Ravenith Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σας... σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω ένα ebook reader, το οποίο θέλω αυστηρά για διάβασμα. Ψάχνοντας στο ιντερνετ, το μάτι μου έπεσε στο Kindle των 79$, που φαίνεται να υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου - και τα 79$ ακούγονται μια χαρά. Δεν έχω παραγγείλει όμως κάτι από το ίντερνετ στο παρελθόν, ιδιαίτερα κάτι από το εξωτερικό. Πόσο επιπλέον θα μου κοστίσει, και τι διαδικασίες απαιτούνται? (Έαν έχετε και κάποια καλύτερη εναλλακτική, θα 'θελα να την ακούσω!)
LongTom Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σας... σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω ένα ebook reader, το οποίο θέλω αυστηρά για διάβασμα. Ψάχνοντας στο ιντερνετ, το μάτι μου έπεσε στο Kindle των 79$, που φαίνεται να υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου - και τα 79$ ακούγονται μια χαρά. Δεν έχω παραγγείλει όμως κάτι από το ίντερνετ στο παρελθόν, ιδιαίτερα κάτι από το εξωτερικό. Πόσο επιπλέον θα μου κοστίσει, και τι διαδικασίες απαιτούνται? (Έαν έχετε και κάποια καλύτερη εναλλακτική, θα 'θελα να την ακούσω!) Σε καμία περίπτωση δεν θα σου βγει στα 79$. Αυτό είναι το kindle 4 με τις προσφορές και δεν πουλιέται έξω από Αμερική.Μπορείς μόνο να αγοράσεις το μοντέλο των 109$. Από Ευρώπη είναι στα 99ευρώ δίχως τα έξοδα αποστολής. Όλα αυτά πάντα με την προϋπόθεση ότι θα αγοράσεις από Amazon. Περισσότερα εδώ:Link
eAnagnostis Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Kindle από το Amazon μπορείς να αγοράσεις μόνο από το αμερικάνικο site. Η τελική τιμή θα σου έρθε γύρω στα 135 ευρώ (με δασμούς και μεταφορικά, δες αναλυτικές οδηγίες), ανάλογα και με την ισοτιμία την ημέρα της παραγγελίας. Τα 99 ευρώ των ευρωπαϊκών site του Amazon μπορείς να τα εκμεταλλευτείς αν έχεις γνωστούς στις αντίστοχες χώρες.
Ravenith Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ πολύ, με καλύψατε πλήρως. Τα 135 είναι κάπως παραπάνω απ' όσα θα ήθελα, αλλά ακόμα κι έτσι μου φαίνεται καλή ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα