Rn. Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 εχω την τελευται εκδοση ubuntu και την εκανα καθαρη εγκατασταση σε εναν υπολογιστη με 2 σκληρους εναν 80αρι και εναν 150αρι.στο σεταπ δεν μου εβρισκε τον 150αρι δεν εδωσα σημασια τωρα μεσα στο λειτουργικο παλι δεν μου τον βρισκει δοκιμασα και με gparted τιποτα.το παιδι που εχει τον υπολογιστη μου ειπε οτι του εβγαλε μια φορα που πηγε να μετακινησει κατι αρχεια απο τον 150αρι οτι δεν εχει την απαραιτητη αδεια και μονο ο διαχειριστης μπορει η κατι παρομοιο.στο μπιος τον βρισκει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μπορεί η ερώτηση μου να είναι εντελώς ακυρη. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στο fstab φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μπορεί η ερώτηση μου να είναι εντελώς ακυρη. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στο fstab φαίνεται; fstab=? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 >nano /etc/fstab στην κονσόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 # /etc/fstab: static file system information. # # Use 'blkid' to print the universally unique identifier for a # device; this may be used with UUID= as a more robust way to name devices # that works even if disks are added and removed. See fstab(5). # # <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass> proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0 # / was on /dev/sda1 during installation UUID=b6346b1f-7467-416b-8495-57d279dd14cc / ext4 errors=remoun$ # swap was on /dev/sda5 during installation UUID=8ec38f13-5d5e-445d-a1f8-41145ca05d5b none swap sw $ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέσα στον φάκελο /dev/disk/by-uuid τι υπάρχει; Σύγκρινέ με αυτά που υπάρχουν στο fstab και όποιο δεν είναι δηλωμένο στο fstab πρέπει να το δηλώσεις. Σε τι filesystem(ntfs,ext3,ext4 κλπ) είναι ο δίσκος που δεν αναγνωρίζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέσα στον φάκελο /dev/disk/by-uuid τι υπάρχει; Σύγκρινέ με αυτά που υπάρχουν στο fstab και όποιο δεν είναι δηλωμένο στο fstab πρέπει να το δηλώσεις. Σε τι filesystem(ntfs,ext3,ext4 κλπ) είναι ο δίσκος που δεν αναγνωρίζεται; Α)εχει 2 αρχεια Β)και τα 2 αρχεια υπαρχουν στο fstab Γ)απο gparted λεει dev/sda1 ->ext4 (72.53 Gb) dev/sda2 ->extended (2 gb) dev/sda5 ->linux-swap (2gb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Άρα δεν τον βλέπει καθόλου... χμμμ Επάνω δεξιά στο παράθυρο του gparted έχει να διαλέξεις το δίσκο που θες δεν υπάρχει εκεί άλλη επολογή έτσι; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα. Περίμενε μήπως κάποιος άλλος μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Άρα δεν τον βλέπει καθόλου... χμμμ Επάνω δεξιά στο παράθυρο του gparted έχει να διαλέξεις το δίσκο που θες δεν υπάρχει εκεί άλλη επολογή έτσι; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα. Περίμενε μήπως κάποιος άλλος μπορεί. τσου δν υπαρχει τωρα θα δω μηπως εαν αλλαξω σλοτακια στην μητρικη ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αν τελικά αναγνωριστεί ο δίσκος και δεν τον κάνει mount αυτόματα, δήλωσέ τον στο fstab. Τον δηλώνεις με την μορφή που είναι δηλωμένοι και οι άλλοι. UUID=bla-bla /media/Bla-bla ntfs ή ότι άλλο είναι defaults 0 0 Νομίζω πρέπει να φτιάξεις τον φάκελο στο /media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το πιο σημαντικό: στο bios τον βλέπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το πιο σημαντικό: στο bios τον βλέπει; yep το ειπα και στην αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 " sudo fdisk -l " να δεις τι ακριβως βλεπει απο συνδεδεμενους δισκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 μονο τον 80αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αυτός ο δισκος τι έχει μέσα; Σε τι είναι φορμαρισμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα