Tzimmys Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Στην asrock extreme4 z77, μου βγάζει το παραπάνω error. Πρέπει να είναι από την εικονική μνήμη, αλλά δεν μπορώ να το διορθώσω με τίποτα και το google δε βοηθάει.
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Διάβασε το εγχειρίδιο για να δεις πως να αλλάξεις της ρυθμίσεις(ή δες το βίντεο από το λινκ) για το xfastram βάλε το να είναι ποιο λίγο από ότι περισσεύει από το σύστημά σου. http://www.asrock.com/feature/xfastram/
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καταρχήν σε ευχαριστώ μόνο κ μόνο που μπήκες στη διαδικασία. Δυστυχώς, τίποτα. Το βίντεο δε λέει κάτι, και αυτό που συμβαίνει είναι: 1. Αν απενεργοποιήσω εντελώς το page file από το ramdisk, παίρνω το ίδιο error. 2. Αν απενεργοποιήσω εντελώς το page file από το ramdisk και βάλω το page file στον ssd, παίρνω το ίδιο error.. 3. Αν προσπαθήσω να αλλάξω το μέγεθως του page file στον ramdisk, δεν το δέχεται, μετά την επανακίνηση είναι πάλι 400 mb. Έχω κολλήσει...
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έχω κολλήσει... Μάλλον αυτό έχει κολλήσει...έχεις δοκιμάσει απ/εγκατάσταση;;
rotting Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 αν δοκιμασεις απο: msconfig , boot , advanced options , maximum memory ?
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 αν δοκιμασεις απο: msconfig , boot , advanced options , maximum memory ? Τίποτα φίλε, μια από τα ίδια... Μάλλον αυτό έχει κολλήσει...έχεις δοκιμάσει απ/εγκατάσταση;; Πάω να το απεγκαταστήσω, λέει πρώτα να το σταματήσω. Όταν το σταματάω, βγάζει πάλι το "out of memory" και κολλάει. Αν σταματήσω τη διεργασία από την διαχείριση εργασιών, πάλι δε με αφήνει να το απεγκαταστήσω. Άσε, πολύ ασχοληθήκαμε, acronis και γεια σας... Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα