leftermann Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 λοιπόν, είναι στο πρόγραμμα ένα ταξιδάκι στην Γερμανία, για εισαγωγή αυτοκινήτου. Θα πάμε μαζί με κάποιον που το κατέχει το θέμα, και φέρνει συχνά αυτοκίνητα από εκεί. Το αυτοκίνητο που θέλω να φέρω είναι αυτό. Όχι απαραίτητα αυτό, αλλά κάποιο ίδιο σαν αυτό τέλοςπάντων. Το autoscout και το mobile δεν έχουν και πολλές αγγελίες με αυτοκίνητα σαν αυτό, ας πούμε ότι συνολικά βρίσκω κάπου 10-12 αυτοκίνητα που θα με ενδιέφεραν. Ο μάστορης όμως είναι σίγουρος ότι αν πάμε εκεί θα βρούμε πολλά, το αμάξι είναι δημοφιλές και περπατάει πολύ εκεί πέρα, και υπάρχουν πάρα πολλά που δεν είναι σε αγγελίες στο ιντερνετ... Η αρχική ιδέα είναι να πάμε Μόναχο, που υποτίθεται ότι υπάρχει τεράστια αγορά μεταχειρισμένων, και αν χρειαστεί να ταξιδέψουμε ως Στουτγκάρδη ή και Φρανκφούρτη αν χρειαστεί. Όλα αυτά σε 3 ημέρες, το βράδυ της τρίτης ημέρας ξεκινάμε με το ντιντί (αν όλα παν καλά) για πίσω. Το έχει κάνει κανείς; Έχει κανείς εμπειρία; Από την αγορά αυτοκινήτου του μονάχου, από την όλη διαδικασία, από οτιδήποτε θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμο... Επίσης, αν υπάρχει άποψη για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καλοδεχούμενη. Ευχαριστώωωω
imr Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εφοσον θα ποας με καποιον που το κανει συχνα δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Βεβαι τελευταια εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες και στην Ελλαδα, μηπως οταν βαλεις τα τελωνεια σου ερχεται πιο φτηνα καποιο μεταχειρισμενο απο εδω?
leftermann Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 δεν βρίσκω εδώ αυτό ακριβώς που θέλω... Ντήζελ γαρ... Τελωνείο δεν πληρώνω. Τριτεκνικόν
athlios Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Όταν λες δε πλερώνω; Στα 14 ας πουμε που θα το πάρεις , έχεις υπολογίσει πόσα παραπάνω θα δώσεις;;
leftermann Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 έξοδα εκτελωνισμού, 300-400 ευρά με είπανε. Για πες.
facebookcase Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ρε φιλαρακι τοσα εξοδα και τοσες βενζινες και τοσα διοδια που θα πληρωσεις για να ερθεις γερμανια-ελλαδα αλλα και για να πας εκει παιρνεις μια αμαξαρα απο εδω απο ελλαδα με λιγοτερα χιλιομετρα εχεις την δυνατοτηατα να το δεις καλυτερα και μαλιστα τα χρηματα πανε και στην ελλαδα!ετσι κι αλλιως 3-4000 χιλιομετρα θα τα κανεις για να ερθεις ελλαδα με το αυτοκινητο!και αν σου παρουσιασει καποιο προβλημα θα ξανατρεχεις γερμανια για να πας να κανεις παραπονα;τωρα δικη σου επιλογη!αν και καλη ειναι η τιμη για τοσα χιλιομετρα!
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ρε φιλαρακι τοσα εξοδα και τοσες βενζινες και τοσα διοδια που θα πληρωσεις για να ερθεις γερμανια-ελλαδα αλλα και για να πας εκει παιρνεις μια αμαξαρα απο εδω απο ελλαδα με λιγοτερα χιλιομετρα εχεις την δυνατοτηατα να το δεις καλυτερα και μαλιστα τα χρηματα πανε και στην ελλαδα!ετσι κι αλλιως 3-4000 χιλιομετρα θα τα κανεις για να ερθεις ελλαδα με το αυτοκινητο!και αν σου παρουσιασει καποιο προβλημα θα ξανατρεχεις γερμανια για να πας να κανεις παραπονα;τωρα δικη σου επιλογη!αν και καλη ειναι η τιμη για τοσα χιλιομετρα! καλα πλακα κανεις, ετσι; εχεις ιδεα διαφορα τιμών μεταξυ ελλαδας-γερμανιας...; οι βενζίνες και τα διοδια δεν ειναι ουτε το 10% της διαφοράς σε ένα ακριβο αυτοκίνητο... Επίσης το κατεβασμα απο γερμανία αν θυμαμαι καλα απο το δικο μου δνε ειναι ουτε 2000 χλμ... για να μη μιλήσω για απατεωνες ελληνες μαντραδες με ρημαγμενα αυτοκίνητα, σαπια πατώματα (ναι απο γερμανια τα φερνουν και τα φτιάχνουν εδω) και ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...
kage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εγω θα επελεγα κατι καλυτερο αν ηταν να χρησιμοποιησω την επιλογη τριτεκνου κτλ...(νομιζω οτι αν θελεις να το πουλησεις πρεπει να περασουν 5-10χρονια!) οποτε το αυτοκινητο αυτο το παντρευεσε...παρε κατι πιο ακριβο κατι σε στυλ mercedes r
lamogio0 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κατα την γνωμη μου εαν εδω ελλαδα υπαρχουν 5-10-100 απατεονες μαντραδες εκει θα ειναι περιπου 100.000 και μην δεν το λεω κατα τυχη ειμαι παθων..... παμε παρακατω εγω θα σου ελεγα να ψαξεις καλυτερα εδω ελλλαδα και εαν δεν βρεις τοτε αντε εκει να παρεις που και εκει καλο ειναι να το ψαξεις οσο θα το εψαχνες εδω επι δεκα! ακουσε με και μενα!!!! δεν ειμαστε μονο εμεις οι ελληνες ξυπνοπουλια και μην ξεχναμε πως οι γερμανοι μας ανοιξαν τα ματια στον τομεα αυτο!
