Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : Εως 900 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Κυρίως για gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν έχω κάτι στο νου μου

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι χρειαζόμαστε μια 22"

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λάρισα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το συναρμολογήσω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχουμε windows 7 64bit.

Δημοσ.

Διορθώστε με αν έχω κάνει κάπου λάθος, (εκτός από την ορθογραφία).

Η σύνθεση δεν είναι προσανατολισμένη στο gaming. Βάζεις τον 3570K και μαζί μια αδύναμη για το μπάτζετ κάρτα (7770). Πέρα απ αυτό, η 7770 δεν είναι καλή επιλογή για κανένα μπάτζετ, καθώς είναι ακριβότερη από την 6850 ενώ η 6850 είναι καλύτερη. Με τα λεφτά που ζητάει πλησιάζεις την πολύ καλύτερη 6870.

Αν δεν τον ενδιαφέρει το o/c θα πρότεινα να πάει σε 3450 + Η77 mobo, να βγάλει προς το παρόν τον ssd (αν το gaming θα είναι η κύρια χρήση) και να επενδύσει σε μια κάρτα γραφικών >= 7850.

Άλλη εναλλακτική, με τον ssd μέσα, είναι να πάει σε amd phenom 965 με μια σχετικά φτηνή mobo και να βάλει πάλι κάρτα >=7850.

Κατά τα άλλα με 10 ευρώ παραπάνω μπορεί να πάει σε οθόνη με ips panel.

Mε όλο το σεβασμό, πιο πολυ για gaming setup καταστήματος μου έκανε η σύνθεση, παρά για custom gaming pc.

Δημοσ.

Η σύνθεση δεν είναι προσανατολισμένη στο gaming. Βάζεις τον 3570K και μαζί μια αδύναμη για το μπάτζετ κάρτα (7770). Πέρα απ αυτό, η 7770 δεν είναι καλή επιλογή για κανένα μπάτζετ, καθώς είναι ακριβότερη από την 6850 ενώ η 6850 είναι καλύτερη. Με τα λεφτά που ζητάει πλησιάζεις την πολύ καλύτερη 6870.

Αν δεν τον ενδιαφέρει το o/c θα πρότεινα να πάει σε 3450 + Η77 mobo, να βγάλει προς το παρόν τον ssd (αν το gaming θα είναι η κύρια χρήση) και να επενδύσει σε μια κάρτα γραφικών >= 7850.

Άλλη εναλλακτική, με τον ssd μέσα, είναι να πάει σε amd phenom 965 με μια σχετικά φτηνή mobo και να βάλει πάλι κάρτα >=7850.

Κατά τα άλλα με 10 ευρώ παραπάνω μπορεί να πάει σε οθόνη με ips panel.

Mε όλο το σεβασμό, πιο πολυ για gaming setup καταστήματος μου έκανε η σύνθεση, παρά για custom gaming pc.

Με τον SSD και με την GPU προβληματιστικα και γω (αν θα βαλω SSD, και ποια GPU να βαλω).

Για την αφαιρεση του SSD και την προσθηκη 7850 συμφωνω :)

"Mε όλο το σεβασμό, πιο πολυ για gaming setup καταστήματος μου έκανε η σύνθεση, παρά για custom gaming pc."

ΑΥΤΟ ήταν βαρή. :Ρ αν ήταν από κατάστημα και από το e-shop θα είχε κάνα 3770k με 6650 και innovator 450watt :D

Δημοσ.

πολύ καλές οι προτάσεις σας αλλα τι θα λέγατε σε 2500k cpu και mobo asus ή gigabyte z68 και μια καρτα γραφικών gtx 560ti?

Δημοσ.

πολύ καλές οι προτάσεις σας αλλα τι θα λέγατε σε 2500k cpu και mobo asus ή gigabyte z68 και μια καρτα γραφικών gtx 560ti?

Λέμε "πολύ" ναι..εγώ δηλαδή. και 570 μπορεί να χωράει.

Update > δεν χωρούσε τελικά :X

αλλά δες κ αυτό.

post-227308-0-92852000-1338444054_thumb.png

+ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22961&cat=6&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

Σε τιμές Skroutz θα είναι κ μέσα στο ποσόν τώρα είναι +40

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και ο 2500k για gaming.

Το θέμα είναι αν σε ενδιαφέρει το overclock.

Δημοσ.

Λέμε "πολύ" ναι..εγώ δηλαδή. και 570 μπορεί να χωράει.

Σε τιμές Skroutz θα είναι κ μέσα στο ποσόν τώρα είναι +40

θέλει και οθόνη στα 900 από ότι κατάλαβα :-D

Δημοσ.

θέλει και οθόνη στα 900 από ότι κατάλαβα :-D

Χαχα Σωστός ! νόμιζα θα την πάρει αργότερα.. Τότε θέλουν πολλά κουτσούρεμα.. η να πάει ο Solid αργότερα.

Δημοσ.

+ http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761

Βγαίνει λίγο παραπάνω από 900, αν θες να πέσεις μπορείς να επιλέξεις άλλη οθόνη, αλλά δεν θα στο πρότεινα μιας κι τη συγκεκριμένη θα την κρατήσεις πολύ περισσότερο από ότι μια καλύτερη gpu ας πούμε.

post-73207-0-22488100-1338452240_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...