aris_ray Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 καληπσερα!! εχω ενα imac με lion εχω κατεβασει το lion απο το mac store και το μονο που κανω ειναι να περναει απο πανω το software και ανοιγει το pc χωρις καμια αλλαγη. πατω και το c στο restart αλλα τιποτα δεν βγαζει να δω το disk. κανω κατι λαθος ε?? ευχαριστω!!
aris_ray Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 θελω να καθαρισω ολο το pc να τον στησω απο την αρχη. οπως τον παιρνεις 1φορα.
ozelot Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ωραία, να ρωτήσω όμως κάτι, για ποιό λόγο θέλεις να το κάνεις ;. Έχεις προβλήματα με το OS X ή με τον δίσκο ;. Τα ρωτάω όλα αυτά για να μπορέσω να σου προτείνω την προσφορότερη λύση.
aris_ray Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 θελω να το κανω γιατι το πηρα απο αλλον και εχει μεσα λογαριασμ/ονοματα/και αλλα αλλα θα ηθελα να το κανω ενα καθαρισμα.
ozelot Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μάλιστα, ρίξε λοιπόν μια ματιά στον οδηγό κι ότι τυχόν θελήσεις τα λέμε.
aris_ray Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Λοιπον ανοιξα το mac UTilities κανω reinstall στο δισκο hacintosh hd και λεει 107 hours λογικο;;
ozelot Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Στην αρχή μπορεί να δείξει κάποιο υπερβολικό νούμερο, όμως στην συνέχεια πέφτει και το download ολοκληρώνεται -κυρίως σε συνάρτηση με την ταχύτητα της σύνδεσης- σε 2-4 ώρες.
aris_ray Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 σ´ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα περιμενω να δω. δηλ.κατεβαζει παλι το lion ;; το εβαλα σε usb με τον οδηγο που μου ειπες
ozelot Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αφού έβαλες σε USB, δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις ξανά. Άνοιξε τον Installer στο USB και τρέξε από εκεί ένα clean install. Υποθέτω ότι έχεις κάνει φορμάρισμα στον δίσκο.
aris_ray Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φιλε μου ευχαριστω πολυ ολα ok.... 2 μερες δεν εβγαζα ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα