Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δε θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα και κάπου κάπου παίζω και κανένα παιχνιδάκι υπάρχει η σκέψη για apu της amd.

Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να πάρω κάποιον φθηνότερο επεξεργαστή και ξεχωριστή κάρτα γραφικών;

Θα μπορούσα να το κάνω αυτό αργότερα και με τον A8 3850 με συμβατή κάρτα για να δουλέυουν παράλληλα αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχουν προβλήματα.

Προτάσεις;

Δημοσ.

Όταν λες να παίζεις κανένα παιχνιδάκι;Πόσο συχνά, τι παιχνιδάκι, σε τι ανάλυση και με τι απαιτήσεις από την πλευρά σου;Βοήθησέ μας για να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Μέχρι 1280x768 για την ανάλυση. Σκέφτομαι ότι αν θελήσω κάτι καλύτερο να αγοράσω ξεχωριστή κάρτα. Απλά μήπως θα έπρεπε να το κάνω αυτό από την αρχή με κάποιον am3 αντί για apu.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μας πεις και ποια παιχνίδια. Με τα λίγα που μας λες, εγώ θα σου πω ότι μια χαρά θα είσαι. Επίσης γιατί λες υπάρχουν προβλήματα με CFX? Δεν έχω διαβάσει να είναι λιγότερα/περισσότερα από οποιαδήποτε σύνθεση με CF 2 ανεξάρτητων VGA.

Αν μπορείς να περιμένεις λίγο, γιατί έρχονται οι καινούριοι Trinity A10 βασισμένοι στο Piledriver core και είναι περίπου 20-30% ταχύτεροι στα γραφικά (άσε την AMD που διαφημίζει +50%) απ' ότι οι υπάρχοντες Liano Α8.

Δες κι ένα συγκριτικό από τις m(obile) εκδόσεις Anandtech mobile Trinity Review

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις, για τη συγκεκριμένη ανάλυση (υποθέτω εννοείς 1366x768) αρκεί ο 3850.Όλα βέβαια εξαρτώνται από τις δικές σου απαιτήσεις.Εάν θες να παίξεις το metro πχ στο high, όχι δε σηκώνει.Εγώ πάντως έχω στον υπολογιστή του γραφείου τον 3650 που έχει απ' όσο θυμάμαι κάπου 10-15% χαμηλότερες επιδόσεις και στα γραφικά.Είναι αρκετά παιχνίδια στα 1080p που τα τρέχει στα high, ενώ δεν το περίμενα.Πχ farcry 2 στα 1080 με high το παίζεις άνετα.Dungeon defenders medium με λίγες πτώσεις επίσης παίζει.Age of empires online θέλει 1366X768 και medium.Trine 2 επίσης στα 1366 το παίζεις άνετα.Δεν έχω δοκιμάσει και πολλά, αλλά θεωρώ πως σε αυτή την ανάλυση θα σε καλύψει για αρχή έστω.

Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τα όρια που έχεις θέσει εσύ.Υπάρχουν άλλοι πχ που παίζουν παιχνίδια σε λάπτοπ 3ετίας με intel intergrated γραφικά.Εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να το θεωρήσω αυτό gaming.Όλα είναι σχετικά όμως.Σε κάθε πάντως περίπτωση δεν είναι αδέξια cpu για να προσθέσεις αργότρερα αν δεις οτι δεν καλύπτεσαι μια ξεχωριστή κάρτα.Σπουδαίες διαφορές από τις τετραπύρηνες cpu της amd δεν έχει.Έχει επιδόσεις σε γενικές γραμμές όσο ένας q6600 σκέψου, αξιοπρεπείς δηλαδή και για μια σχετικά δυνατή ξεχωριστή gpu.

Δημοσ.

Πάρτο και μη το σκέφτεσαι καθόλου, έχω τον A8-3870k που είναι πρακτικά ο ιδιος ξεκλείδωτος και είμαι υπερευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...