gpap13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλημέρα σε όλους! Έχω μια απορία.. Υπάρχει τρόπος-χώρος για να ανεβάσω κάποια πράγματα??? Ένας δωρέαν χώρος δηλαδή για upload... Θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες και μερικά αρχεία .js Εντάξει ας πούμε για τις φωτογραφίες μπορώ να τις ανεβάσω στο Facebook και από εκεί να παίρνω την διεύθυνση...με τα άλλα αρχεία όμως??? ΥΓ. Τα θέλω για ένα blogspot που έχω...
άδικος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Online χώρος για αποθήκευση είναι to dropbox. Τώρα αυτό που είπες για το facebook κάπως μου'κατσε. Αν είσαι διατεθειμένος να "ξεβρακώνεσαι" δημοσίως για να κάνεις τη δουλειά σου & το θεωρείς & λογική λύση... πάω πάσο (δεν επιτίθεμαι, φιλικά πάντα, απλά μου κάνει εντύπωση το πως ο κόσμος παίρνει το ρουφιάνο ως δεδομένο στη καθημερινή ζωή του)
gpap13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το dropbox νομίζω τα κάνει upload σε https και μπορείς να κάνεις μόνο download...Δεν μπορείς απλά να τα "καλέσεις" από κάποιο αρχείο...Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με... Όσο για το facebook, το να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες οι οποίες είναι απλά icons και να τα δει το facebook γιατι να με νοιάξει??? Τα κάνω και private να μην τα βλέπουν οι άλλοι (και γελάνε) και έγινε η δουλειά!!!
άδικος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 To dropbox κάνει ακριβώς αυτό που λες, το ανέφερα μόνο ως online αποθηκευτικό χώρο. Απλά δεν ήμουν σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις
x_maras Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 To dropbox κάνει ακριβώς αυτό που λες, το ανέφερα μόνο ως online αποθηκευτικό χώρο. Απλά δεν ήμουν σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για τις φωτογραφίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν το photobucket Λογικά τα javascript μπορείς να τα βάλεις σε κάποιο module/plugin του blogger (copy paste το κώδικα).
angmar Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για διάβασε αυτό το άρθρο, γιατί πιθανότατα το dropbox μπορεί να σε βολέψει μια χαρά. Ο public folder μπορεί να ψιλολειτουργήσει σα web server.
gpap13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για τις φωτογραφίες θα χρησιμοποιήσω το photobucket Μου φαίνεται πολύ καλό! Για τα .js τα βρήκα online οπότε προς το παρόν θα τα καλώ από εκεί, θα κοιτάξω βέβαια και αυτό με το dropbox και το public folder... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας παιδιά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα