Προς το περιεχόμενο

the filename or extension is too long

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, εχω ενα αρχειο (ταινια) που εχει τεραστιο ονομα και ΟΤΙ προσπαθησω να κανω μου βγαζει το error του τιτλου. Τι μπορω να κανω?

ΥΓ "Σε απλα Ελληνικα παρακαλω γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος"

Δημοσ.

Αυτα που μου ειπες, μου ακουγονται κινεζικα φιλε μου! αν η λυση ειναι απλη και ευκολη για καποιον αρχαριο θα τη δοκιμασω, αλλιως δεν μπορω να κανω κατι αλλο

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις πχ Ubuntu, να το κάψεις σε ένα cd (για να μη σε μπλέκω με bootable usb) με κάποιο πρόγραμμα όπως το poweriso (εγγραφή εικόνας θα κάνεις) & να ξεκινήσεις τον υπολογιστή σου εκκινώντας από το cd. Δε θα το κάνεις εγκατάσταση, αλλά θα μπεις στο γραφικό περιβάλλον του λειτουργικού που θα τρέχει κατευθείαν από το cd. Εκεί θα αναζητήσεις την ταινία σου & θα την μετονομάσεις, πχ alien (να μην έχει όλους αυτούς τους χαρακτήρες που έχει τώρα).

Επαννεκινείς σε windows & είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Μία εύκολη δοκιμή μπορείς να κάνεις επίσης μεταφέροντας το αρχείο στο root κάποιου δίσκου (πχ C:, D: κτλ) γιατί πολλές φορές και το μακρύ path το δυσκολεύει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην έχεις τέτοια προβλήματα να αποφεύγεις να κατεβάζεις ή να αντιγράφεις στην επιφάνεια εργασίας ή στα έγγραφα.

Για να καταλάβεις, αν ο το όνομα χρήστη που έχεις στα windows είναι π.χ. kostantinos και έχεις έναν φάκελο με το όνομα 'Νέες ταινίες' και μέσα έναν υποφάκελο με το όνομα 'Ταινίες που δεν είδα ακόμα'. Τότε η πλήρης διαδρομή στα XP είναι:

C:\Documents and Settings\kostantinos\Επιφάνεια εργασίας\Νέες ταινίες\Ταινίες που δεν είδα ακόμα\

Δηλαδή, φέξε μου και γλίστρησα, 97 bytes (χαρακτήρες) με το καλημέρα. Βάλε τώρα και το όνομα του φάκελου που έχει η ταινία μαζί με το όνομα της ταινίας και έφτιαξες έναν ωραίο σιδηρόδρομο! :cry:

Καλύτερα είναι να δημιουργήσεις έναν φάκελο στον δίσκο c ή d ή όπου έχεις χώρο και με δεξί κλικ στον φάκελο πας Αποστολή προς->Επιφάνεια εργασίας (δημιουργία συντόμευσης).

Έτσι θα έχεις μια συντόμευση από τον φάκελο στο desktop και θα μπορείς να αντιγράφεις εκεί ότι θέλεις χωρίς προβλήματα με μεγάλα ονόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...