Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειασασ παιδια θελω να φτιαξω ενα. Hardcore pc gia gaming and videoedting. Κουτι εχω το χαφ. Καi motherboard tin z77x d3h. Ακουω προτασεισ α κατα προτιμηση απο πλαισιο ι κατι εδω κοντα μαρουσι thanks

Δημοσ.

Γειασασ παιδια θελω να φτιαξω ενα. Hardcore pc gia gaming and videoedting. Κουτι εχω το χαφ. Καi motherboard tin z77x d3h. Ακουω προτασεισ α κατα προτιμηση απο πλαισιο ι κατι εδω κοντα μαρουσι thanks

μπορεις να το στησεις μονος σου; Απο Πλαισιο μακρυα! Πιστεψε με δεν θελεις να μπλεξεις με αυτους εκτος κι εαν εχεις εκει κανα γνωστο.

Δημοσ.
:-D Ειμαι απο κινητο ποντικα οθονεσ εχω κοιτα εγω τοσα χρονια ψωνιζω απο εκει ειμαι οκ αλλα αμα ξερετε μαγαζια μαρουση κιφησια πειτε α και χερω να κανω φορματ και να στηνω υπολογηστεσ απο το δημοτικο χδ
Δημοσ.

:-D Ειμαι απο κινητο ποντικα οθονεσ εχω κοιτα εγω τοσα χρονια ψωνιζω απο εκει ειμαι οκ αλλα αμα ξερετε μαγαζια μαρουση κιφησια πειτε α και χερω να κανω φορματ και να στηνω υπολογηστεσ απο το δημοτικο χδ

ωραια, αποτε εαν τα παραγγειλεις απο διαφορετικα μαγαζια και στα φερει κουριερ θα υπαρχει προβλημμα; Διοτε σε αλλα μαγαζια μιλαμε για -50% τιμη και καλυτερη εγγύηση.

Δημοσ.

Πόσα λεφτά διαθέτεις ;

Τι παιχνίδια παίζεις;

Τι όθόνη έχεις ;

Όταν λες videoediting τι εννοείς ; Επαγγελματική χρήση ; Τι προγράμματα δουλεύεις;

Δημοσ.

Φυσικα και οχι απλα οχι απο το κυριο σμιθ γιατι θελω πριν τα εξαμσ α και ποια η διαφορα. Dsp kai retail se windows ultimate

Δημοσ.

dsp είναι με αγορά καινούργιου έτοιμου pc και retail παίνρεισ το dvd και το βάζεις όπου θες

Προς θεου μην πάρει κανα turbo x

Απάντησε σε αυτά που σε ρώτησα για να προτείνω

Αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι 1500-2000. B)

:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Φυσικα και οχι τυρβο χ ελεοσ προτιμω πακμαν παρα τετια δεν υπαρχει θεμα χρηματων μαζευα καιρο α και τα. Games crysis 2 bf3 cod mw3 kai elpizo bo2 xd lol starcraft 2 homefront dota 2

I z77x d3h good ? :whistle:

Δημοσ.

Φυσικα και οχι τυρβο χ ελεοσ προτιμω πακμαν παρα τετια δεν υπαρχει θεμα χρηματων μαζευα καιρο α και τα. Games crysis 2 bf3 cod mw3 kai elpizo bo2 xd lol starcraft 2 homefront dota 2

I z77x d3h good ? :whistle:

μου φαινεται οτι καταλαβα 1-2 λεξεις, εσεις παιδια πως τα πατε με το νοημα;shock.png

Δημοσ.

στο τέλος αναφέρεται στην μητρική πιο πάνω σε ηλεκτρονικά παιχνίδια με τις συντομογραφίες των τίτλων τους και πιο πάνω οκ βγάζει νόημα πιστεύω. Αυτά whistling.png:P

Δημοσ.

Φίλε μου αν θες να σε βοηθήσουμε πες μας επιτέλους ΠΟΙΑ οθόνη έχεις και πόσα ακριβώς διαθέτεις για να σου προτείνουμε gaming PC...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...