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κατα την γνωμη μου εαν εδω ελλαδα υπαρχουν 5-10-100 απατεονες μαντραδες εκει θα ειναι περιπου 100.000 και μην δεν το λεω κατα τυχη ειμαι παθων..... παμε παρακατω εγω θα σου ελεγα να ψαξεις καλυτερα εδω ελλλαδα και εαν δεν βρεις τοτε αντε εκει να παρεις που και εκει καλο ειναι να το ψαξεις οσο θα το εψαχνες εδω επι δεκα! ακουσε με και μενα!!!! δεν ειμαστε μονο εμεις οι ελληνες ξυπνοπουλια και μην ξεχναμε πως οι γερμανοι μας ανοιξαν τα ματια στον τομεα αυτο! ε πες λεπτομέρειες ντε, να ξέρω τι με περιμένει Το αμάξι δεν το βρίσκω εδώ, στο ίντερνετ τουλάχιστον. Είχα βρει ένα, όπως το ήθελα, από Γαλλία προερχόμενο, αλλά μάλλον είχε φάει σέντρα. Εκεί αν πάω, δεν θα ψάξω εγώ, εγώ δεν το κατέχω το αντικείμενο. Θα ψάξει άλλος για μένα, που υποτίθεται ότι είναι γνώστης τόσο του αυτοκινήτου, όσο και της γερμανικής αγοράς. Ένα ρίσκο πάντα υπάρχει, βεβαίως βεβαίως...
Sred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Το καλυτερο ειναι αν μπορει αν πας εκει και να παρεις απυτο που θελεις φυσικα με ανθρωπο που γνωριζει πραγματα και καταστασεις.
vrwmiaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 φιλος η σιτροεν κανει εκπτωσεις αυτη την εποχη πανε μια βολτα να δεις το ντιζελ
zaccki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τη μαρκα (Citroen) αλλα και το στυλ του αυτοκινητου (πολυμορφικο) δε θα το επελεγα σε καμια περιπτωση (ουτε καν για οικογενειακο). Αλλα φανταζομαι για να κανεις αυτην την επιλογη κατι θα ξερεις,οποτε ειναι up to you. Οσον αφορα την εισαγωγη απο τη Γερμανια. Για μενα πρεπει να πληρουνται 2 βασικα κριτηρια: - Να το εχεις ψαξει ενδελεχως και να εχεις καταληξει οτι σε συμφερει η αγορα απο εκει και οχι απο εδω (συμπεριλαμβανοντας ολες τις συνιστωσες) και το σημαντικοτερο - Να εμπιστευεσαι απολυτα τον ανθρωπο που θα εχεις μαζι σου και θα σε βοηθησει (και που υποθετω θα πληρωθει γι'αυτο). Τι θελω να πω? Απατεωνιες με τα αυτοκινητα υπαρχουν παντου,ποσο μαλλον δε σε μια αγορα μεταχειρισμενου οπως της Γερμανιας,οπου ολη η Ευρωπη ψωνιζει απο εκει. Να γνωριζεις οτι υπαρχουν παρα πολλα σαπια αμαξια, αμαξια κομμενα στη μεση, αμαξια με γυρισμενα χλμ κτλ. Δε λεω οτι αυτος ειναι ο κανονας,αλλα σε τοσο μεγαλη αγορα,να εισαι σιγουρος οτι θα βρεις παρα πολλα τετοια. Παραδειγματακι σχετικα προσφατο: Γνωστος πριν λιγα χρονια εφερε μεσω εισαγωγεα ενα BMW 320 3ετιας. Το οποιο φυσικα υπηρχε και σε αγγελια στο mobile.de. Αναγραφομενα χλμ 72.000. Οπως εγραφε στην αγγελια και οπως τον διαβεβαιωσε και ο εισαγωγεας εδω. Αποτελεσμα: Οταν το πηγε μετα απο καποιους μηνες στην αντιπροσωπεια της BMW για service, βαλαν το κλειδι στο μηχανημα για να ελεγξουν info και service. Να μην τα πολυλογω,το αμαξι ειχε 210.000 χλμ.. Γι'αυτο προσοχη και εμπιστοσυνη στον ανθρωπο που θα σε βοηθησει. Καλη αγορά φίλε μου!
palawiaris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Άμα αγοράσεις από γερμανία πέρνα και από ένα μαγαζί της ADAC (αντίστοιχης ΕΛΠΑ στην Ελλάδα) να σου το ελέγξουν για τυχόν τρακαρίσματα ή αν κάτι δεν στέκει καλά.Κοστίζει κανα 130,- αλλά αξίζει τον κόπο. Επίσης αν θα μπορέσεις να βρεις εισαγώμενο αμάξι από Ευρωπεική χώρα στην γερμανία,θα το βρεις πολύ φτηνότερο με αυξανόμενο ρίσκο βέβαια. Εγώ είχα τσιμπήσει 4ετίας bmw diesel καραβάν με αρκετά έξτρα από Σουηδία με 13000 και από 1ο χέρι,από την στιγμή που το αντίστοιχο γερμανικό είχε τότε 15000.Και το αμάξι βγήκε πολύ καλό μέχρι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα