ctef Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου καλησπέρα, συγγνωμη κατ αρχιν για την ενόχληση. Είδα ενα θεμα συζητησης π ειχες ξεκινησει σχετικα με ενα αυτοκινητο που ειχες αγοράσει απο γερμανία. Σκέφτομαι κ γω να φ'ερω ενα απο κεί αλλα δν ξέρω τίποτα. Διάβασα για τον έμπορο που σ τ έφερε εκείνος. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις και ν μου πείς στοιχεία του.? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
leftermann Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 πμ. Ακούγεται τελευταία ότι θα πέσουν πολύ οι δασμοί για εισαγωγή μεταχειρισμένων, ψάξτο.
kage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 καλα εγω θεωρω οτι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.τοσα κλεισιματα,κανονια κτλ και δεν ενοιαξε κανεναν.. αντιθετως ξαναγυρισε φορος πολυτελειας... http://www.power-tax.gr/upload/saloni/pinakas_azax/shmantika_etoys/ixjune2008_gr.doc
papm94 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 αν ρωτάς εμένα, ναι Επειδή ενδιαφέρομαι και είμαι τρίτεκνος θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο όριο κυβικών και εργοστασιακης τιμής?
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 από όσο θυμάμαι, μέχρι τα 2000 κυβικά απαλλάσσεσαι 100% από τους δασμούς, πάνω από τα 2000 κατά 50%. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο σκαλοπάτι πιο πάνω... 1
Mr.kouk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 παιδιά μήπως ξέρετε πόσο κοστίζει ν φέρω απο Γερμανία μια m3 με 4000κ.ε.;κ η τιμή μεταχιρισμενη είναι 30.000ποσο θ κοστισουν όλα μαζί; όποιος ξέρει να μου πει ευχαριστώ πολυ
kage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 αν εισαι διατεθειμενος να πληρωνεις 3-4χιλ το χρονο(φοροι,τελη) θα βρεις καλυτερες τιμες στην ελλαδα
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 πόσο κοστίζει για ν το φέρω μήπως ξέρεις; γυρω στα 10 χιλιάρικα, βρισκεις πιο φθηνη πάντως στην ελλάδα σιγουρα... (πουλιόταν μία του '08 στην καβαλα και δεν την επαιρνε κανενας, ξέρει ποσο την εδωσε;;; 9000! σε μαντρα που την εκανε εξαγωγη στη γερμανία...!)
Mr.kouk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 εμ τι να κάνω δεν την πρόλαβα αλλα απο ότι έψαξα έχει πολλά έξοδα τον χρόνο για αυτο το γύρισα σε Audi ttrs τι λες καλή επιλογή; θέλω κ για αυτο πληροφορίες φίλε μου αν μπορείς...
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 εμ τι να κάνω δεν την πρόλαβα αλλα απο ότι έψαξα έχει πολλά έξοδα τον χρόνο για αυτο το γύρισα σε Audi ttrs τι λες καλή επιλογή; θέλω κ για αυτο πληροφορίες φίλε μου αν μπορείς... δεν εχω ιδέα απο audi... Το μονο που ξερω ειναι οτι το Α4 μετα το 07 ειναι προβληματικό (επειδη σκεφτόμουν να το πάρω το λεω). 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 αν εισαι διατεθειμενος να πληρωνεις 3-4χιλ το χρονο(φοροι,τελη) θα βρεις καλυτερες τιμες στην ελλαδα βασικα καλυτερα να παιρνεις τις ελληνικες και να τις πουλας εξω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα