Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια. Μια γρηγορη βοηθεια.. Χαλασε το laptop ενος φιλου μου. Οποτε του εβγαλα τον σκληρο και τον εβαλα σε μια εξωτερικη θηκη να τον κανω USB. Ολα καλα μεχρι εδω. Τον συνδεσα στο desktop του με Win7 για να βρουμε τα αρχεια του, βρηκα τους φακελους που εχουν τα αρχεια του, αλλα οταν παω να μπω μου βγαζει πως δεν εχω permission να το κανω. Εκανα σε εναν φακελο δεξι κλικ->properties, πηγα στο Security , επαιξα εκει με τα Edit και Advanced που εχει και καταφερα να μπω π.χ. στον φακελο Music. Το προβλημα ειναι πως τωρα για καθε subfolder που εχει πρεπει να κανω συνεχως ενα-ενα για καθε φακελο δεξι κλικ->properties->Security κλπ.. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω ολο το folder μαζι με τα subfolder allow κατ' ευθειαν? Ή μονο ενα-ενα καθε φακελο? Ευχαριστω!
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καπου μεσα στο advanced εχει inherit permissions from parent folder ή κατι τετοιο. Το τικαρεις και τερμα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ειναι τικαρισμενο αυτο φιλε μου, απο μονο του. Δεν ειναι αυτο δυστυχως.
hawkpilot Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ανοίγεις τις ιδιότητες του φακέλου users πηγαίνεις στο security tab, χτυπάς advanced, επιλέγεις το owner tab, χτυπάς edit, αλλάζεις τον "ιδιοκτήτη" του φακέλου με το user name σου, tickάρεις "replace owner on subcontainers and objects" και πατάς ΟΚ, ΟΚ. Χτυπάς πάλι το advanced, χτυπάς change permissions, ξε-tickάρεις "include inheritable permissions...", στο popup επιλέγεις remove, διαγράφεις όλους τους λογαριασμούς από τη λίστα permission entries και προσθέτεις το everyone με full access. Τικάρεις "replace all child object permissions..." και πατάς ΟΚ, ΟΚ, ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα