stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Στο ξαναλέω, κάνεις λάθος. Δεν φτάνει που του το είπες στο αλλο θέμα? Εδώ τι δουλειά έχει?? Η απλα δεν θα σταματησεις μεχρι να τον πείσεις? Κατι για τα κουτιά θα πεις?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δεν φτάνει που του το είπες στο αλλο θέμα? Εδώ τι δουλειά έχει?? Η απλα δεν θα σταματησεις μεχρι να τον πείσεις? Κατι για τα κουτιά θα πεις? Mην κάνεις τον κόπο να μου ξανααπευθυνθείς γιατί έχει πέσει ignore.
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αρχισαμε?σταματησα να μπαινω και μαλλωσατε? Αφού δεν νιώθει πλεόν ρε Θανο... Μια φορά να παραδεχτει οτι εχει κανει λαθος δεν υπαρχει... ποσο ισχυρογνώμον μπορει να είναι δλδ?... παει και κανει bump σε ασχετο θεμα μονο και μονο για να πεισει τον αλλο για κατι αλλο σε ενα εντελως διαφορετικο θεμα
Rn. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 μεσα στο θεμα παιδια εγω θα ελεγα να παρεις το haf δεν ξερω εαν το εχεις δει προσωπικα μαρεσει ιδιαιτερα και εχω ακουσει καλα λογια οσο για ιντελ-αμντι ΓΕΝΙΚΑ θα ελεγα να πας σε αμντι γιατι ειναι καλυτεροι σε υπερχρονισμο.οι ιντελ στα ιδια λεφτα δεν τα πανε καλα.ναι τωρα ο ιντελ μπορει να βαραει παραπανω απο αμντι αλλα οταν θα ταβανιασει το ι5 στα 3,5-4 με τον φενομ θα χτυπας 4+ χαλαρα με μια καλη μητρικη.και εφοσον δεν θες να αλλαζεις επεξεργαστη καθε χρονο υπερχρονισμος ειναι μονοδρομος πιστευω για καρτες να σου πει καποιος αλλος :π
whocares Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Γεια χαρα, Χτιζω ενα συστημα για gaming κυριως, που θα περιεχει μια asrock 970 extreme4 καθως και μια radeon hd 7870. Μιας και καποτε θα ξανα αναβαθμισω το συστημα μου, θελω το κουτι που θα παρω να εχει "χωρο" για το μελλον. Ειμαι αναμεσα σε CoolerMaster HAF 912 Και ThermalTake Commander MS I. Σιγουρα να παιζει ρολο και ο αερισμος. Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε?Εγω τεινω προς το 2ο λογω τιμης πιο πολυ. ΥΓ:Αν ειναι τελειως λαθος η κατηγορια που ανοιξα αυτο το θεμα παρακαλω να μεταφερθει. Φίλε bost7 κοιτάς δύο κουτιά υπολογιστών σε τελείως διαφορετικό εύρος τιμής. Αν πάρω υπόψιν μου το coolmaster 912 θα υποθέσω ότι μπορείς να δώσεις μέχρι 80ευρώ για κουτί. Αν ισχύει η υπόθεσή μου τότε πήγαινε στο Corsair 300R. Απο μενα ή 300r της corsair ή το λιγο παραπανω σε τιμη 650d της corsair! :mrgreen: Απορώ ρε παιδιά ειλικρινά! λίγο καιρό ασχολούμαι εντατικά με το φόρουμ αλλά απο τα 80ευρώ πως φτάσατε στο 650D;;;; 200euro case;;; Και μάλιστα με το σλόγκαν το λίγο πιο ακριβό 650D? Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Που στο καλό είναι και τα χάνω τελευταία;;; μεσα στο θεμα παιδια εγω θα ελεγα να παρεις το haf δεν ξερω εαν το εχεις δει προσωπικα μαρεσει ιδιαιτερα και εχω ακουσει καλα λογια οσο για ιντελ-αμντι ΓΕΝΙΚΑ θα ελεγα να πας σε αμντι γιατι ειναι καλυτεροι σε υπερχρονισμο.οι ιντελ στα ιδια λεφτα δεν τα πανε καλα.ναι τωρα ο ιντελ μπορει να βαραει παραπανω απο αμντι αλλα οταν θα ταβανιασει το ι5 στα 3,5-4 με τον φενομ θα χτυπας 4+ χαλαρα με μια καλη μητρικη.και εφοσον δεν θες να αλλαζεις επεξεργαστη καθε χρονο υπερχρονισμος ειναι μονοδρομος πιστευω για καρτες να σου πει καποιος αλλος :π Σχόλιο εκτός θέματος καθώς εγώ στον τίτλο βλέπω κάτι για cases Τι λες φίλε μου; Συγνώμη δηλαδή. Ποιος θα ταβανιάσει και τι; Ποιος σου είπε ότι ο i5 θα πιάσει ταβάνι στα 4GHz και οι Phenom θα πηγαίνουν 4+ στο χαλαρό; Και επίσης ποιος σου είπε ότι αν ένας επεξεργαστής τρέχει στα 3,5GHz και ο άλλος στα 4GHz αυτόματα σημαίνει ότι αυτός που τρέχει στα 4GHz είναι και καλύτερος; Αυτά καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω απο το σχόλιο σου. υγ. Συγνώμη αν φαίνομαι επιθετικός αλλά είχα άσχημη μέρα
Rn. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Σχόλιο εκτός θέματος καθώς εγώ στον τίτλο βλέπω κάτι για cases Τι λες φίλε μου; Συγνώμη δηλαδή. Ποιος θα ταβανιάσει και τι; Ποιος σου είπε ότι ο i5 θα πιάσει ταβάνι στα 4GHz και οι Phenom θα πηγαίνουν 4+ στο χαλαρό; Και επίσης ποιος σου είπε ότι αν ένας επεξεργαστής τρέχει στα 3,5GHz και ο άλλος στα 4GHz αυτόματα σημαίνει ότι αυτός που τρέχει στα 4GHz είναι και καλύτερος; Αυτά καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω απο το σχόλιο σου. υγ. Συγνώμη αν φαίνομαι επιθετικός αλλά είχα άσχημη μέρα εγινε μια συγκριση παραπανω και στο αλλο νημα μεταξυ επεξεργαστη της ιντελ τον ι5 και καποιους της αμντ.εγω ιντελ δεν εχω δουλεψει αλλα ειπε καποιος οτι φτανει μεχρι 3,5 γκιγκα χερζ.βασιζομενος σε αυτο εγραψα το απο πανω οσο για τους αμντ απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι πανε 4 στο χαλαρο.και δεν ειπα οτι δουλευει καλυτερα αλλα οτι εφοσον θελει να κρατησει το συστημα του μελλοντικα καλυτερα να παρει εναν επεξεργαστη που θα μπορει να κλοκαριστει για να αποδοσει περισσοτερα στο μελλον.σε αυτο το θεμα αποψη μου ειναι οτι οι αμντ ειναι πολυ πολυ καλυτεροι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και οι δύο είστε λάθος. Εγώ έχω έναν cyrix. Ξέρεις πώς κλοκάρει? Πολύ πολύ καλύτερος. Σφαίρα πάει τα windows 95...
whocares Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 εγινε μια συγκριση παραπανω και στο αλλο νημα μεταξυ επεξεργαστη της ιντελ τον ι5 και καποιους της αμντ.εγω ιντελ δεν εχω δουλεψει αλλα ειπε καποιος οτι φτανει μεχρι 3,5 γκιγκα χερζ. Κάποιος είπε για κάποιον επεξεργαστή της intel που τον έχει και αν κατάλαβα καλά για να τον κλοκάρει έχει 2500k; ότι φτάνει μέχρι 3.5GHz. Ok τότε πες του κρίμα που πήρε τον k βασιζομενος σε αυτο εγραψα το απο πανω οσο για τους αμντ απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι πανε 4 στο χαλαρο. Στα 4GHz όντως πάνε (κάποιοι κάποιοι άλλοι δεν πάνε) δεν σε αμφισβητώ σε αυτό και δεν ειπα οτι δουλευει καλυτερα Με το απο πάνω και το απο κάτω εκτίθεσαι λίγο. Αν δεν πάει κάποιος καλύτερα ενώ έχει ανεβασμένη συχνότητα απο o/c πως θα κρατήσει περισσότερο; αλλα οτι εφοσον θελει να κρατησει το συστημα του μελλοντικα καλυτερα να παρει εναν επεξεργαστη που θα μπορει να κλοκαριστει για να αποδοσει περισσοτερα στο μελλον.σε αυτο το θεμα αποψη μου ειναι οτι οι αμντ ειναι πολυ πολυ καλυτεροι Κλείνοντας λοιπόν να σου πω ότι οι Intel φτάνουνε κοντά στα 5GHz και σε 24/7 μπορείς ΑΝΕΤΑ να έχεις έναν 2500k στα 4.4 με 4.5GHz που ο Phenom σου δεν θα τα δει ποτέ μάλλον
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 μεσα στο θεμα παιδια εγω θα ελεγα να παρεις το haf δεν ξερω εαν το εχεις δει προσωπικα μαρεσει ιδιαιτερα και εχω ακουσει καλα λογια οσο για ιντελ-αμντι ΓΕΝΙΚΑ θα ελεγα να πας σε αμντι γιατι ειναι καλυτεροι σε υπερχρονισμο.οι ιντελ στα ιδια λεφτα δεν τα πανε καλα.ναι τωρα ο ιντελ μπορει να βαραει παραπανω απο αμντι αλλα οταν θα ταβανιασει το ι5 στα 3,5-4 με τον φενομ θα χτυπας 4+ χαλαρα με μια καλη μητρικη.και εφοσον δεν θες να αλλαζεις επεξεργαστη καθε χρονο υπερχρονισμος ειναι μονοδρομος πιστευω για καρτες να σου πει καποιος αλλος :π Το haf δεν εχει καλη αντισταση στην σκονη θα βαρεθει να καθαριζει!! Δεν λεω, εντυπωσιακα. Αλλα ψαχνω κατι πολυ φθηνο μιας και εριξα λιγο περισοτερο το βαρος σε gpu και τα υπολοιπα. Το ThermalTake που ποσταρα απο πανω μαλλον θα τσιμπισω, αν και μαρεσει κ το 912. Γιατι δεν ριχνεις και μια ματια στο 300r της corsair;;;;; Ειναι ενα πολυ αξιολογο κουτι με καλο airflow και εχει και χωρο για cable managment!!! Κοιτα και ενα review http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-carbide-300r-review-aytos-o-kosmos-106380.html εγω το προτεινω ανεπιφυλακτα σε αυτα τα λευτα!!! :mrgreen:
Rn. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Με το απο πάνω και το απο κάτω εκτίθεσαι λίγο. Αν δεν πάει κάποιος καλύτερα ενώ έχει ανεβασμένη συχνότητα απο o/c πως θα κρατήσει περισσότερο; Κλείνοντας λοιπόν να σου πω ότι οι Intel φτάνουνε κοντά στα 5GHz και σε 24/7 μπορείς ΑΝΕΤΑ να έχεις έναν 2500k στα 4.4 με 4.5GHz που ο Phenom σου δεν θα τα δει ποτέ μάλλον λες αναμεσα εναν με 3,5 και εναν με 4.εγω λεω εναν με 4 και εναν στοκ. δεν γνωριζω για την ιντελ δεν μπορω να πω.αλλα τα 4,4 που λες τα πιανει
whocares Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 λες αναμεσα εναν με 3,5 και εναν με 4.εγω λεω εναν με 4 και εναν στοκ. δεν γνωριζω για την ιντελ δεν μπορω να πω.αλλα τα 4,4 που λες τα πιανει Εχουμε βγει εκτός αλλά... Απαντάς γενικά ένας επεξεργαστής Intel με ένα επεξεργαστή amd. Γιατί να έχεις τον AMD κλοκαρισμένο και ό άλλος τον δικό του Stock; Αλλα έστω 955 o/c στα 4GHZ i5 2500k stock Για να σε δω. Who is better; Οταν λέμε κάτι για να αντικρούσουμε κάποιον άλλον λέμε ο τάδε επεξεργαστής με τον τάδε επεξεργαστή. Εγώ καν δεν έχω καταλάβει ποιον Phenom έχεις, τι ψύξη έχεις και με τι ρεύμα τον πήγες 4.4 που λες. Επίσης τον έχεις 24/7; Για μένα ο/c επιτυχημένο και ουσιαστικό είναι το 24/7. Το αν θα βγάλει με την ψυχή στο στόμα ένα benchmark δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Και κλείνοντας ας επανέλθουμε στο θέμα
nikos1982 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δεν εχετε διαβασει το θεμα που εχει κανει ο τσ και τι του προταθηκε.η συγκριση στο συγκεκριμενο ποστ ηταν αναμεσα σε 8120 και στον ι5 3450 οποτε σε γενικες γραμμες και χωρεις πολα φρου φρου και κοκοκοψαρα ο 8120 ειναι καλυτερος σε βαθος χρονου οταν θα χρειαστη να ανεβαση τον επεξεργαστη. αναμεσα στα δυο κουτια στο haf θα ελεγα να πας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα