καλα Sent from my iPhone using Insomnia
Barnabas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αν δε κανω λάθος πρόκειται για remake που δε πήγε καλα Φιλε μου στειλε ενα link να διαβασω για το παλιοτερο παιχνιδι. Μου κανει εντυπωση που αυτο ειναι remake...
EKTELESTES Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το ξεκίνησα τις τελευταίες μέρες με όλα τα dlc + patch, και το παιχνίδι είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ. Δεν θα το μετανιώσετε! Από τους καλύτερους Diablo Clones που έχουν βγει. 2
firepc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μετα απο πολλα παιχνιδια με controller, εχω ορεξη για κλικι κλικι, οπότε ξεκιναω την τριλογια (final cut). Εχει κανεις κανα τιπ ή καμιά συμβουλη?
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Στις 3/3/2021 στις 9:47 ΜΜ, firepc είπε Μετα απο πολλα παιχνιδια με controller, εχω ορεξη για κλικι κλικι, οπότε ξεκιναω την τριλογια (final cut). Εχει κανεις κανα τιπ ή καμιά συμβουλη? έμπα και σφάχτα ούλα! είναι λίγο αργό στην αρχή το παιχνίδι, μετά αποκτά δράση 1
firepc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Πολυ ωραιο παιχνιδι και πολυ δυνατη ατμοσφαιρα Οσο το συνεχιζω τοσο πιο πολυ μ' αρεσει Να ρωτησω, οταν τελειωσω το πρωτο, (final cut) συνεχιζει το 2ο in game? Τα εχουν ενωσει δλδ σε ενα παιχνιδι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα