driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλησπερααα, Λοιπον λεω να παρω Iphone αλλα ποτε δεν ειχα καμια επαφη με iphone Και γενικα apple. Ψαχνω για μεταχειρισμενο και θελω λιγο βοηθεια. Βασικα, εχει καποια διαφορα αν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα ή εξωτερικο? Ποια κατα την γνωμη σας ειναι μια καλη τιμη για μεταχειρισμενο Iphone 3g, για 3gs και 4? Γιατι βλεπω και με 120 και 150 στις αγγελιες Τι ακριβως ειναι το jaibrake? Πρεπει να δω κατι συγκεκριμενο σε firmware? Εχουν ολα τα iphone τις ιδιες δυνατοτες σε εφαρμογες και παιχνιδια? Και τελος, λιγο ακυρη ερωτιση, αλλα περνουν καρτα μνημης? Ευχαριστω
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δεν παιρνουν καρτα μνημης. Πρεπει να ειναι ελληνικο οπωσδηποτε. Αλλιως σου ειναι αχρηστο. Δεν θα λειτουργει με τις ελληνικες σιμ. Jailbrake ειναι κατι σαν το root στα ανδροιδες. Εχεις προσβαση στους φακελους της συσκευης. Μπορεις μεσω του cydia να κατεβασεις διαφορες εφαρμογες και μα διαμορφωσεις οπως θελεις την συσκευη σου. Πχ να του βαλεις θεματα, να του βαλεις ηχο κλησης ολοκληρο τραγουδι και πολλα αλλα. Πρεπει να προσεξεις να μην εχει πολλα σημαδια στην οθονη του. Να γοραει αν γινεται προστατευτικο οθονη. Τωρα οι τιμες για ενα iPhone ειναι υψηλες. Για 3g:120€ 3gs:200-220 4:330-380 4s:480-500 Στις τιμες παιζει σημαντικο ρολο και η χωριτικοτητα της συσκευης και αν εχει εγγυηση.. Αυτα.. Για οτι αλλο θελεις εδω ειμαι
driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ευχαριστω! Που λενε απο εξωτερικο αλλα ξεκλειδομενο τι γινετε? Ειναι το ιδιο με Ελληνικο? Εχουν καποια διαφορα σε εφαρμογες? Εννοω αν το 4 πχ παιζει πιο πολλες εφαρμογες απο ενα 3g. Κατα την γνωμη σου ειναι ευκολο στην χρηση? Εγω πχ τωρα θα παω απο Nokia 5230 σε ihpne
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κατα την γνωμη μου ειναι να παρεις το 4αρη αν το βρεις ευκαιρια και παντα ελληνικο . Αυτα που λενε ξεκλειδωτα με την ταδε καρτα ή με το ταδε προγραμανα ξερεις οτι η apple σε συντομη αναβαθμιση του λογισμικου/firmware θα το κλειδωσει παλι και θα εισαι υποχρεωμενος να περιμενεις ποτε καποια ομοδα χακερ βγαλει καποιο κολπακι ωστε να στο ξεκλειδωνει. Το 4αρι υποστηριζει πιο πολλες εφαρμογες απο τι το 3g και αυτο γιατι εχει καλυτερο επεξεργαστη/ραμ/ παιρνει νεοτερα firmware. Αν σκοπευεις να παρεις καινουργιο iphone και να σκασεις κανενα 500αρι θα σου ελεγα να περιμενεις γιατι σε λιγους μηνες θα βγει το καινουργιο. Συμφωνα με αυτα που διαβαζω. Σαν χειρισμο το iPhone ειναι πολυ απλο..πιο πολυ θα παιδευτεις να συγχρονισεις τις επαφες σου τις εικονες σου με το itunes..εκει ισως χρειαστεις καποιον να σε βοηθησει ή να ψαξεις στο ιντερνετ
driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για 500αρι δεν το βλεπω. Φανταζομαι δηλαδη οτι το 3g παιζει πολυ λιγες εφαρμογες σε σχεση με 4αρι σωστα? Αξιζει το 200αρι παραπανω λες το 4(για εφαρμογες κυριως)?
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αξιζει το παραπανω 200αρι για το 4αρι .. ειδικα το ασπρο. Οσο για αυτο που λες αμα παιζει παραπανω εφαρμογες. Η απαντηση ειναι πως ναι και σου εξηγω. Μερικες εφαρμογες πλεον θελουν firmware 5.0 και πανω που παιρνουν το 3gs 4-4s αλλες θα σε εγκατασταθουν στο κινητο αλλα θα σου κλεινουν κατευθειαν διοτι η ραμ του 3g/3gs ή ο επεξεργαστης δεν ειναι αρκετος. Αλλα με το 4αρι 4s θα κανεις την δουλεια σου. Θα μπορεις με το 4αρη να κανεις κλησεις μεσω facetime και να βλεπεις τον αλλον με την μπροστινη καμερα που διαθετουν το 4αρη και 4s. Και αν εισαι λατρεις των παιχνιδιων πρεπει να παρεις το 4/4s.. Και το 3gs καλο ειναι ..και ακομα παιρνει τις αναβαθμισεις..
driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ωραια ευχαριστω πολυ! Θα παω για 4αρι μολις δωσω το Pc
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Στα διάφορα φορουμς και εδω, πωλούνται κατα καιρούς iphones, αν εχεις υπομονή θα βρεις
makfil Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Από το δίμηνη εμπειρία μου με iphone 3g και χωρίς να έχω ή να θέλω πολλές απαιτήσεις από το κινητό (εφαρμογές, internet κλπ) έχω να πω ότι η apple έχει εφαρμόσει και σ' αυτό διαφορετική φιλοσοφία χειρισμού από τα υπόλοιπα συνηθισμένα κινητά, με αποτέλεσμα, όσοι έχουν συνηθίσει για πολλά χρόνια στην άλλη φιλοσοφία, να χρειάζονται πολύ χρόνο για να προσαρμοστούν. Επισημαίνω ότι, έστω και αν προσαρμοστείς στη φιλοσοφία χειρισμού της apple, παραμένει ΔΥΣΚΟΛΟΣ ο χειρισμός γιατί η εταιρεία έχει επιλέξει να γίνονται ΟΛΑ μέσω του ΕΝΟΣ, μόνον, κεντρικού κουμπιού που διαθέτει για το σκοπό αυτό.Εκεί νομίζω ότι εστιάζεται η δυσκολία χειρισμού που έχουν αυτά τα τηλέφωνα και θα έπρεπε όλοι οι χρήστες να το γνωρίζουν αυτό πριν αγοράσουν iphone.
driftingcris Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Στα διάφορα φορουμς και εδω, πωλούνται κατα καιρούς iphones, αν εχεις υπομονή θα βρεις Και τωρα εχει αρκετα 3g γυρο στα 120-100 Από το δίμηνη εμπειρία μου με iphone 3g και χωρίς να έχω ή να θέλω πολλές απαιτήσεις από το κινητό (εφαρμογές, internet κλπ) έχω να πω ότι η apple έχει εφαρμόσει και σ' αυτό διαφορετική φιλοσοφία χειρισμού από τα υπόλοιπα συνηθισμένα κινητά, με αποτέλεσμα, όσοι έχουν συνηθίσει για πολλά χρόνια στην άλλη φιλοσοφία, να χρειάζονται πολύ χρόνο για να προσαρμοστούν. Επισημαίνω ότι, έστω και αν προσαρμοστείς στη φιλοσοφία χειρισμού της apple, παραμένει ΔΥΣΚΟΛΟΣ ο χειρισμός γιατί η εταιρεία έχει επιλέξει να γίνονται ΟΛΑ μέσω του ΕΝΟΣ, μόνον, κεντρικού κουμπιού που διαθέτει για το σκοπό αυτό.Εκεί νομίζω ότι εστιάζεται η δυσκολία χειρισμού που έχουν αυτά τα τηλέφωνα και θα έπρεπε όλοι οι χρήστες να το γνωρίζουν αυτό πριν αγοράσουν iphone. Πως σου φανηκε το 3g σαν ταχυτιτα? Εννοω κολουσε καθολου και ετσι? Απο εφαρμογες τιποτα δεν ειχες δοκιμασει?
makfil Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πως σου φανηκε το 3g σαν ταχυτιτα? Εννοω κολουσε καθολου και ετσι? Απο εφαρμογες τιποτα δεν ειχες δοκιμασει? Όπως έγραψα παραπάνω, το χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο ως τηλέφωνο, χωρίς καμία πρόσθετη εφαρμογή. Αλλά, παρά τα θετικά της νεώτερης τεχνολογίας που έχει, με προβλημάτισε αρκετά στο χειρισμό του, σε σύγκριση με τη λογική του χειρισμού των κινητών προ smartphone.
driftingcris Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όπως έγραψα παραπάνω, το χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο ως τηλέφωνο, χωρίς καμία πρόσθετη εφαρμογή. Αλλά, παρά τα θετικά της νεώτερης τεχνολογίας που έχει, με προβλημάτισε αρκετά στο χειρισμό του, σε σύγκριση με τη λογική του χειρισμού των κινητών προ smartphone. Με τον χειρισμο δεν νομιζω να εχω προβλημα. Απλα θα δουλεβω πολυ εφαρμογη και ετσι. Τεσπα Ευχαριστωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα