bost7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γεια χαρα, Χτιζω ενα συστημα για gaming κυριως, που θα περιεχει μια asrock 970 extreme4 καθως και μια radeon hd 7870. Μιας και καποτε θα ξανα αναβαθμισω το συστημα μου, θελω το κουτι που θα παρω να εχει "χωρο" για το μελλον. Ειμαι αναμεσα σε CoolerMaster HAF 912 Και ThermalTake Commander MS I. Σιγουρα να παιζει ρολο και ο αερισμος. Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε?Εγω τεινω προς το 2ο λογω τιμης πιο πολυ. ΥΓ:Αν ειναι τελειως λαθος η κατηγορια που ανοιξα αυτο το θεμα παρακαλω να μεταφερθει.
The-Doctor Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Απο μενα ή 300r της corsair ή το λιγο παραπανω σε τιμη 650d της corsair! :mrgreen:
The-Doctor Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αναμεσα απο αυτα τα δυο δηλαδη κανενα? Το δευτερο αλλα για μενα η γνωμη μου ειναι το 650D που ειναι σιγουρα καλυτερο και με εβγαλε ασπροπροσωπο στο προηγουμενο μου σηστυμα! Αλλα δεν μπορω να πω κατι αν σου αρεσει και δεν αντεχει η τσεπη για πιο πανω θα πηγαινα στο δευτερο εξαλλου εσυ θα το εχεις ολη την ημερα διπλα σου Αλλα να παρεις ανεμισστηρακια για να το κρατας κρυο το κουτι!
m0nst3r Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Συμφωνώ κι εγώ για το 650D...Ρίξε μια ματιά και στα "κοράκια" της silverstone.
The-Doctor Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Επισης μπορεις να δεις και το 600τ γιατι και με τα 2 που σου προτεινα θα εχεις φοβερο airflow και με τα ανεμηστιρακια θα σου φτασει περιπου το ιδιο θα σου φτασει!
bost7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δεν λεω, εντυπωσιακα. Αλλα ψαχνω κατι πολυ φθηνο μιας και εριξα λιγο περισοτερο το βαρος σε gpu και τα υπολοιπα. Το ThermalTake που ποσταρα απο πανω μαλλον θα τσιμπισω, αν και μαρεσει κ το 912.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γεια χαρα, Χτιζω ενα συστημα για gaming κυριως, που θα περιεχει μια asrock 970 extreme4 καθως και μια radeon hd 7870. Στο ξαναλέω, κάνεις λάθος.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δες αυτό το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/447221-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-amd/page__p__4760831__fromsearch__1#entry4760831
bost7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κοιτα εχω παρει και 2ες γνωμες πανω στο θεμα intel. Απο'τι καταλαβα αν παω σε ιντελ στην επομενη αναβαθμιση που θα θελω να κανω (εστω 2 χρονια απο τωρα) η ιντελ θα χει αλλαξει 5-6 socket και καμια 20αρια chipset. Ενω με AM3 θα χω το κεφαλι μου υσηχο και θα αλλαξω μονο ενα cpu. Ο i5 παράδειγμα μπαίνει σε 1155 socket, και ο i7 σε 2011 socket, για να κάνεις ένα βήμα πάνω αλλάζεις και μητρική και μνήμες πακέτο (πέρα CPU). Σπαταλάς ένα σκασμό λεφτά για 1 επεξεργαστή ! Αυτα και αλλα τετοια παρομοια με βοηθησαν στο να σχηματισω αποψη πριν αγορασω ο,τιδηποτε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κοιτα εχω παρει και 2ες γνωμες πανω στο θεμα intel. Απο'τι καταλαβα αν παω σε ιντελ στην επομενη αναβαθμιση που θα θελω να κανω (εστω 2 χρονια απο τωρα) η ιντελ θα χει αλλαξει 5-6 socket και καμια 20αρια chipset. Ενω με AM3 θα χω το κεφαλι μου υσηχο και θα αλλαξω μονο ενα cpu. Πώς είσαι σίγουρος γι αυτό? Ο i5 παράδειγμα μπαίνει σε 1155 socket, και ο i7 σε 2011 socket, για να κάνεις ένα βήμα πάνω αλλάζεις και μητρική και μνήμες πακέτο (πέρα CPU). Σπαταλάς ένα σκασμό λεφτά για 1 επεξεργαστή ! Και ο i7 σε 1155 σοκετ μπαίνει. Υπάρχουν και μερικοί που μπαινουν σε 2011. Αυτα και αλλα τετοια παρομοια με βοηθησαν στο να σχηματισω αποψη πριν αγορασω ο,τιδηποτε. AMD εννοείται ότι έχει νόημα να πάρεις, αλλά για έναν λόγο: Για να σου βγει φτηνότερα. Αν είναι να σου βγει το ίδιο με τούμπανα μητρικές κτλ, χάνεται το νόημα. Κακή επιλογή για το μπάτζετ μου διαθέτεις κατ εμέ, αλλά η επιλογή είναι πάντα δική σου.
bost7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 AMD εννοείται ότι έχει νόημα να πάρεις, αλλά για έναν λόγο: Για να σου βγει φτηνότερα. Αν είναι να σου βγει το ίδιο με τούμπανα μητρικές κτλ, χάνεται το νόημα. Κακή επιλογή για το μπάτζετ μου διαθέτεις κατ εμέ, αλλά η επιλογή είναι πάντα δική σου. Σιγουρα ψαχνω την φθηνοτερη λυση στην μεγιστη δυνατη αποδοση αλλα προσπαθω οσο μπορω να κοιταω και το μελλον.Δηλαδη οτι παιρνω ναναι αναβαθμησιμο. Ετσι και αλιως με μετρησεις και τετοια δεν θα ασχοληθω, ματι βιωνικο για να μετραω τις διαφορες σε nanosecond δεν διαθετω αρα δεν εχω προβλημα.Πιστευω οτι οπου καταληξω οι διαφορες θαναι μικρες. Αλλα και μεγαλες ας ειναι, διαβασα καπου οτι τα windows 7 δεν ειναι φτιαγμενα για την αρχιτεκτονικη του 8120.Πραγμα που θα διωρθοθει η μαλλον θα προστεθει στα 8. Μπαι δε γουει πανω στα κουτια εχεις να προτεινεις κατι ?
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο i5 παράδειγμα μπαίνει σε 1155 socket, και ο i7 σε 2011 socket, για να κάνεις ένα βήμα πάνω αλλάζεις και μητρική και μνήμες πακέτο (πέρα CPU). Σπαταλάς ένα σκασμό λεφτά για 1 επεξεργαστή ! Και οι i5 και οι i7 2ης (SandyBridge) αλλα και 3ης γενιας (IvyBridge) σε 1155 μπενουν, οπως επισης και οι i3 και μερικοι celeron/pentium. Οσο για τα κουτια δεν εχω να σου προτεινω κατι.
themdro Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ένα πολύ αξιόλογο κουτί χωρίς να ξεφεύγει υπερβολικά στην τιμή είναι αυτό: SuperCase ELB-661 Σχεδόν όπως ένα αρκετά ακριβότερο Corsair 400/500R, με καλές δυνατότητες για cable management και αρκετό χώρο για μια μεγαλύτερη ψύκτρα. Το Commander MS-I το είχα και εγω και δεν με βόλεψε λόγω ύψους (η μια θέση της πάνω ψύκτρας έβρισκε στα slots των ram αν πήγαινες να βάλεις fan) και χώρο για τα καλώδια πίσω (γίνονται αχταρμάς αν δεν έχεις Modular ή πολύ διάθεση για να τα συμμαζέψεις). Αν δεν σε απασχολούν αυτά, τότε πιστεύω θα σε βολέψει μια χαρά. Το καλό είναι οτι έχει αρκετές θέσεις για fans έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα καλό airflow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα