Προς το περιεχόμενο

Toshiba 40TL933 40"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

c10104658-1m.jpg

Προσφορά της τηλεόρασης Toshiba 40TL933 40" από Κωτσόβολο και Electroworld στα 549€.

Περιγραφή:

Η νέα τηλεόραση 40TL933G 3D από την Toshiba προσφέρει υψηλής ανάλυσης 3D κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας καθώς και 200 Hz Active Motion & Resolution

Δημοσ.

με το γνωστό κουπόνι στα electro πάει στα 384,30... όταν στο amazon.de έχει 599... είναι τόσο τρελή ευκαιρία ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα με τη συγκεκριμένη τηλεόραση? :confused:

Δημοσ.

Μακριά από Toshiba παιδιά.... ανύπαρκτα updates και πολλά προβλήματα ακόμα και σε hi-end τηλεοράσεις τους....

Δημοσ.

εμενα μου βγαζει

521,55€ με το κουπονι

και οχι 384,30€

έχεις δίκιο μάλλον το αλλάξαν γιατί τους πήραν και τα βρακιά

Δημοσ.

γαμωτο !!! πανω που πηγαινα να την παραγγειλω στα 384 , αλλαξανε την εκπτωση και το πηγαν 521 ! .... ΕΛΕΟΣ μεσα σε λιγα λεπτα...

αλλα θα μου πεις παλαιοτερα 1 τη νυχτα ειχα παραγγειλει απο αυτους πλυντηριο 200 ευρο φθινοτερα , και το επομενο πρωι το ειχαν στην κανονικη του τιμη... ειναι οποιος προλαβει... :mad:

Δημοσ.

μην ψαρωνετε ρε παιδια με τα μεγεθη....40αρες 50αρες αρες μαρες σαχλαμαρες!!!!!κ εγω ενθουσιαστικα κ πηγα κ τις ειδα απο κοντα κ ξενερωσα...ναι μεν μεγαλες οθονες αλλα ποιοτητα στην εικονα χαλια...αν ειναι να χαλασω τα ματια μου κ να λεω οτι εχω μια μεγαλη τηλεοραση να μου λειπει....θα κανω υπομονη να μαζεψω κανα φραγκακι ακομη κ θα παρω μια της προκοπης,αλλωστε δεν αγοραζεις καθε μερα τι-βι,τα δινεις μια φορα κ την κρατας καμποσα χρονια....τουτεστιν οτι πληρωνεις παιρνεις....

Δημοσ.

αλλάξανε το ποσοστό της έκπτωσης :( :(

Ό,τι να 'ναι πάντως με τις "τιμολογήσεις"...στις 29/5 η αρχική τιμή στο ελεκτρο (και νομίζω και στον κώτσο και σε άλλο ένα μαγαζί)ήταν στα 699€...με την έκπτωση (30%) σου έβγαινε στα 489,30€..Τώρα κατέβασαν την αρχική στα 549 (-150€!!) Τρέχα γύρευε :wacko:

Την είχα παραγγείλει αλλά την ακύρωσα, θα μου μείνει η απορία αν έκανα καλά ή *λακία..Με συμφέρει να πιστέψω το φίλο iceman πάντως σε αυτά που λέει για τις Toshiba! :P

edit: Κι εγώ πάντως που την είδα από κοντά (σε 2D όμως μόνο κ χωρίς να τη σκαλίσω), δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εικόνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...