rounsmith Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γεια σας , έχω ένα kvm switch στην δουλειά αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δεν είχα ps/2 ποντίκι και έχω ένα usb με αντάπτορα πάνω στο Kvm και Ps/2 Πληκτρολόγιο. Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα πισι διετίας δεν έχουνε Ps/2 για ποντίκι και ο αντάπτορας ps/2 εκσόδου του κvm δεν γίνεται με αντάπτορα πάλι Usb. Έχετε να προτείνετε καμία λύση? Έχω σκεφτεί να πάρω ps/2 ποντίκι και να το χώσω πάνω στο kvm και στην έξοδο να βάλω αντάπτορα ps/2 σε usb αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει. Η το άλλο αλλάζω κατευθείαν Kvm(αυτό που έχω δεν το αγόρασα) και αν έχετε να προτείνετε κάποια hybrid λύση
maik42 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 να βάλω αντάπτορα ps/2 σε usb αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει. σε 'μενα παντως με ανταπτορα δεν λειτουργεισε. καλο θα ηταν να αγοραζες kvm με υποδοχες για usb.
rounsmith Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ή άλλη λύση που έχω σκεφτεί είναι , παίρνω Ps/2 ποντίκι , και στην έξοδο του kvm παίρνω signal converter ps/2 σε usb , και νομίζω θα παίξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα