marduc812 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Παιδιά από εχθές έχω ένα πρόβλημα. Πρέπει να κάνω μία εργασία με το matlab και ένα wav file. Tο θέμα είναι πως από εχθές ενώ άνοιγε κανονικά το αρχείο wav με την y=wavread(filename) τώρα βγάζει error ενώ το path και το Current folder είναι σωστά. Στον φάκελο υπάρχει μόνο το αρχείου ήχου και τίποτα άλλο. Ξέρετε τι παίζει; Και ένα SS.
kagelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μήπως θέλει αυτάκια (') στο όνομα : wavread('voice.wav')
marduc812 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πω.. Ευχαριστώ παιδιά γιατί εκεί που το διάβαζε έλεγε (filename) τώρα μαθαίνω γι αυτό! Ευχαριστώ πολύ!
marduc812 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Για να μην ανοίξω άλλο thread θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα που κόλλησα. μου ζητάει: Υποδείξτε την περιοδικότητα των μεγίστων της ενέργεια του σήματος φωνής. Θέλει να βρω κάθε πότε εμφανίζεται μια κορυφή(ένα peak) και να βρω έναν μέσο όρο κατά πόσο εμφανίζεται; Επειδή μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Να και το plot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα