corsakias Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θελω να αγορασω ενα ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι για να χειριζομαι κυριως το δορυφορικοδεκτη μου/ media player. δΔεν θελω να ανεβασω πολύ το budget μου. Υπαρχουν καποια πληκτρολογια που εχουν ενσωματωμενα touchpad και αλλα που το ποντικι πρέπει να γοραστει ξεχωριστα. Ισως να επελεγα microsoft με ξεχωριστο ποντικι αλλά εχω βρει και κατι μαϊμουδιές στο ebay οπως αυτο σε μεγεθος τηλεχειριστηριου. Δεν θα με χαλαγε να εχει μεγεθος κανονικου πληκτρολογιου, αλλα το "ξεχωριστο" ποντικι θα ειναι λίγο καπως δύσχρηστο. Εχετε δοκιμασει κατι αντιστοιχο, εμπειριες σχετικα?
magdalhnh Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν έχω άποψη πάνω σε αυτό που ρωτάς, αλλά εάν αποφασίσεις να πάρεις κάτι σαν του ebay που είδες, έχω να σου προτείνω αυτό το site http://www.merimobiles.com/2_4G_Ultra_Mini_Wireless_Keyboard_with_Touchpad_p/meri0439.htm που το έχει σε καλύτερη τιμή, με επίσης δωρεάν μεταφορικά. Έχω κάνει αγορά απο το συγκεκριμένο site. Το μόνο μείον είναι, ότι επειδή έρχεται απο Χονγκ Κονγκ, το προιόν μου το παρέλαβα, περίπου 1.5 μήνα μετά. Η αγορά έγινε με PayPal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα