zoranb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο οποίο μπορώ να καταγράφω τις αποδείξεις μου ώστε να βλέπω το τί έξοδα έχω κάνει κλπ. ίσως να βγάζει κ ένα όμορφο chart με τους μήνες κ τα έξοδα ανά μήνα; (φυσικά θα κάτσω κ θα τις περάσω μια μια)
zoranb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το προγραμματάκι του adouros όντως φαίνεται ενδιαφέρον αλλά είμαι με mac από την άλλη το excel δεν το ξέρω κ πολύ καλά
zoranb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πολύπλοκο φαίνεται, το έχεις χρησιμοποιήσει;
imr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Τα βαζεις στο excel, δεν ειναι τιποτα. Βαζεις τα νουμερα οπως σε βολευει (ανα μερα, μηνα, ειδος κτλ) και απλα υπολογιζεις αθροισματα
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Είναι πραγματικά απαραίτητο να καταχωρούμε αφμ-ημερομηνίες-επωνυμίες; Εγώ απλά ένα άθροισμα κάνω.
hexenlord Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 βαλτες στο εκσελ σε columns με ημερομηνια/προελευση/...../ και τραβα τους μετα insert, pivot chart και τελειωσες.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Νομίζω υπάρχει online υπηρεσία που τα καταχωρείς εκεί. Όχι; Σε περίπτωση που μπορεί, ίσως, να θυμηθεί κάτι κάποιος το αναφέρω.
zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 θα δοκιμάσω τη λύση του excel, τώρα για το online... εδώ λέμε να απαλλαγούμε από τη φοροκάρτα κ θα πάμε να τα δίνουμε online;
athlios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Γιατι δεν αρχιζεις μαθηματα προγραμματισμου? Ποιος θα φτιαξει κατι καλυτερο απο σενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα