Blackie Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αυτό διασταυρώνεται με το σήκωμα ή υπάρχει τρόπος να κρυφτεί;
Thanos1972 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 οι σαπιλες εαν εχει θα φανουν με το σηκωμα.απο εκει και περα μπορεις να διαπιστωσεις τα χιλιομετρα που εχει κοιτωντας το εσωτερικο.πχ την φθορα των καθισματων,του τιμονιου και του λεβιε.ισως και των πλαϊνων στις πορτες εαν εχει υφασμα εκει.λογικα δεν πρεπει να εχει καθολου φθορες εαν τα χιλιομετρα ειναι αληθινα.
Blackie Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Για τα χλμ λέω να πάω σε αντιπροσωπεία Opel, μπας και μπορούν να δουν αν γυρίστηκαν...Κοίτα, το αυτοκίνητο το είδα από φωτογραφίες και φαίνεται σαν καινούριο... Ο ίδιος με προέτρεψε να το σηκώσουμε για να το ελέγξω! Απλά επειδή ο νεοέλληνας είναι πολυμήχανος, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαν να σκαρφιστούν κάτι άλλο!
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ναι να σε παει να το ελεγξετε σε δικο του ανθρωπο, τελειος λαθος... Θα ναι φρεσκοπλυμμενο και θα πεις ευκαιρια, αλκα δεν ξερεις τι κρυβει, εψαξες στο car και δεν εχει στα λεφτα που δινεις αμαξι ;
Blackie Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν είπα να το δει δικός του, αλλά αυτός με προέτρεψε να φέρω δικό μου και να το σηκώσω όπου θέλω, αλλά και εκεί για να το δω! Ναι, τίποτα σαν κι αυτό...
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτο πρεπει να σε κανει λιγο καχυποπτο ομως... Αυτο σκεψου οτι θα βγαλει αππ την τιμη αρα κατι παιζει
Blackie Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τι εννοείς να βγάλει απ'την τιμή; Εννοώ πως όταν τον ρώτησα για το αν μπορώ να το πάρω και να το ελέγξω μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα...
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Παιδιά, έγραψα σε άλλο topic ήδη, αλλά ας ρωτήσω κι εδώ, μπας και το παρακολουθεί κανείς: Βρήκα ένα opel corsa c 1.2 2006 από μάντρα, με 78000 χιλιόμετρα. Κατά δήλωσή του, το αυτοκίνητο το είχε μια Γερμανίδα και το πούλησε, οπότε ο τύπος τώρα το έφερε στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά μου είπε να το σηκώσουμε να δει πως δεν υπάρχει τίποτα, είναι αψεγάδιαστο το αμάξι. Γενικά λέω να πάω να το κοιτάξω, απλά είναι σε άλλη πόλη... Κατά πόσο μπορεί να στέκει η ιστορία; Γιατί να μην στέκει η ιστορία, τι σου φαίνεται περίεργο? Γενικά όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρέπει να το ελέγξεις όσο καλύτερα μπορείς, άσχετα αν το πουλάει έμπορος, ιδιώτης, ή και συγγενής σου ακόμα. Μην πιστεύεις τίποτα από ότι σου λέει, μόνο τα δικά σου μάτια να πιστέψεις. Όσο για αυτά που έρχονται από Γερμανία, το μόνο πρόβλημα είναι η σκουριά. Ψαλίδια, εξάτμιση, ζανφόρ, βάσεις, βίδες κτλ όλα σκουριάζουν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τα "ελληνικά".
Blackie Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Φυσικά, αλλά επειδή είναι σε άλλη πόλη μην τρέχω τζάμπα... Θα πάω και θα ενημερώσω παιδιά! Ευχαριστώ!
supermarioarv Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά έστω ότι βρήκα αυτοκίνητο από ιδιώτη στην Γερμανία. Πως τον πληρώνω; Εμβασμα απαγορεύεται. Λεφτά μαζί σου μπορείς μέχρι 2000 ευρώ πάνω σου. Πώς μπορώ να τον πληρώσω;
splashboogie Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε αυτα με τους μαντράδες και την Γερμανία είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Έχει φίλος συνεργείο και φέρνει αμάξια από Γερμανία και επειδή είμαι μαθηματικός με ρώτησε αν μπορολυσε να κάνει την δουλειά νόμιμα και κάναμε ένα πρόχειρο business plan και θα στο πω απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, δεν βγαινει αν είσαι καθαρος κέρδος. Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να πειράξεις τα χιλιόμετρα πια ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΤΕ, το να κοιτας το εσωτερικο είναι μια lλύση αλλά υπάρχουν κάτι Γερμανοί και Βέλοι που είναι τόσο ψείρες που μέσα το αμάξι θα είναι σαν να το αγόρασαν χτες. και π.χ. για τα volksavagen η ΚΑΡΕΝΤΑ μόνο μπορεί να σου πει τα χιλιόμετρα από ένα που αγορασμένο από έξω και ΔΕΝ το κάνει, ούτε όταν το αμάξι είναι στο ονομά σου (που άλλοστε είναι ήδη αργα). Κανένας μαντράς δεν θα σου προσφέρει deal καλό.
panos2171 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μπήκα σε αυτοκίνητο 5ετιίας από Γερμανία με 180.000χλμ. Δεν υπήρχε η παραμικρή φθορά. Βέβαια τα 180.000χλμ Γερμανίας είναι 80-90.000 εδώ οπότε είναι πάρα πολύ εύκολο να τα ρίξουν 100.000χλμ. Το πιο κορυφαίο όμως είναι ότι το αυτοκίνητο δεν έκανε κιχ από τριγμούς. Στα 50.000χλμ πλέον στους ελληνικούς δρόμους αρχίζει σιγά σιγά να τρίζει.
Papakaliati Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε αυτα με τους μαντράδες και την Γερμανία είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Έχει φίλος συνεργείο και φέρνει αμάξια από Γερμανία και επειδή είμαι μαθηματικός με ρώτησε αν μπορολυσε να κάνει την δουλειά νόμιμα και κάναμε ένα πρόχειρο business plan και θα στο πω απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, δεν βγαινει αν είσαι καθαρος κέρδος. Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να πειράξεις τα χιλιόμετρα πια ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΤΕ, το να κοιτας το εσωτερικο είναι μια lλύση αλλά υπάρχουν κάτι Γερμανοί και Βέλοι που είναι τόσο ψείρες που μέσα το αμάξι θα είναι σαν να το αγόρασαν χτες. και π.χ. για τα volksavagen η ΚΑΡΕΝΤΑ μόνο μπορεί να σου πει τα χιλιόμετρα από ένα που αγορασμένο από έξω και ΔΕΝ το κάνει, ούτε όταν το αμάξι είναι στο ονομά σου (που άλλοστε είναι ήδη αργα). Κανένας μαντράς δεν θα σου προσφέρει deal καλό. Άμα έχει κάνει όλα τα σέρβις στην επίσημη αντιπροσωπία τότε μπορείς να είσαι σίγουρος επειδή θα είναι περασμένα και στα κεντρικά. Αυτό Αλλά έτσι φυσικά θα κοστίζει περισσότερο το αμάξι.
splashboogie Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Άμα έχει κάνει όλα τα σέρβις στην επίσημη αντιπροσωπία τότε μπορείς να είσαι σίγουρος επειδή θα είναι περασμένα και στα κεντρικά. Αυτό Αλλά έτσι φυσικά θα κοστίζει περισσότερο το αμάξι. Δεν μπορώ να πω για όλες τις αντιπροσωπίες γιατι δεν ξέρω. Μπορώ να σου πω με ασφάλεια ότι η ΚΑΡΕΝΤΑ που είναι ΕΠΙΣΗΜΗ της volkswagen ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΠΕΤΕ να σου πει. Είναι τρελα το ξέρω αλλά στο λέω με ασφάλεια. Επίσης από αμάξια ΔΕΝ ΞΕΡΩ αλλά οι αριθμοί είναι η δουλειά μου και είμαι καλος στη δουλεια μου, οπότε με ασφάλεια λέω: Αν ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ σας πει ότι έχει αμάξη από γερμανία με λίγα χλμ και δεν σας βγαίνει όσο κάνει Ελλάδα λέει ΦΙΦΕΣ. Το μόνο περιθώριο κέρδους που έχει αυτή η δουλειά είναι η κλοπή στα χλμ. Εν το μεταξύ κάνω για business plans για πολλά business lines από φωτοβολταικά μέχρι κέντρα ανψυχής, τέτοιες μηχανοραφίες που είδα ότι κάνουν μου πέσανε τα μαλλιά. ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΟΥΝ. Ελπίζω να βοήθησα.
Tzimmys Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μια ερώτηση... Ένα αμάξι euro 4, 1.400 κυβικών, απο το 2003-2009, πόσα χρήματα ¨χοντρά" χρειάζονται για να το φέρω απο Γερμανία? Εννοώ προσωρινή ασφάλεια, μεταφορικά, εκτελονισμό και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να χρειάζεται. Μιλάω για αυτοκίνητα που τα βρίσκω από 2.800 μέχι 4.000 και diesel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα