gamer hd Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γειασασ παιδια θελω να φτιαξω ενα. Hardcore pc gia gaming and videoedting. Κουτι εχω το χαφ. Καi motherboard tin z77x d3h. Ακουω προτασεισ α κατα προτιμηση απο πλαισιο ι κατι εδω κοντα μαρουσι thanks
geowizard Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γειασασ παιδια θελω να φτιαξω ενα. Hardcore pc gia gaming and videoedting. Κουτι εχω το χαφ. Καi motherboard tin z77x d3h. Ακουω προτασεισ α κατα προτιμηση απο πλαισιο ι κατι εδω κοντα μαρουσι thanks μπορεις να το στησεις μονος σου; Απο Πλαισιο μακρυα! Πιστεψε με δεν θελεις να μπλεξεις με αυτους εκτος κι εαν εχεις εκει κανα γνωστο.
petranthe Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Συμπλήρωσε αυτήν την φόρμα και πόσταρε την αν μπορείς
gamer hd Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ειμαι απο κινητο ποντικα οθονεσ εχω κοιτα εγω τοσα χρονια ψωνιζω απο εκει ειμαι οκ αλλα αμα ξερετε μαγαζια μαρουση κιφησια πειτε α και χερω να κανω φορματ και να στηνω υπολογηστεσ απο το δημοτικο χδ
geowizard Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ειμαι απο κινητο ποντικα οθονεσ εχω κοιτα εγω τοσα χρονια ψωνιζω απο εκει ειμαι οκ αλλα αμα ξερετε μαγαζια μαρουση κιφησια πειτε α και χερω να κανω φορματ και να στηνω υπολογηστεσ απο το δημοτικο χδ ωραια, αποτε εαν τα παραγγειλεις απο διαφορετικα μαγαζια και στα φερει κουριερ θα υπαρχει προβλημμα; Διοτε σε αλλα μαγαζια μιλαμε για -50% τιμη και καλυτερη εγγύηση.
petranthe Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Πόσα λεφτά διαθέτεις ; Τι παιχνίδια παίζεις; Τι όθόνη έχεις ; Όταν λες videoediting τι εννοείς ; Επαγγελματική χρήση ; Τι προγράμματα δουλεύεις;
gamer hd Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φυσικα και οχι απλα οχι απο το κυριο σμιθ γιατι θελω πριν τα εξαμσ α και ποια η διαφορα. Dsp kai retail se windows ultimate
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλά, ας αφήσουμε το video editing γιατί δεν το βλέπω να παίζει και δώσε ένα μπάτζετ αν θες για να δούμε το gaming. Αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι 1500-2000.
petranthe Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 dsp είναι με αγορά καινούργιου έτοιμου pc και retail παίνρεισ το dvd και το βάζεις όπου θες Προς θεου μην πάρει κανα turbo x Απάντησε σε αυτά που σε ρώτησα για να προτείνω Αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι 1500-2000. :mrgreen:
gamer hd Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φυσικα και οχι τυρβο χ ελεοσ προτιμω πακμαν παρα τετια δεν υπαρχει θεμα χρηματων μαζευα καιρο α και τα. Games crysis 2 bf3 cod mw3 kai elpizo bo2 xd lol starcraft 2 homefront dota 2 I z77x d3h good ?
geowizard Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φυσικα και οχι τυρβο χ ελεοσ προτιμω πακμαν παρα τετια δεν υπαρχει θεμα χρηματων μαζευα καιρο α και τα. Games crysis 2 bf3 cod mw3 kai elpizo bo2 xd lol starcraft 2 homefront dota 2 I z77x d3h good ? μου φαινεται οτι καταλαβα 1-2 λεξεις, εσεις παιδια πως τα πατε με το νοημα;
doutsos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 στο τέλος αναφέρεται στην μητρική πιο πάνω σε ηλεκτρονικά παιχνίδια με τις συντομογραφίες των τίτλων τους και πιο πάνω οκ βγάζει νόημα πιστεύω. Αυτά
petranthe Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φίλε μου αν θες να σε βοηθήσουμε πες μας επιτέλους ΠΟΙΑ οθόνη έχεις και πόσα ακριβώς διαθέτεις για να σου προτείνουμε gaming PC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα