SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εχθρους εχει?Γιατι παιζοντας περιπου μια ωρα ,μαζευα παζλς ακουγοντας ανατριχιαστικους ηχους.Thats all?
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά το έπαιξα χτες λίγο προχώρησα (βασικά μέχρι το σημείο που σκοτινιάζει) στην αρχή αρχή του παιχνιδιού.Βγήκα και τώρα που προσπάθησα να ξαναμπώ δεν μου έχει continue game παραμόνο New story.Πηγαίνω στο change save, μου έχει το χθεσινό save (απότι το βλέπω απο την εικόνα στο πλάι και την ώρα) πατάω Select μου το φορτώνει σαν default αλλά πάλι δεν αλλάζει κάτι....Πρέπει να ξαναφάω όλο το αρχικό βίντεο στην μάπα? Δεν έχω περάσει τίποτα δύσκολο απλά βαριέμαι το βίντεο.....EDIT: ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ SKIP ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ SPACE ΔΥΟ ΦΟΡΕΣΤο ξανάρχησα... Να δω άμα θα μπορέσω να κάνω τώρα Save.... το προχωράω προς το παρόν και περιμένω να μου πει κάποιος αν έχει autosave ή αλλιώς πως κάνω.......EDIT 2: Κάνει Auto save τελικά... Το προχώρησα λίγο ακόμα και βλέπω το εικονίδιο του Saving συνεχώς!!!!Τώρα δεν μπορώ να διαγράψω το post άρα ας μείνει στο ιστορικό για άλλους που θα συναντήσουνε το ίδιο θέμα
Sed22 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Και εμενα μου ετυχε αυτο και ειχα παιξει και την δευτερη αποστολη ..(ειχα βαλει κανονικα save ) και μετα οταν βγηκα και ξαναμπηκα δεν το ειχε..
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν.. Βλέπετε το post μου από πάνω... Κοιτάχτε τι ώρα έγραψα και τότε το ξεκίνησα....Τώρα το τερμάτισα (8:10 , 10λεπτα ήθελα για το post)Ούτε δύο ώρες βέβαια χωρίς να κάνω τίποτα άλλο...Πάμε τώρα για το Σύντομο review μου.Έχουμε και λέμε. Ωραίο παιχνίδι, γραφικά δεν θα πω τίποτα μιας που είναι καρτουνίστικα άρα δεν είναι κάτι κακό ούτε καλό.Ωραίο gameplay. Καλός χειρισμός με ωραία puzzle. Θα περίμενα να ήτανε λίγο πιο δύσκολα αλλά στην ουσία απλά μαζεύεις αντικείμενα. Απο την άλλη , λογικό μιας που είσαι παιδάκι... Τι να λύσεις τους γρίφους της Lara croft? Τρομακτικό δεν θα το έλεγα απλά σε κρατάει σε μια ένταση κάτι το οποίο είναι ωραίο. Σαν ιστορία είναι αρκετά ωραία και μου άρεσε πάρα πολύ το τέλος αν και μου αφήνει ένα κενό.....Στα αρνητικά θα έβαζα το υπερβολικά μικρό gameplay (ίσως λίγο πιο μεγάλο γιατί αν ήτανε αρκετά πιο μεγάλο θα κούραζε σίγουρα). Επίσης θα ήθελα λίγο καλύτερους ήχους.Θα βάλω ένα 7/10 για την προσπάθεια τον Developers!Αξίζει την δοκιμή μιας που είναι μικρό gameplay. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2014 από wazzaa
Sed22 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Γιατι να το κανουμε αυτο; Τι αλλαζει; Ειχα ενα παρομοιο προβλημα με far cry 3 Οταν το ετρεχα us administrator μου τα εκανε σωστα τα saves Διαφορετικα μου κολλαγε το saving .. και μετα τπτ
mastixas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια ελεος εχασα το save, πατησα επιλογη chapter αν θυμαμαι, ήταν και αργα και νυσταζα και εκατσε πανω στο τελευταιο save με αποτελεσμα να με παει πολυυυ πισω. Ημουν εκει που εβαλα το τελευταιο κομματι του παζλ.. Εχει κανεις να μου στειλει μη ξαναπαιζω?
wazzaa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς εγώ όχι....Με τα save έχει τεράστιο θέμα άμα διαβάσεις και τα προηγούμενο posts.... Εγώ το τερμάτισα μια και έξω για αυτο τον λόγο.....
wazzaa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εννοείται. Για αυτο το έκανα έτσι...Άμα δεις τα δυο comment μου θα πάθεις πλάκα με την ώρα που το τερμάτισα....
Despotas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Κυκλοφορεί αύριο Enhanced edition με αρκετές αλλαγές-προσθήκες: http://www.krillbite.com/2017/10/30/we-are-releasing-an-enhanced-edition-of-among-the-sleep-this-week/ https://www.youtube.com/watch?v=tttNDbQ65jE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα