hammerd Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ενω μεχρι πριν βγει το bt5 ολα δουλευαν ρολοι με το asus wl-167g v2, τωρα με το 5 μου κανει τα εξης προβληματακια.. με το που το ανεβαζω σε monitor mode μου λεει οτι τρεχουν 3 με 4 processes τα οποια μπορει να μου προκαλεσουν προβλημα ! τα κανω kill και συνεχιζω.. οταν ομως ξεκιναω την εντολη airodump-ng για να βρω και να τσεκαρω το router μου δεν εμφανιζει τιποτα ! κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα ? δοκιμαζω το bt5 r2 x64..
άδικος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ναι μου το έχει κάνει & εμένα με διάφορους άλλους wireless adapters, αλλά δε το έχω πολυψάξει, γιατί ξαναγύρισα σε bt3 γι'αυτή τη δουλειά μόνο, όπως παλαιότερα. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι παίζει...
hammerd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 θα γυριζα και γω στο bt4 που παιζει αψογα αλλα δεν εχει μεσα το reaver που θελω και δεν εχω νετ να το ενσωματωσω.. δεν ξερω μηπως φταιει που δεν λεει καπου ξεκαθαρα οτι υποστηριζει wpa2 και πανω..
hammerd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ειδα οτι καποια ατομα εχουν βαλει μεσα στο bt5 τον driver σαν install.. ξερει κανενας να με βοηθησει που να βρω ενα καλο οδηγο για το 167g v2 και πως να τον εγκαταστησω στο bt5 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα