hijack3rr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 hijack3rr δεν θελω να σε προσβαλω αλλα εδω προτεινουμε συνθεσεις δεν διαφημιζουμε τις αγγελιες μας. GTS250 και gaming δεν πανε μαζι, οι δισκοι ειναι green αρα δεν κανουν για λειτουργικο, ο επεξεργαστης ειναι πολυ πιο αργος και απο τον athlon 2 Χ4 , το home cinema ειναι αδιαφορο για το 99% των χρηστων και οπως και να το κανεις αλλο να παιρνεις συστημα τριετιας με επιδοσεις επιεικως μετριες και αλλο ενα καινουργιο με ΠΟΛΥ καλυτερες επιδοσεις και αρα μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια στο μελλον. Έχεις δίκιο εν μέρη , αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , τέσπα φίλε μου , ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και παίρνει ότι του συμφέρει περισσότερο. Όσο για την μεταπωλητική αξία να ξέρεις ότι οι τιμές αυτών που είπες θα έχουν πέσει για τα καλά στον πρώτο χρόνο κιόλας, για να μην σου πω πόσο θα κοστίζει το μηχάνημα σου σε 3 χρόνια.
nevermore Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει αν στο σύστημα που μου πρότεινε ο τέρυ αξίζει να βάλω έναν ssd ξεχωριστά από τον σκληρό που έβαλε στο σύστημα? επίσης αν έχει κανείς αυτήν την οθόνη που μου πρότεινε να μου πει εντυπώσεις
terry308 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει αν στο σύστημα που μου πρότεινε ο τέρυ αξίζει να βάλω έναν ssd ξεχωριστά από τον σκληρό που έβαλε στο σύστημα? επίσης αν έχει κανείς αυτήν την οθόνη που μου πρότεινε να μου πει εντυπώσεις Η οθόνη είναι με ips panel όπως και η dell που "κοιτάζεις" , από κει και πέρα είναι στην κρίση σου , αν και γιατί , χρειάζεσαι έναν ssd . Στα -100€ από το εξωτερικό μπορείς να πάρεις έναν καλό 120άρη , με 3 ή 5 χρόνια εγγύηση , θα δώσει μια ώθηση στο σύστημα σου βέβαια , αλλά (και πάλι) εσύ είσαι αυτός που αποφασίζει ...! Αν θέλεις (κι αν/αφού σε παίρνει χρηματικά) βάλε και για την εμπειρία ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Στα -100€ από το εξωτερικό μπορείς να πάρεις έναν καλό 120άρη , με 3 ή 5 χρόνια εγγύηση , Και στην Ελλάδα τόσο έχει. Μην μπλέκεις με εξωτερικά.
terry308 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Και στην Ελλάδα τόσο έχει. Μην μπλέκεις με εξωτερικά. 96€ ο vertex plus 101€ ο agility 3 120€ o sandisk extreme (που "προτείνω" στα 100) 125€ ο Μ4 Αν θέλει Ελλάδα ας πάρει τον Μ4
petritis31 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Mην επιμένεις φίλε μου. Μια χαρά είναι το μηχάνημά σου αλλά με λίγα παραπάνω αγοράζει καλύτερο καινούριο. Και όσον αφορά την τιμή, 550 ευρώ κοστολογείται το μηχάνημα της υπογραφής μου που δεν έχει καμία σχέση με το δικό σου. πολη καλο για 550 το μηχανημα της υπογραφης σου
nevermore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) μία ερώτηση : η μητρική asrock socket am3+ extreme 3 glan με την extreme 4 glan τι διαφορές έχουν?(είχα κάνει λάθος στο ποστ με extreme 4 ήθελα να πω ) edit Link Link Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2012 από nevermore
nevermore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 terry έκανα edit τα Links αξίζουν οι διαφορές που έχουν οι 2 mbs για να πάω σε extreme4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα