nevermore Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 καλησπέρα συμφορουμίτες, μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να αγοράσω ένα καινούργιο pc Και να αντικαταστήσει την 6χρονη παλιατζούρα πλέον που μου έβγαλε ασπροπρόσωπο πάντως όλα αυτά τα χρόνια η χρήση του Pc Θα είναι ιντερνετ, downloading, μουσική και μέτριο gaming (εννοώντας skyrim, diablo 3 και fm2012,) οθόνη θα αγοράσω την dell 24" οπότε το σύστημα θα στηθεί σύμφωνα με την ανάλυσή της (νομίζω 1900χ1200) αν θυμάμαι καλά. στήσιμο από το κατάστημα που θα το αγοράσω καλύτερα γιατί και πολύ ελεύθερο χρόνο δεν έχω και πολύ υπομονή πλέον budget γύρω στα 800€ υπολογίζω για το κουτί αλλά και λίγο πάνω ή κάτω δεν με χαλάει καθόλου.. edit : περιοχή Θεσσαλονίκη (οπότε μάλλον για visionstudio Με κόβω)
hijack3rr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 καλησπέρα συμφορουμίτες, μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να αγοράσω ένα καινούργιο pc Και να αντικαταστήσει την 6χρονη παλιατζούρα πλέον που μου έβγαλε ασπροπρόσωπο πάντως όλα αυτά τα χρόνια η χρήση του Pc Θα είναι ιντερνετ, downloading, μουσική και μέτριο gaming (εννοώντας skyrim, diablo 3 και fm2012,) οθόνη θα αγοράσω την dell 24" οπότε το σύστημα θα στηθεί σύμφωνα με την ανάλυσή της (νομίζω 1900χ1200) αν θυμάμαι καλά. στήσιμο από το κατάστημα που θα το αγοράσω καλύτερα γιατί και πολύ ελεύθερο χρόνο δεν έχω και πολύ υπομονή πλέον budget γύρω στα 800€ υπολογίζω για το κουτί αλλά και λίγο πάνω ή κάτω δεν με χαλάει καθόλου.. edit : περιοχή Θεσσαλονίκη (οπότε μάλλον για visionstudio Με κόβω) Γεια σου φίλε μου, Αν θες τσέκαρε το link με την αγγελία μου στο Insomnia, ίσως σε ενδιαφέρει, είναι για όλα τα παραπάω που θες και ακόμα καλύτερο, σε άψογη κατάσταση, σχεδόν ολοκαίνουριο. Περιοχή/Θεσσαλονίκη.
terry308 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το 2ο post είναι λίγο άκυρο ... αυτά τα λέτε σε προσωπικά μηνύματα , το παλικάρι δεν θέλει (πάλι) παλιό σύστημα ... Όταν λες 24"¨dell εννοείς την u2411; Ανεβαίνει πολύ η τιμή της (+50€), καλύτερα να δεις τις 23" (1920/1080)
TrozenFrone Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω τα κομμάτια να μου έρθουν, και είμαι πανω κάτω στο ίδιο budget με εσένα. Λοιπόν πήρα: intel i5 2500k ( cpu), asus p8z77-v lx (motherboard), radeon 1gb ddr5 hd 6850 (vga), corsair vegeance 8gb (ram), ssd agility 3 120gb , corsair 500w pfc 80< (power supply), coolmaster 430 elite ( case) δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι πάντως ρώτα και τους πιο έμπειρους να σου πουν εγώ απλά σου έδωσα μια ιδέα Επίσης η γραφικών σε καλύπτει πλήρως γιατί έχει έξοδο 2560 χ1600 νομίζω.
nevermore Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το 2ο post είναι λίγο άκυρο ... αυτά τα λέτε σε προσωπικά μηνύματα , το παλικάρι δεν θέλει (πάλι) παλιό σύστημα ... Όταν λες 24"¨dell εννοείς την u2411; Ανεβαίνει πολύ η τιμή της (+50€), καλύτερα να δεις τις 23" (1920/1080) την u2412 εννοώ και βγαίνει καλή η τιμή της νομίζω για 24" (229€ στο msystems)
hijack3rr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το 2ο post είναι λίγο άκυρο ... αυτά τα λέτε σε προσωπικά μηνύματα , το παλικάρι δεν θέλει (πάλι) παλιό σύστημα ... Όταν λες 24"¨dell εννοείς την u2411; Ανεβαίνει πολύ η τιμή της (+50€), καλύτερα να δεις τις 23" (1920/1080) δίκιο έχεις terry308 για το pm , όσο για το μηχάνημα, με τα χαρακτηριστικά του, δεν το λες και παλιό. Καλύπτει όλα τα παραπάνω για τα οποία θέλει ένα καινούριο PC και η τιμή είναι απίστευτη για 2TB PC & το μηχάνημα σχεδόν ολοκαίνουριο.
terry308 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 την u2412 εννοώ και βγαίνει καλή η τιμή της νομίζω για 24" (229€ στο msystems) Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις 24" ;; δίκιο έχεις terry308 για το pm , όσο για το μηχάνημα, με τα χαρακτηριστικά του, δεν το λες και παλιό. Καλύπτει όλα τα παραπάνω για τα οποία θέλει ένα καινούριο PC και η τιμή είναι απίστευτη για 2TB PC και το μηχάνημα σχεδόν ολοκαίνουριο. Συγκρινέ το λίγο με την πρόταση μου ... Τι παιχνίδια να παίξει με την gts250 ; Συγκρίνετε με την 6870 ; 2 green hdd drives είναι ΜΟΝΟ για αποθήκη κι όχι για λειτουργικό ... 4 ram έναντι 8 ; Ενημερωτικά έδινα σύστημα με Ι7-2600 και και και ... 600€ ...
nevermore Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις 24" ;; Συγκρινέ το λίγο με την πρόταση μου ... Τι παιχνίδια να παίξει με την gts250 ; Συγκρίνετε με την 6870 ; 2 green hdd drives είναι ΜΟΝΟ για αποθήκη κι όχι για λειτουργικό ... 4 ram έναντι 8 ; κανένας απολύτως! απλά μάλλον δεν σου έδβσα να καταλάβεις καλά ή δεν το διατύπωσα σωστά ή δεν το διάβασες σωστά 800€ πάνω κάτω θέλω να δώσω για το κουτί τώρα αν βγει και πιο φτηνό δεν με χαλάει καθόλου φίλε(ούτε έχω πρόβλημα για amd )
terry308 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν το διάβασα σωστά ... Αλλά δεν νομίζω οτι αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα ...
hijack3rr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις 24" ;; Συγκρινέ το λίγο με την πρόταση μου ... Τι παιχνίδια να παίξει με την gts250 ; Συγκρίνετε με την 6870 ; 2 green hdd drives είναι ΜΟΝΟ για αποθήκη κι όχι για λειτουργικό ... 4 ram έναντι 8 ; Ενημερωτικά έδινα σύστημα με Ι7-2600 και και και ... 600€ ... Ναι αλλά αμα διάβασες καλά το post , λέει ότι θέλει ενα μηχάνημα για "Internet , Downloading και μέτριο gaming", πράγμα το οποίο υπέρ-καλύπτει το μηχάνημα που έχω, επίσης θα έχει αποθηκευτικό χώρο 2TB, αφού θα κατεβάζει, ο δικός σου πόσο έχει; Και στην τελική τι νομίζεις ότι άμα έχεις 8GB RAM, υπάρχει κάποιο game αυτήν την στιγμή με τέτοιες απαιτήσεις; Κοίταξε λίγο και τι δίνω μαζί με το μηχάνημα και μετά πες μου, ποιό συμφέρει πιο πολύ; Να πάρει όλα αυτά πακέτο σε αυτήν την τιμή, ή ένα ξερό κουτί;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Mην επιμένεις φίλε μου. Μια χαρά είναι το μηχάνημά σου αλλά με λίγα παραπάνω αγοράζει καλύτερο καινούριο. Και όσον αφορά την τιμή, 550 ευρώ κοστολογείται το μηχάνημα της υπογραφής μου που δεν έχει καμία σχέση με το δικό σου.
nevermore Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 terry ωραία η σύνθεσή σου, μία ερώτηση μόνο.. επειδή δεν ξέρω αυτό το μόνιτορ που προτείνεις είναι καλό? σόρρυ που σας κουράζω
hijack3rr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Mην επιμένεις φίλε μου. Μια χαρά είναι το μηχάνημά σου αλλά με λίγα παραπάνω αγοράζει καλύτερο καινούριο. Και όσον αφορά την τιμή, 550 ευρώ κοστολογείται το μηχάνημα της υπογραφής μου που δεν έχει καμία σχέση με το δικό σου. Μάλλον δεν με κατάλαβες καλά φίλε μου , το μηχάνημα που υπογράφεις σαφώς είναι καλύτερο , έχεις και ssd κτλ, αλλά σαν τιμή & πακέτο συμφέρει κατά πολύ το δικό μου, μην επιμένεις σε αυτό. Σύγκρινε και τα άλλα όπως το HomeCinema κτλ, μην μου πεις ότι τα ηχειάκια της Logitech είναι καλύτερα από το HomeCinema της Pioneer γιατί θα τρελαθώ. Επίσης η τιμή για το μηχάνημα της υπογραφής σου δεν έχει καμία σχέση με 550Ευρώ. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2012 από hijack3rr
paok4dim Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 hijack3rr δεν θελω να σε προσβαλω αλλα εδω προτεινουμε συνθεσεις δεν διαφημιζουμε τις αγγελιες μας. GTS250 και gaming δεν πανε μαζι, οι δισκοι ειναι green αρα δεν κανουν για λειτουργικο, ο επεξεργαστης ειναι πολυ πιο αργος και απο τον athlon 2 Χ4 , το home cinema ειναι αδιαφορο για το 99% των χρηστων και οπως και να το κανεις αλλο να παιρνεις συστημα τριετιας με επιδοσεις επιεικως μετριες και αλλο ενα καινουργιο με ΠΟΛΥ καλυτερες επιδοσεις και αρα μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια στο μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα