nyne Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 το Σαββατο θα την εχω πηγα στο media markt του Αμαρουσιου κ την ειδα κ απο κοντα.Να πω οτι ερχεται με 2 3d γυαλια κ τα αλλα 2 θα τα εχουν την επομενη εβδομαδα .Επισης μπορεις να βαλεις δοσεις εντοκες.
giorginho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 καλα μην κολλας στο "βυσμα" απλα ξερω ατομα που... ξερουν ατομα μεσα στο service της philips και εχουν παντα φοβερη εξυπηρετηση. επισης ξερω οτι "refurbished" μοντελα προωθουνται σε γνωστους και φιλους σε πολυ χαμηλες τιμες απο το service. τωρα τι σου εστειλαν δεν μπορω να ξερω.
starflyer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδιά βοήθειαααα... Πήγα την αγόρασα, την εγκατέστησα και το μετάνοιωσα... μπορώ να κάνω κάτι; Δεν θέλω και ξέρω ότι δεν μπορώ να πάρω λεφτά πίσω... Θέλω να πάρω έναν υπολογιστή... Παίζει περίπτωση να δεχθούν επιστροφη; Μου αρέσει που έκαν και επέκταση εγγύησης με 100€ ακόμα, ο χαζός... Περιμένω γνώμη...
nyne Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Συγνώμη όταν λες το μετανιωσες,είναι επειδη δν σου αρέσει η τηλεόραση για κάποιους λόγους?πχ χάλια εικόνα 3d κτλ η γιατι τελικά ήθελες υπολογιστή;
starflyer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Συγνώμη όταν λες το μετανιωσες,είναι επειδη δν σου αρέσει η τηλεόραση για κάποιους λόγους?πχ χάλια εικόνα 3d κτλ η γιατι τελικά ήθελες υπολογιστή; Επειδή ήταν αυθόρμητη αγορά της στιγμής και χωρίς πολύ σκέψη... η τηλεόραση είναι μια χαρά... αλλά τελικά υπήρχαν αρκετές τηλεοράσεις στο σπίτι, για να προστεθεί κι άλλη μία... Ενώ ο υπολογιστής τελικά ήταν άμεση ανάγκη...
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Θα σε στεναχωρήσω αλλά τα λάθη πληρώνονται. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση σε βλέπω να χάνεις χωρίς λόγο κανένα κατοσταστικάκι...
starflyer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Θα σε στεναχωρήσω αλλά τα λάθη πληρώνονται. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση σε βλέπω να χάνεις χωρίς λόγο κανένα κατοσταστικάκι... Εννοείς την επέκταση εγγύησης; Αν πάρω υπολογιστή, δεν θα μεταφερθεί εκεί;
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν μεταφέρεται. Μην καθυστερείς. Συσκεύασέ τη ακριβώς όπως ήταν και πήγαινέ την πίσω. Αν είσαι εντός των πρώτων 7 ημερών θα πεις ότι δεν την χρειάζεσαι και θα απαιτήσεις τα χρήματά σου πίσω. Αυτοί θα επιμένουν για πιστωτικό αλλά μην το δεχτείς. Έχεις κάθε δικάιωμα να σου επιστραφούν τα χρήματα. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν έχει γίνει κάποια ζημιά στην συσκευή...
kamui Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Επειδή ήταν αυθόρμητη αγορά της στιγμής και χωρίς πολύ σκέψη... η τηλεόραση είναι μια χαρά... αλλά τελικά υπήρχαν αρκετές τηλεοράσεις στο σπίτι, για να προστεθεί κι άλλη μία... Ενώ ο υπολογιστής τελικά ήταν άμεση ανάγκη... Αυτοκτονεί ο κόσμος από την πείνα....άρε Έλληνα αθάνατε (Δεν σε κατηγορώ και εγώ έκανα κάτι παρόμοιο πριν 3 μήνες). Σόρρυ για το off-topic
starflyer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αυτοκτονεί ο κόσμος από την πείνα....άρε Έλληνα αθάνατε (Δεν σε κατηγορώ και εγώ έκανα κάτι παρόμοιο πριν 3 μήνες). Σόρρυ για το off-topic Δεν έχεις άδικο φίλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα