rosgr100 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 http://support.micro...om/kb/978610/el http://www.codenamewindows.com/?p=1168 Ριξε μια ματια εδω Και εγω το ιδιο ειχα παθει αλλα το εστρωσα κανοντας ρεσετ το bios και επανεγκαταση την τελευταια του εκδοση
Crypton-R- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Redshift, το έχω κάνει και δεν δούλεψε. Θα βρεις manual εδώ: http://www.foxconnchannel.com/driverdownload/Motherboard/Intel/Socket775/G41MXE/Manual/English/G41MXE%20Series-EN-V1.0.zip rohas, δες το πρώτο μου πόστ, έχω βάλει screenshot. rosgr100, τα έχω δοκιμάσει ολα αυτά και τίποτα δεν δούλεψε. Επίσης και ξεχωριστά να βάλω την 4GB RAM πάλι 3.50GB μου εμφανίζει.
Redshift Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 crypton εχεις κανει restore defaults στο bios και το προβλημα συνεχιζει? επισης clear cmos? ενα τζαμπερακι διπλα στην μπαταρια ειναι, του αλλαζεις θεση για 10 δευτερα και μετα το επαναφερεις εκει που ηταν bios update στην τελευταια εκδοση εκανες?
Crypton-R- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έχω κάνει και format και έχω εγκαταστήσει τα Windows Ultimate 64-bit με προεγκατεστημένο το SP1. (To screenshot είναι πριν το format) Ναι, και τα τρία έχω κάνει Redshift.
rosgr100 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έχω κάνει και format και έχω εγκαταστήσει τα Windows Ultimate 64-bit με προεγκατεστημένο το SP1. (To screenshot είναι πριν το format) Ναι, Redshift. Σιγουρα κανεις καποια λαθος ρυθμιση στο bios! μπες στο video function configure στο bios και αλλαξε εκει τις ρυθμισεις Απενεργοποιησε το IGD GRAPHIC ADAPTER MEMORY HOLE και βαλε χειροκινητα τις ρυθμισεις για τις ραμ (ταχυτητα,timings)
Redshift Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 σελ 29 στο μανιουαλ πες μου τι επιλογες σου βγαζει το video function configure igd graphics mode select καντο disable 0 η κατι τετοιο σελ 31 DVMT mode select τι επιλογες σου δινει? DVMT/fixed memory disable 0 η κατι τετοιο επισης εγω θα δοκιμαζα το memory remap να το κανω disable
Crypton-R- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εντάξει παιδιά έφτιαξε επιτέλους! Δοκίμασα να ξαναπεράσω την τελευταία έκδοση του BIOS μέσω DOS και τώρα δουλεύουν κανονικά οι μνήμες με τις Default ρυθμίσεις στο BIOS. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
rosgr100 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εντάξει παιδιά έφτιαξε επιτέλους! Δοκίμασα να ξαναπεράσω την τελευταία έκδοση του BIOS μέσω DOS και τώρα δουλεύουν κανονικά οι μνήμες με τις Default ρυθμίσεις στο BIOS. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Δεν στο ειπα.....παντως κανε αυτα που σου γραψαμε παραπανω....
Redshift Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ok αλλα μην λες το εχω κανει το ταδε που σου προτειναν αν δεν το εχεις κανει τελος καλο ολα καλα ps καλο παντως ειναι να απενεργοποιησεις την onboard vga για να μην σου τρωει τζαμπα μνημη
Crypton-R- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για ποιό λόγο να τα πειράξω εφόσον δουλεύει κανονικά τώρα; Αφού τα είχα κάνει Redshift, τι εννοείς; Η μόνη διαφορά τώρα είναι οτι το πέρασα μέσω DOS. Πριν το είχα περάσει μέσω Windows με το Live Update πρόγραμμα. Οτι μου γράψατε το έχω δοκιμάσει.
rosgr100 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για ποιό λόγο να τα πειράξω εφόσον δουλεύει κανονικά τώρα; ps καλο παντως ειναι να απενεργοποιησεις την onboard vga για να μην σου τρωει τζαμπα μνημη Για ποιό λόγο να τα πειράξω εφόσον δουλεύει κανονικά τώρα; Αφού τα είχα κάνει Redshift, τι εννοείς; Η μόνη διαφορά τώρα είναι οτι το πέρασα μέσω DOS. Πριν το είχα περάσει μέσω Windows με το Live Update πρόγραμμα. Οτι μου γράψατε το έχω δοκιμάσει. ποτε μεσω windows to bios update......
Redshift Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για ποιό λόγο να τα πειράξω εφόσον δουλεύει κανονικά τώρα; για να μην σου τρωει τζαμπα μνημη η onboard vga εχεις pci καρτα γραφικων σωστα? ποτε μεσω windows to bios update...... εννοει οτι μια στραβη να γινει και να κρασαρουν τα win την ωρα που φλασαρεις το bios,θα δροσιστεις
Crypton-R- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οκ rosgr100, θα το θυμάμαι στο επόμενο pc που θα κάνω update αν και μέχρι τώρα δεν είχα συναντήσει κάποιο πρόβλημα με τα Updates μέσω Windows σε motherboards της ASUS. Ναι Redshift, PCI φοράει το PC. Οκ, θα το κάνω Disabled. Thanks παιδιά!
MaXmaD Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 δηλαδη η λυση ηταν φλασαρισμα της ιδιας εκδοσης bios αλλα μεσω Dos????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα