Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου καλησπέρα, συγγνωμη κατ αρχιν για την ενόχληση. Είδα ενα θεμα συζητησης π ειχες ξεκινησει σχετικα με ενα αυτοκινητο που ειχες αγοράσει απο γερμανία. Σκέφτομαι κ γω να φ'ερω ενα απο κεί αλλα δν ξέρω τίποτα. Διάβασα για τον έμπορο που σ τ έφερε εκείνος. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις και ν μου πείς στοιχεία του.? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ρωτάς εμένα, ναι :-)

Επειδή ενδιαφέρομαι και είμαι τρίτεκνος θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο όριο κυβικών και εργοστασιακης τιμής? 

Δημοσ.

από όσο θυμάμαι, μέχρι τα 2000 κυβικά απαλλάσσεσαι 100% από τους δασμούς, πάνω από τα 2000 κατά 50%. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο σκαλοπάτι πιο πάνω...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

:-D παιδιά μήπως ξέρετε πόσο κοστίζει ν φέρω απο Γερμανία μια m3 με 4000κ.ε.;κ η τιμή μεταχιρισμενη είναι 30.000ποσο θ κοστισουν όλα μαζί; όποιος ξέρει να μου πει ευχαριστώ πολυ :-D

Δημοσ.

αν εισαι διατεθειμενος να πληρωνεις 3-4χιλ το χρονο(φοροι,τελη) θα βρεις καλυτερες τιμες στην ελλαδα

Δημοσ.

πόσο κοστίζει για ν το φέρω μήπως ξέρεις;

γυρω στα 10 χιλιάρικα, βρισκεις πιο φθηνη πάντως στην ελλάδα σιγουρα...

(πουλιόταν μία του '08 στην καβαλα και δεν την επαιρνε κανενας, ξέρει ποσο την εδωσε;;; 9000! σε μαντρα που την εκανε εξαγωγη στη γερμανία...!)

Δημοσ.

εμ τι να κάνω δεν την πρόλαβα αλλα απο ότι έψαξα έχει πολλά έξοδα τον χρόνο για αυτο το γύρισα σε Audi ttrs τι λες καλή επιλογή; θέλω κ για αυτο πληροφορίες φίλε μου αν μπορείς...

Δημοσ.

εμ τι να κάνω δεν την πρόλαβα αλλα απο ότι έψαξα έχει πολλά έξοδα τον χρόνο για αυτο το γύρισα σε Audi ttrs τι λες καλή επιλογή; θέλω κ για αυτο πληροφορίες φίλε μου αν μπορείς...

δεν εχω ιδέα απο audi... Το μονο που ξερω ειναι οτι το Α4 μετα το 07 ειναι προβληματικό (επειδη σκεφτόμουν να το πάρω το λεω).

• Like 1
Δημοσ.

αν εισαι διατεθειμενος να πληρωνεις 3-4χιλ το χρονο(φοροι,τελη) θα βρεις καλυτερες τιμες στην ελλαδα

βασικα καλυτερα να παιρνεις τις ελληνικες και να τις πουλας εξω :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...