Vasilis 07 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Πρωτού μπούμε για τα καλά στις ζέστες, ξεκίνησα ένα καλό καθάρισμα στον σταθερό και είπα να του βάλω και νέα πάστα. Να πάρω την Arctic Cooling Ceramique ? ΥΓ: Υπάρχει μια 4ετιας Zalman σε μπουκαλάκι η οποία δεν έχει ξεραθεί. Για να στηθεί το PC σήμερα αξίζει να την βάλω για 2-3 μήνες ή καλύτερα από τώρα μια και καλή ? Ρωτάω γιατί χθές που διέλυσα το PC είδα ότι ξέμεινα από πάστα
caution Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αν είναι η Zalman ZM STG 1 και είναι σε καλή κατάσταση, βαλ' την, σαν την Silver 5 είναι. Αλλιώς...
@topos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Eμενα παντως αυτη η zalman δεν με βολεψε καθολου,αισθητα χειροτερες θερμοκρασιες απο arctic silver5 δοκιμασμενη σε διαφορα μηχανηματα απο εμενα και φιλους. Ισως θελει καποιο κολπο στην εφορμογη της,ομως δεν ασχοληθηκα περαιτερω..
veteranos123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αν είναι η Zalman ZM STG 1 και είναι σε καλή κατάσταση, βαλ' την, σαν την Silver 5 είναι. Αλλιώς... Η πάστα στο link πως μπαίνει γιατί θέλω να την πάρω και εγώ.
caution Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ^Αν είναι σε αρκετό ζεστό περιβάλλον πριν την εφαρμογή, απλώνεται πολύ καλά και με την "μέθοδο" της γραμμής στο κέντρο & πίεση - καθώς και εννοείται μπορείς να την απλώσεις από πριν με ένα σκληρό ολόισιο χαρτόνακι, πάνω στο cpu. @@topos σε vga την είχα δοκιμάσει την Zalman, once upon a time και μου έδωσε ~AS5 αποτελέσματα. Ούτε εμένα είναι η αγαπημένη μου πάστα βέβαια, tbh...
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε και MX-2, την βλέπω αρκετά τίμια, τουλάχιστον σε subzero temps
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Λοιπόν βρήκσ συτό το roundup (ΦΕΒ-2012) και το διάβασα με ενδιαφέρον: http://www.hardwaresecrets.com/printpage/Thermal-Compound-Roundup-February-2012/1490 Η STG1 είναι κάπου στην μέση, αποδίδοντας 2 βαθμούς λιγότερους από AS5 και 3 από τις 2 κορυφαίες του test. Το αστείο όμως της υπόθεσης είναι ότι εκτός από τις γνωστές "πάστες" δοκίμασαν και άλλα υλικά όπως lipstick, βούτηρο, οδοντόκρεμα, body-oil για μωρά, μαγιονέζα (η οποία έχει και πολύ καλά αποτέλσματα!) και σοκολάτα Οπότε εγώ θα έλεγα πως η Zalman σου μια χαρά είναι
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αν και το παρακολουθώ το θέμα, περίμενα να δώ την συμπεριφορά της Zalman ZM STG 1 για να απαντήσω. Λοιπόν μετά από 10ωρη λειτουργία ο I7 είναι 44-47 βαθμούς. Αν όμως τον ανεβάσω στα 3,8GHz και πάω να τρέξω το prime95 αμέσως πάμε σε 70αρια Εν τo μεταξύ μου δώσανε αυτή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15836&cat=7 Να είναι καλύτερη από την Zalman ?
caution Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 V8 + [email protected] = 70άρια; Δεν βλέπω κάτι τρομερό σε αυτό. Την πάστα του link, για να είμαι ειλικρινής δεν την έχω ξαναδεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα