celarg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Αυτα τα κινητά θα είναι και την Ελλάδα διαθεσιμα; Έχει κανείς ιδέα και ποτε θα έρθουν;
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 περμενε πρωτα να κυκλοφορισουν και μετα θα ξερουμαι,ποτε θα ερθουν κ στην ελλαδα! Σημειωση,τα κινητα δεν ειναι εντελος αδιαβροχα!Δλδ δεν μπορεις να τα εχεις για πολυ ωρα μεσα στο νερο!Ειναι περισσοτερο για περιπτωσεις που σου πεσει καταλαθως στο νερο ή ριξεις νερο πανω!
orck Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Το water resistance ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ αδιαβροχο. Ειναι παραπλανητικος ο τιτλος του αρθρου.
venumis Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Έχει πάρει φίλος το go. Όταν το δω θα μεταφέρω εντυπώσεις. Αλλά ρε παιδιά Android 2.3 ? Έλεος!
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 εχο το xperia go.το εχω κανει αναβαθμιση σε jelly bean που βγηκε πριν λιγες ημερες.και αντιθετα με αυτο που λεει ο φιλος δεν ειναι water resistant απλως.ειναι αδιαβροχο εχει πιστοποιηση το go ip67 που σημαινει completely dustproof και αδιαβροχο για 30 λεπτα μεχρι ενα μετρο βαθος.το acro εχει πιστοποιηση Ip57 νομιζω δηλαδη δεν ειναι τελειως dustproof.to go ειχε android 2.3 οταν βγηκε .εδω και πολυ καιρο επαιζε με ics και πλεον με jb.εχω μεινει πολυ ευχαριστιμενος γενικοτερα.το εχω ριξει σε χιονι μεσα δεν εχει παθει κατι.ενα μειον μονο για μενα.η μπαταρια δεν ειναι Removable>πρεπει να βγαλεις βιδες για να φτασεις εκει.παιρνει μεχρι 32gb micro sd.αυτονομια ειναι νορμαλ ουτε κατι το τρελο ουτε λιγο.εχει και καποια εξτραπραγματακια για την μπαταρια για να αντεχει περισσοτερο.εγω το χρησιμοποιω πιο πολυ σαν Mp3 και gps σε συνδυασμο με προγραμμα για running και βγαζω πολλες ωριτσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα