Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση.Μπορω να φτιαξω καινουριο πυργο και μονο πυργο ισο ή καλυτερο με αυτον της υπογραφης μου με 700 ευρω? και αν ναι για πειτε μου συνθεσεις.Και μην μου πειτε δεν αξιζει και τετοια (το ξερω,ερωτηση θελω να κανω)

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να κανεις πιστευω ειναι αναβαθμιση του τωρινου αλλα περιμενε να δουμε τι θα πουν και οι υπολοιποι!!!

Δημοσ.

Το Pc σου είναι μια χαρά κ δεν χρειάζεται τίποτα.. Αν προσπάθησες κάτι να κάνεις κ δεν τα κατάφερες η θεωρείς ότι κάποιο άλλο θα θα το έκανε καλύτερα,(δηλαδή πρακτικό πρόβλημα) πες μας τι είναι αυτό που δεν σε κάλυψε να δούμε αν πάνω σ'αυτο μπορούμε να κάνουμε κάτι..

Δημοσ.

Άσκοπο πέταμα χρημάτων. Αν τα βγάζεις εσύ απλά ανόητο. Αν όχι, δεν μπορώ καν να το χαρακτηρίσω.

Θα στο ξαναπω επειδή σε βλέπω ψάχνεσαι μονίμως να αναβαθμίσεις: Συνήθισε στην ιδέα ότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι με καλυτερο μηχάνημα από σένα. Δες το hardware όπως ένα κατσαβίδι. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα hi tech κατσαβίδι, από ένα εργαλείο δηλαδή που σε βοηθάει να κάνεις μια δουλειά. Εγώ είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν μπορείς να αξιοποιήσεις καν το μηχάνημα που έχεις. Μπορεί να τσατιστείς, μπορεί να με χαρακτηρίσεις, αλλά σκέψου αυτά που σου λέω. Κάποτε ήμουν στη φάση που είσαι εσύ. Όλα με θάμπωναν. Κάποιος μου έδωσε έγκαιρα (πριν 15 χρόνια) την ίδια συμβουλή και ηρέμησα.

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειπα οτι ΘΑ ΚΑΝΩ αναβαθμιση.Ρωτησα απλα αν μπορει κανεις να φτιαξει καλυτερο ή ιδιων επιδοσεων pc με αυτο της υπόγραφης μου.Αν ηθελα αναβαθμιση θα το ελεγα.Ειναι σαφες νομιζω αυτο που ρωταω

Δημοσ.

Οχί δε μπορεί να χωρέσει σε 700 ευρώ ssd , καλο CPU , GPU και όλα αυτά να είναι καλύτερα από αυτό που εχεις. Δε γίνεται αυτό λέμε

Δημοσ.

Ωραια,αυτο ηθελα να μαθω.Τωρα αν καποιος θελει ας βγαλει μια συνθεση μεχρι 750 ευρω που να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα σε επιδοσεις αυτου του pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...