KRIKON Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εγινε σε αρκετες ΤV αυτο και οχι μονο στην Toshiba. Και εγω την ειχα στις επιλογες μου αλλα τωρα αναμονη.
vasman15 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εγινε σε αρκετες ΤV αυτο και οχι μονο στην Toshiba. Και εγω την ειχα στις επιλογες μου αλλα τωρα αναμονη. παντως εγω παρηγγειλα μια lg 55αρα ....και αυτο γιατι πρωτον εχω 2 χρονια ταναβαλω και δευτερον τωρα που γυριζει γιατι μετα που θα ερθουν τα χαρατσια ...καλα κρασια...
tstavrou Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τελικα την παρηγγειλε κανεις (toshiba) στη τιμη αυτη? Την εχει καποιος να μας πει εντυπωσεις... αξιζει σαν tv? Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
tstavrou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Τη παρελαβε κανεις να μας πει εντυπωσεις? Οσο και να εψαξα καταστημα να τη δεις live δε βρηκα. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
morfeas-dsl- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Την παρηγγειλε ο ξαδερφος μου στα 384 και περιμενουμε. Φοβερη για τα λεφτα της την ειδαμε σε bluray
vade23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 την παρέλαβα 06/06 την 40tl933g. Σήμερα το πρωί μου παρουσίασε πρόβλημα(μια λευκή κάθετη γραμμή στο άκρο της οθόνης). Την πήγα πίσω και πήρα σφραγισμένη ολόιδια. Η τηλεόραση είναι κελεπούρι για τα χρήματα που την αγόρασα(383ευρώ). Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μεγεια σου φιλε. Καλες θεασεις!
clevercitizen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Κ εγώ παρέλαβα προχθές. Για πείτε με τα 3D γυαλιά τι παίζει και που μπορώ να βρώ ΦΤΗΝΆ. Είχα κάτι από τα village αλλά μάλλον δε δουλεύουν.
gskaro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Γεια σε όλους. Μπορείτε εσείς που πήρατε την Toshiba να γράψετε μερικές εντυπώσεις για την εικονα της; Την ζαχαρώνω αν και η τιμή της τώρα είναι στα 500 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
tstavrou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γεια σε όλους. Μπορείτε εσείς που πήρατε την Toshiba να γράψετε μερικές εντυπώσεις για την εικονα της; Την ζαχαρώνω αν και η τιμή της τώρα είναι στα 500 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας. Προσωπική γνώμη: Φοβερή τηλεόραση σε αυτή τη τιμή. Μπορείς να δεις εδώ: Link Όσον αφορά για γυαλιά αυτή τη στιγμή είναι στα 50€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα