aslanG7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Επιδει καθε χρονο ερχομαστε σε αντιπαραθεση ανοιγω αυτο το τοπικ για να γραφουμε εδω αυτα που μας αρεσουν και αυτα που δεν μας αρεσουν στο καθε παιχνιδη ετσι ωστε να μην χαλναμε τα αλλα topic
Karellen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ειναι οντως ετσι η μου φαινεται πως αυτο ενω μοιαζει με το PES12 ειναι διαφορετικο? Moυ θυμιζει εξελιγμενο PES06!Eιναι και friendly με πληκτρολογιο!Eνω στα PES των 2 τελευταιων χρονων δεν μπορουσα να αλλαξω μια σωστη πασα τωρα σε αυτο εδω παιζω κανονικα.Τα σουτ και η φυσικοτητα της μπαλας πολυ καλα. Στραφηκα στο fifa11 γιατι το pes ειχε παψει να με διασκεδαζει...πλεον στο fifa12 το online ειναι ταλαιπωρια, ολοι παιζουν με την ιδια συνταγη...μου φαινεται ηρθε η ωρα ! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2012 από Karellen
Karellen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Παιρνοντας μια πρωτη γευση απο τα 2 demo περα απο τα γραφικα οπου ειναι καλα και στα 2 (με τα + τους και τα - παντα ) πιο ολοκληρωμενη ποδοσφαιρικη αισθηση (gameplay) πιστευω παλι την εχει το fifa. Θα περιμενω να δω ομως τα παιχνιδια και μετα τα υπολοιπα...
Sed22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγω επεξα demo PES .. πολυ καλο εμενα μου αρεσε αρκετα ! Ωραια αισθηση ! Για να δουμε ...
Karellen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ξερω....το fifa με ξεκουραζει οταν παιζω, ψυχαγωγουμαι....το pes εχει κατι στο gameplay που με κουραζει τελικα...
gavros10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 οταν βγει και το φιφα και το δοκιμασω θα σας πω. προβλεψη: το φιφα θα κερδισει και φετος. στην Ελλαδα ομως το prο
thomasG4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 οταν βγει και το φιφα και το δοκιμασω θα σας πω. προβλεψη: το φιφα θα κερδισει και φετος. στην Ελλαδα ομως το prο Κλασσικά πράγματα για την Ελλάδα. Τα πάντα γίνονται μόδα με χρονο-καθυστέρηση. Όταν το pro γίνει καλύτερο από το fifa τότε θα παίζουν όλοι fifa χαχαχα 2
ex3Lmei Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Η απάντηση για fifa vs pro είναι ότι και οι 2 μας δουλεύουν ψιλό γαζί εδώ και χρόνια! Τα περσινά και τα 2 είχαν προβλήματα! Τα φετινά βλέπουμε με το καιρό! Μη βιαστείτε για κριτική γιατί περσυ νόμιζαν όλοι ότι το φιφα 12 γ@μ@υσε και εδερνε, ενώ όσο έπαιζες τόσο εβλεπες διαφορα προβλήματα ενώ το προ από το pes2011 για να μη πω από το pes2008, έχει χαλάσει! 1
Karellen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 περιμενοντας το φιφα13 απο τον θειο και εφοσον ο αλλος θειος μου εφερε το PES 13 θα γραψω μερικες παρατηρησεις...Ελεγχω τον τερματοφυλακα μου και κανω να αφησω την μπαλα κατω, η κινηση που κανει ειναι τραγικη! Σαν ενα κιμουμενο σχεδιο που του λειπουν καρε...αλλο, οι παιχτες της ομαδας που ελεγχω ωρες ωρες απλα δεν στριβουν, παταω να αλλαξει κατευθυνση αλλα δεν...πιστευω η κινηση στο PES εχει θεμα....αλλο, η μπαλα μερικες φορες(το τονιζω) μοιαζει με αερομπαλα....η (αγγλικη) περιγραφη και γενικα η ατμοσφαιρα στο γηπεδο ειναι απλα ψοφιες!Και ενα τελευταιο διαβαζω για τα καλυτερα γραφικα του PES, δεν ξερω αλλα στα κοντινα οι παιχτες εμενα δεν μου αρεσουν καθολου, επισης θα ελεγα οτι καποιοι δεν μοιαζουν ΟΚ ισως να ειναι τα ξαδελφια τους χαχαχαχα Η γενικη εικονα σε καποια replay καθως και στην διαρκεια του παιχνιδιου ειναι αρκετα ρεαλιστικη και σε αυτο παιζει μεγαλο ρολο ο φωτισμος - αυτος νομιζω κανει τη διαφορα. Δεν θελω να περασω αρνητικη εντυπωση γι αυτο θα γραψω και αλλα θετικα...μου αρεσει το τεμπο του παιχνιδιου-εχει διακυμανσεις και αυτο το κανει ρεαλιστικο (στο φιφα τρεχουν συνεχεια σαν κατσαριδες μεχρι το 90), ειναι απροβλεπτο και επισης νομιζεις οτι θα χασεις την μπαλα απο τον ελεγχο σου πραγμα που δεν συμβαινει τοσο στο φιφα...αυτο ειναι το σημαντικο για μενα στο PES13 ο ρεαλισμος στο gameplay σε σχεση με το φιφα (το οποιο εχει ρεαλισμο σε ολα τα αλλα!) που ειναι πιο παιδικο-παιδικο ομως για μεγαλα παιδια & χαλαρωτικο (οπως εγραψα πιο πανω το PES με κουραζει πχ στο να δημιουργησω παιχνιδι και αυτοματισμους σε αντιθεση με το φιφα οπου κανω ευκολα παιχνιδι και δημιουργω πιο πολλες φασεις (συγκρινοντας τα 2 games στο profesional level).
Hellaslover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια, εχω 3 ερωτησεις: 1. Ποιο απο τα 2 εχει καλυτερο online και με λιγοτερα bugs? 2. Ειχα xp στον υπολογιστη με 1gb ram και κατεβασα το demo του προ και το επαιξα μια χαρα. Μετα εβαλα vista και κατεβασα το demo του φιφα και δεν επαιζε (δεν ειχα εικονα ηταν μαυρη και εβλεπα μονο κατι βελακια). Δε ξερω αν φταιει που ειχα μονο 1gb ram + vista- δηλαδη σχεδον καθολου ram. Τωρα εχω vista με 2gb και επειδη βαριεμε να ξανακατεβαζω τα demos ηθελα να ρωτησω ποιο απο τα 2 ειναι πιο ελαφρυ? -εχω καλη καρτα, 2gb ram και dual core επεξεργαστη 3. Υπαρχουν ελληνικα patches και για τα 2 παιχνιδια; Και οι μεγαλυτεροι σε ηλικια ποιο απο τα 2 προτιμουν; Δε θελω να παιζω με 15χρονα..Ευχαριστω
newlynx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 1.Για μένα καλύτερο online είναι το FIFA 13 με πολλά και διαφορετικά modes. Μπορείς να παίξεις σε πρωτάθλημα με 10 κατηγορίες και μαζεύοντας βαθμούς να ανεβαίνεις , μπορείς να παίξεις ως παίκτης σε ομάδα, μπορείς να παίξεις σε πρωτάθλημα με παίκτες που τους αποκτάς ως κάρτες. Επίσης μπορείς να παίξεις φιλικά με 2 ή περισσότερα άτομα. Γενικά ότι επιθυμείς θα το βρεις και μάλιστα χωρίς lag. 2. ΑΛΛΑ αν το pc σου δεν το σηκώνει καλύτερα να πας στο PES. Για δώσε πιο αναλυτικά στοιχεία για τον υπολογιστή σου (επεξεργαστής, κάρτα γραφικών) αν και με 2Gb μνήμη δύσκολα τα πράγματα.
Hellaslover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 τα specs μου ειναι ως εξηςamd 64 x2 4200+ati hd 5750 1gb2gb ramτο demo του προ (με xp οχι vista) το παιξε μια χαρα και ειχα ενα 1gb οπως ειπα. Τωρα με vista και 2gb λογικα δε θα εχει αλλαξει τιποτα ετσι; Το φιφα το ψιλοφοβαμαι λογο τις μαυρης οθονης αλλα απο την αλλη το προτιμω γιατι ακουω οτι ειναι καλυτεροΠαιζω και το test drive unlimited 2 χωρις προβλημα αν και δε το περιμεναΓια online δε με ενδιαφερει και πολυ αυτα που εχει να προσφερει το φιφα, το μονο που θελω ειναι να παιζω με αλλα ατομα, αρκει να μην εχω προβλημα στο online να κολλαει, να με πεταει κτλ και φυσικα να ειναι ρεαλιστικο κατι που και τα 2 φενονται να ειναι
newlynx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλύτερα να κατεβάσεις πάλι το demo του FIFA για να είσαι σίγουρος ότι θα τρέχει. Οι προδιαγραφές σου φαίνονται ΟΚ αλλά καλύτερα να το σιγουρέψεις.
Hellaslover Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 το κατεβασα και στα low settings παιζει λιγο αργα, αλλα παιζει. Προσωπικα το gameplay δε μου αρεσε καθολου και δε το λεω λογο lag, ο τροπος που κινουνται οι παιχτες, οι πασες, τα τρεξιματα κτλ ειναι πιο ρεαλιστικα στο προ. Και κατι με το χρωμα του fifa με χαλαει, σα να παιζω cartoon. . Εχω χρονια να παιξω φιφα και ισως να μη το χω συνηθησει δε ξερω..Το προ μου φενετε χιλιες φορες καλυτερο, και μιας και το παιζω ανετα αυτο θα παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα