delfini69 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλησπέρα, έχω μια απορία..Έχω γράψει ένα xml αρχείο στο οποίο έχω σχεδιάσει ένα ερωτηματολόγιο.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως μπορώ να δω πως θα εμφανίζεται το xml αυτό σε έναν browser; Γιατί όταν το ανοίγω ουσιαστικά φαίνεται ο κώδικας που έχω γράψει...Πρέπει να κατεβάσω κάποιον xml editor; Επίσης είχα ακούσει ότι υπάρχουν κάποια site που σου δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξεις το ερωτηματολόγιο σου απλά χωρίς να μπλέξεις με κώδικα και να είναι προσπελάσιμο το ερωτηματολόγιο μέσω του site αυτού..Ξέρει κανείς κάποιο τέτοιο site; Ευχαριστώ..
computeras13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αν το ανοίξεις απλά θα φαίνεται το περιεχόμενο του αρχείου σε έναν browser όπως αναφέρεις και εσύ. Αυτό είναι φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα πρέπει να το κάνεις parsing μέσω κάποια γλώσσας για να το εμφανίσεις σε μορφή ερωτηματολογίου και να αποθηκεύεις αποτελέσματα κτλ. Υπάρχουν σελίδες σαν αυτή που αναφέρεις, δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία όμως για να εκφέρω άποψη για το ποια είναι καλή κτλ.
nspyrou Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 To XML δεν μπορείς να το δείξεις όπως είναι. Πρέπει να του βάλεις "κανόνες" ώστε να πάρει μια παρουσιάσιμη μορφή. Αυτό ονομάζεται XSLT ή XSL Transformations. To 3WSchool έχει section για να ρίξεις μια ματιά και να πάρεις μια ιδέα του πως δουλεύει, εδώ.
defacer Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως μπορώ να δω πως θα εμφανίζεται το xml αυτό σε έναν browser; Γιατί όταν το ανοίγω ουσιαστικά φαίνεται ο κώδικας που έχω γράψει...Πρέπει να κατεβάσω κάποιον xml editor; Δηλαδή εσύ τι περίμενες να γίνει;
παπι Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δηλαδή εσύ τι περίμενες να γίνει; Λογικα κατι σα τα google docs
x_maras Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Επίσης είχα ακούσει ότι υπάρχουν κάποια site που σου δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξεις το ερωτηματολόγιο σου απλά χωρίς να μπλέξεις με κώδικα και να είναι προσπελάσιμο το ερωτηματολόγιο μέσω του site αυτού..Ξέρει κανείς κάποιο τέτοιο site; Ευχαριστώ.. Δες αυτό Υπάρχουν κι άλλα πολλά, αν ψάξεις με τη βοήθεια του google (εγώ έγραψα το εξής: online survey free)
delfini69 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Να 'στε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα