apiros Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Χαιρεται. Χρησιμοποιω το iphone 4 και εκει που το ειχα αφησει ανοικτο μετα απο καποια λεπτα το οποιο προσπαθουσα να βαλω καρτα και να βαλω κατι credits σε ενα παιχνιδι.. μου εκλεισε για τα καλα προσπαθησα να βρω καποια λυση αλλα δεν τα καταφερα.. μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος??? το αφησα να φορτωσει αλλα και παλι τιποτα.. αυτο εγινε αρκετες φορες σημερα και δεν ξερω τινος προκειτε.... Ειμαι καινουργιος χρηστης και δεν ξερω αν το εβαλα στο στωστο topic
tsagasth Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για προσπάθησε φίλε μου να του κανείς ένα hard reset.αν δεν ξέρεις πως γίνεται υπάρχει κ το YouTube.καλή τύχη να χεις! Sent from my iPhone using Insomnia
apiros Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 φιλε μου δεν αντιλαμβανετε τιποτα μα τιποτα θα το προσπαθησω και αυτο αλλα το εβαλα φορτηση τιποτα δεν ξερω... δεν ανοιγει με καμια παναγια
ektor7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Γραψε το προβλημα σου,στο apple hardware,για να το δουν τα παιδια που ειναι σχετικα με το θεμα,ισως μπορεσουν να σε βοηθησουν! http://www.insomnia.gr/forum/45-apple-hardware/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα