Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, υπάρχει κάπου μια φόρμα ονλαιν ή κατι συναφές για να υπολογίσω τελωνείο για ένα αυτ/το που θέλω;

Εχει κανεις καμμια ιδέα;

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος να μου πεί πόσο παραπάνω θα μου πάει με τελωνείο και ότι άλλο χρειάζεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να έρθει Ελλάδα?

euro4 είναι. 

http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=263272924&cd=635539103420000000&asrc=st|fs

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5421313/ Νομίζω ότι αυτό είναι φθηνότερο, από ιδιώτη και 3 χρόνια νεώτερο. Ποιός ο λόγος να κάνεις εισαγωγή όταν τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα πλέον είναι τόσο φτηνά;

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ, σιγά την ευκαιρία. Πλέον βρίσκεις ό,τι θέλεις πραγματικά. Αν έχεις και όρεξη και ικανότητα στα παζάρια ακόμα καλύτερα!

Δημοσ.

Apo Germania aksizei mono na fereis amaksi politeleias, pou se sxesi me Ellada tha einai arketa ftinotero. Vevea ekei meta tha se kseskisei to telonio...

Τώρα τελευταία το αντίθετο γίνεται, οι Γερμανοί φέρνουν από την Ελλάδα αυτοκίνητα πολυτελείας.

Δημοσ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5421313/ Νομίζω ότι αυτό είναι φθηνότερο, από ιδιώτη και 3 χρόνια νεώτερο. Ποιός ο λόγος να κάνεις εισαγωγή όταν τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα πλέον είναι τόσο φτηνά;

Το συγκεκριμένο είναι ευκαιρία που εμφανίστηκε εδώ και μερικές ώρες αν είναι μοντέλο 2011 και δεν είναι αυτή η ημερομηνία εισαγωγής του.

Θα έπαιρνα τηλέφωνο να εξακριβώσω αλλά είναι χωρίς πλαϊνή πόρτα και δεν μου κάνει.

Όλα τα άλλα που βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά (7000-8000) είναι μοντέλα 05-06 εισαγωγής.

Τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αγροτικά/επαγγελματικά η ότι άλλο που να γλυτώνουν φορολογία πωλούνται πιο φθηνά στην Ελλάδα.

Η διαφορά τιμών έχει μειωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια για αυτό ρωτάω να δώ πως μπορώ να υπολογίσω το τελωνείο και τα υπόλοιπα έξοδα να δω αν με συμφέρει.

Δημοσ.

Απευθύνσου καλύτερα σε εκτελωνιστή για να σε κατατοπίσει περί εξόδων, ούτως ή άλλως θα χρειαστείς τις υπηρεσίες του αν φέρεις αμάξι από Γερμανία μόνος σου.

Δημοσ.

Τώρα τελευταία το αντίθετο γίνεται, οι Γερμανοί φέρνουν από την Ελλάδα αυτοκίνητα πολυτελείας.

Ουτε καν. Μιλαω για αυτοκινητα 3ετιας, στην Ελλαδα ΔΕΝ βρισκεις κατι κατω απο 4ετια. 

Δημοσ.

Ουτε καν. Μιλαω για αυτοκινητα 3ετιας, στην Ελλαδα ΔΕΝ βρισκεις κατι κατω απο 4ετια.

Βασικά "amaksi politeleias" είχες γράψει, τώρα αν εννοούσες αυτοκίνητα ως 3 ετών... πάσο.

Δημοσ.

Βασικά "amaksi politeleias" είχες γράψει, τώρα αν εννοούσες αυτοκίνητα ως 3 ετών... πάσο.

Ναι λαθος δικο μου, σαν πολυτελειας εννοουσα να ειναι και σχετικα καινουργιο.

Δημοσ.

Δεν ισχύει πάντα αυτό. Mercedes C180 Avantgarde, με 47000km, δέρμα, full extra με εργοστασιακό navi, αυτόματη, μοντέλο τέλος 2011 από leasing με βιβλίο και εγγύηση χιλιομέτρων από Mercedes Benz Hellas, σε γνωστό μαντρά που αυτή την περίοδο σκίζει σε πωλήσεις και πουλάει κυρίως αυτόκίνητα από leasing, αγοράστηκε 15.000 ευρώ μετρητά πριν λίγο καιρό. Και υπάρχουν πολλές τέτοιες, αρκεί να ξέρει κανείς να ψάξει. Αλλά και 4-5 ετών να είναι, δεν το λες παλιό όταν μιλάμε για μια καλοσυντηρημένη Mercedes.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, έγραψα σε άλλο topic ήδη, αλλά ας ρωτήσω κι εδώ, μπας και το παρακολουθεί κανείς:

Βρήκα ένα opel corsa c 1.2 2006 από μάντρα, με 78000 χιλιόμετρα. Κατά δήλωσή του, το αυτοκίνητο το είχε μια Γερμανίδα και το πούλησε, οπότε ο τύπος τώρα το έφερε στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά μου είπε να το σηκώσουμε να δει πως δεν υπάρχει τίποτα, είναι αψεγάδιαστο το αμάξι. Γενικά λέω να πάω να το κοιτάξω, απλά είναι σε άλλη πόλη... Κατά πόσο μπορεί να στέκει η ιστορία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...