11demian111 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 βασικα, με την πιθανη εισοδο της energizer στην κατασκευη μπαταριων για smartphones, ισως δουμε καλυτερες και ισχυροτερες μπαταριες. offtopic αλλα αξιζει η αναφορα
__D3mIaN__ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μακάρι αλλα δεν νομιζω να το κανουν γιατι δεν τους συμφέρει! Αν ήταν τα περισσοτερα κινητα ανθεκτικα θα τα κρατουσαμε περισσοτερο. Οχι οτι τωρα δεν τα αλλαζουμε ενω δεν εχουν τιποτα, αλλα μια μειωση στις πωλήσεις θα ειναι σιγουρη! Εγω πιστευω οτι τα 350€ θα τα εχει σιγουρα! Δυστυχως ανεβαινει πολυ η τιμη οταν ειναι ανθεκτικο στις πτωσεις, εχει αντιχαρακτικη οθονη και αδιαβροχο! Θα σου πω ενα παραδειγμα. To samsung b2100 το πηρα το 2009 120€ ενω αν δεν ηταν αδιαβροχο και ανθεκτικο με τα χαρακτηριστικα που εχει θα κοστιζε καμια 80€. Ειναι και τα υλικα που το κανουν ανθεκτικο και αυτα κοστιζουν οσο να'ναι πολυ παραπανω απο την πλαστικουρα. Oτι δε τους συμφερει σ ενα βαθμο συμφωνω, αλλα δε ζηταω immunity to damage, απλα στηβαρη κατασκευη. Πολλα απο τα qwerty κινητα της νοκια εχουν ταση να αποκτουν βουλωμενα πληκτρα πολυ γρηγορα, αλλα κινητα πληρους λειτουργιας με αφη, ειναι τρομερα ευαισθητα σε σκονη γρατζουνιες και μικροπτωσεις που ειναι ανθρωπινες και φυσιολογικες. Αυτα θεωρω οτι πρεπει να τα προβλεπει μια εταιρια. Εναν καιρο πριν απο καποια χρονια που ηταν στα φορτε η σονυ εριξον, θυμαμαι τα περισσοτερα μοντελα αποκτουσαν προβληματα με το μοχλο πλοηγησης, σταματησα οπως και πολλοι γνωστοι μ να αγοραζουν κινητα της εταιριας, επεσε κακη φημη. Μ αυτο το σκεπτικο θα προτιμουσα οι εταιριες να κανανε τις συσκευες ενα κλικ πιο αξιοπιστες.
BILL5 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 την γκομενα σου την βαφτησες μπαμπη ε παρε το κινητο στο αλευρι χαχαχα
Vasilisxd Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Η μικρή ανάλυση 480 x 320 pixel του GO εκτός του ότι (λογικά) θα είναι ψιλοχάλια ίσως έχει και ασυμβατότητες με σύγχρονες εφαρμογές/παιχνίδια.
danaz Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ναι αλλά το αδιαβροχο της υπόθεσης το κάνει πολύ ελκυστικό για κάποιους!
keysmith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Η μικρή ανάλυση 480 x 320 pixel του GO εκτός του ότι (λογικά) θα είναι ψιλοχάλια ίσως έχει και ασυμβατότητες με σύγχρονες εφαρμογές/παιχνίδια. νομίζω είναι πάρα πολλά τα κινητά με αυτή την ανάλυση (βασικά τα πιο πολλά <200€ και όχι μονο, mini, mini pro, with walkman, πολλά galaxy οπως ace, alcatel 990, zte, huawai ideos X3, motorola fire xt, mini defy). Η ανάλυση είναι 4:3 (480 x 360 όχι 320) που παίζει ακόμα στο εμπόριο. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με εφαρμογές.. Συμφωνώ ότι μια αναλογία 16:9 θα ήταν καλύτερη αλλά.. Y.Γ. πολλά low entry android έχουν ακόμα 260 X 320! άρα το 480 Χ 320 δεν είναι το χειρότερο..
krypton Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 κάθε καλοκαιρι κανω το σταυρό μου μη σπάσω (ή μπω στη θαλασσα) το κινητό μου στις διακοπές. σίγουρα αυτά τα μοντέλα της sony είναι πολύ χρήσιμα για εμένα
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ωραια κινητά αλλά είναι Sony.. Αρα ακομα καλυτερα!
didakos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Oτι δε τους συμφερει σ ενα βαθμο συμφωνω, αλλα δε ζηταω immunity to damage, απλα στηβαρη κατασκευη. Πολλα απο τα qwerty κινητα της νοκια εχουν ταση να αποκτουν βουλωμενα πληκτρα πολυ γρηγορα, αλλα κινητα πληρους λειτουργιας με αφη, ειναι τρομερα ευαισθητα σε σκονη γρατζουνιες και μικροπτωσεις που ειναι ανθρωπινες και φυσιολογικες. Αυτα θεωρω οτι πρεπει να τα προβλεπει μια εταιρια. Εναν καιρο πριν απο καποια χρονια που ηταν στα φορτε η σονυ εριξον, θυμαμαι τα περισσοτερα μοντελα αποκτουσαν προβληματα με το μοχλο πλοηγησης, σταματησα οπως και πολλοι γνωστοι μ να αγοραζουν κινητα της εταιριας, επεσε κακη φημη. Μ αυτο το σκεπτικο θα προτιμουσα οι εταιριες να κανανε τις συσκευες ενα κλικ πιο αξιοπιστες. Μη σου πω ενα 2πλό κλικ.
dlsdls Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μια χαρα αξιοπιστα ειναι τα sony και αυτα τα xperia πουλανε κιολας.. οπως αγοραζεις ενα laptop και τ προσεχεις ετσι ειναι κ το κινητο .. τωρα αν εισαι ατσουμπαλος και σ πευτη το κινητο συνεχεια κατω δε φταιω εγω ... ευτυχως η sony σκευτεται και εσας... Sent from my GT-S5360 using Insomnia
krypton Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ευτυχως η sony σκευτεται και εσας... Sent from my GT-S5360 using Insomnia είναι χρήσιμα αυτά τα κινητά, πίστεψε με! και αποτι φαινεται η sony τα έκανε πολύ πιο ανθεκτικά απο τα παλιά (νομίζω nokia ήταν 3?!)
weber122 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 φαίνονται τόσο ανθεκτικά που θα μιλας και κάτω από τη θάλασσα (που μπορώ να βρω αδιάφροχα handsfree? ) ωραία κινητάκια πάντως, είχε καιρό να βγούν τέτοιους είδους στην αγορά
sotososfp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 που το ειδες αυτο? μηπως μπερδευτηκες με το arc s? Όχι όχι.Πήγα να κάνω Update ένα κινητό Sony Ericsson και στην επιλογή συσκευής μου έβγαλε και το Acro S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα