DAZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδια εχω windows 7 ultimate x64 οταν παω λοιπον να βαλω των υπολογιστει σε αναστολγ μπαινει μια χαρα οταν ομως παω να των επαναφερω τοτε κανει reboot και στην εκκινη των windows λεει Resuming Windows και μετα μου βγαζει μαυρη οθονη χωρις να γραφει τιποτα. Εχω κανει προσφατα φορματ και μεχρι πριν λιγες μερες δουλευε μια χαρα τωρα μηπος ξερει κανεις τι τον εχει πιασει?( )=Το εχω σκεφτει και αυτο......
DAZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κανεις να προτεινει κατι? Παιδια τωρα διαπιστωσα και αλλο προβλημα πηγα να εγκαταστησω ενα προγραμμα(το ειχα εγκαταστησει και προ φορματ και δουλευε μια χαρα) και αυτο ετρεξε to helper.exe στην cmd και τοτε κολλησε(cmd) ξαναπροσπαθησα αλλα τιποτα...Τι φταιει?
crc2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Συνήθως είναι πρόβλημα με drivers της κάρτας γραφικών , δοκίμασε να περάσεις πιο καινουργιους και πες μας
crc2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ποιο πρόγραμμα είναι αυτο ??? Μπορείς να μου δώσεις κάποιο στοιχείο ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα